“David Gandy for Autograph”

“David Gandy for Autograph” Facebook Twitter
0

Το γνωστό & γοητευτικό βρετανικό μοντέλο David Gandy επέλεξαν αυτή τη σεζόν τα Marks & Spencer για να σχεδιάσει και να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια για τη νέα, αποκλειστική ανδρική σειρά εσωρούχων των M&S.  

Η συλλογή “David Gandy for Autograph” αποτελείται από εσώρουχα κατασκευασμένα από εκλεκτό βαμβάκι & ζέρσει, που διακρίνονται σε τέσσερα βασικά στυλ, μποξεράκια, trunks, hipsters & σλιπάκια, και συνδυάζουν την άνεση με την εξαιρετική εφαρμογή.

Ο David Gandy δήλωσε: “Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τα Marks & Spencer συμμετέχοντας στο σχεδιασμό και τη δημιουργία της δικής μου σειράς και ελπίζω να αρέσει στον κόσμο. Επιμεληθήκαμε ξεχωριστά κάθε κομμάτι, από την ποιότητα των υφασμάτων για την απόλυτη άνεση & εφαρμογή ως τις περίτεχνες λεπτομέρειες, όπως η χαρακτηριστική υπογραφή με τα δόντια του κυνηγόσκυλου που συμβολίζει το θαυμασμό μου για το αξεπέραστο βρετανικό tailoring. Ευελπιστούμε ότι μαζί έχουμε δημιουργήσει μια σειρά εσώρουχων, η οποία είναι μοναδική, καινοτόμα και κυρίως διαθέσιμη σε προσιτή τιμή”.

 

Ο Διευθυντής Σχεδιασμού Menswear των Marks & Spencer, Scott Fyfe, συμπλήρωσε “Η συνεργασία μας με τον David Gandy έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στην αγορά των ανδρικών εσωρούχων καθώς συνδυάζει την υψηλή ποιότητα, τον άψογο σχεδιασμό και τις προσιτές τιμές. Μέσα από την τεράστια εμπειρία του στο χώρο της μόδας και την επιτυχημένη του πορεία ως top model, ο David κατάφερε να δώσει στη συλλογή το προσωπικό του στίγμα & ιδιαίτερο στυλ”.

 

Η συλλογή “David Gandy for Autograph” θα είναι διαθέσιμη από τις 25 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα Marks & Spencer.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM