Διεκδίκησε το μέλλον σου στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. !

Διεκδίκησε το μέλλον σου στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. ! Facebook Twitter
0

Η αντίστροφη μέτρηση για τις Σπουδές σου άρχισε και οι εγγραφές στο I.IEK D.O.M.I. ξεκίνησαν. Διεκδίκησε και εσύ την καριέρα σου κοντά μας! Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. είναι ένα σύγχρονο, δυναμικό Ι.ΙΕΚ που αφουγκράζεται τον παλμό της αγοράς και βρίσκεται στην καρδιά των Εξελίξεων.

Μπορείς να επιλέξεις το Επάγγελμα που σου ταιριάζει ανάμεσα σε δέκα (10) περιζήτητους Τομείς Σπουδών και εξήντα οκτώ (68) δημοφιλείς Ειδικότητες. Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική, ΜΜΕ & Επικοινωνία, Art & Design, Υγεία, Μόδα & Ομορφιά, Παιδαγωγικά, Τουριστικά Επαγγέλματα, Sound & Music, Cinema & TV.

Η φοίτηση διαρκεί δύο (2) χρόνια (4 εξάμηνα) και παρέχει Κρατικό Δίπλωμα. Υπάρχουν πρωινά, μεσημεριανά και απογευματινά τμήματα και μοναδικές Παροχές αποκλειστικά προς τους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. . Ξεχωρίζουν τα Εξειδικευμένα Σεμινάρια, τα Εργαστηριακά Μαθήματα, οι Ημερίδες και οι Διαλέξεις, οι δωρεάν Ξένες γλώσσες και η εκμάθηση Η/Υ με σκοπό την πιστοποίηση (ICT EUROPE-Φορέας Πιστοποίησης Αναγνωρισμένος από το Ελληνικό Κράτος).

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., δύο πολυώροφα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκονται πολύ κοντά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και ασφάλεια.

Οι καταξιωμένοι καθηγητές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. είναι δίπλα στους νέους σπουδαστές και ανοίγουν τον δρόμο για την επαγγελματική σου αποκατάσταση, με την εμπειρία και τις πολύτιμες γνώσεις τους.

Στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , η επιτυχία σου αποτελεί προσωπική υπόθεση. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ, που αποτελεί έναν φορέα στελεχωμένο από ειδικά εκπαιδευμένους επιστήμονες στην προώθηση της απασχόλησης, με μοναδικό στόχο την επαγγελματική εξασφάλιση σπουδαστών και αποφοίτων.

Φέτος, όλοι στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. για να σπουδάσουμε το επάγγελμα που μας αρέσει! Από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου έλα κι εσύ στο D.O.M.I. /*festival*/ για να απολαύσεις μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία εντελώς δωρεάν! Γνώρισε το Επάγγελμα που σε ενδιαφέρει μέσα από τα μοναδικά Σεμινάρια και Εργαστηριακά Μαθήματα που μόνο το I.IEK D.O.M.I. διοργανώνει.

Διεκδίκησε το μέλλον σου στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. ! Facebook Twitter

Μπες στο www.domi-iek.gr ή τηλεφώνησε στο 210 38 38 160 και μάθε το Πρόγραμμα των Δωρεάν Σεμιναρίων του D.O.M.I. /*festival*/ και τις μεγάλες προσφορές στα δίδακτρα!

 

Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1

Τηλ. 210 3838160

www.domi-iek.gr

 facebook.com/domi.iek

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ