Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ-COSMOTE 2014

Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ-COSMOTE 2014 Facebook Twitter
0

Είκοσι (20) υποτροφίες ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€)[1] και τριάντα (30) τιμητικές διακρίσεις ύψους τριών χιλιάδων ευρώ (3.000€)[2] η καθεμία, για πρωτοετείς φοιτητές προκηρύσσουν και φέτος ο ΟΤΕ και η COSMOTE. Για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά συνεχίζουν να στηρίζουν νέους φοιτητές, για να ανταπεξέρχονται στις οικονομικές δυσκολίες και να μπορούν να επικεντρώνονται στις σπουδές τους. Φέτος, οι δύο εταιρείες αύξησαν τον αριθμό των τιμητικών διακρίσεων και το ποσό που αντιστοιχεί σε καθεμία από αυτές.

 

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ–COSMOTE2014, απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους. Βασικό κριτήριο για τη συμμετοχή υποψηφίων στο πρόγραμμα είναι να σπουδάζουν σε Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, με γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τουλάχιστον δεκαέξι (16) και άνω.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.ote-cosmote-scholarships.gr, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, έως και τις 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17:00. Στην αναλυτική προκήρυξη, που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του προγράμματος, περιγράφονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα.

Οι Υποτροφίες ΟΤΕ-COSMOTE υλοποιούνται από το 2002, και μέχρι σήμερα, έχουν συνολικά απονεμηθεί 146 υποτροφίες και 283 τιμητικές διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 2,4 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό θεσμό που εντάσσεται στο ευρύτερο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιούν οι δύο εταιρείες, για το οποίο περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στο http://www.ote-cosmote-cr2013.gr.



1Νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη της κάθε υποτροφίας, θα βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο αυτής ξεχωριστά. Tο καθαρό ποσό θα καταβληθεί σε κάθε υπότροφο σε τρεις (3) ισόποσες δόσεις.

[2] Νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη κάθε τιμητικής διάκρισης, θα βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο ξεχωριστά. Το καθαρό ποσό της τιμητικής διάκρισης θα καταβληθεί εφάπαξ, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM