Ταξιδεύοντας στους αγαπημένους μας Ευρωπαϊκούς προορισμούς

Ταξιδεύοντας στους αγαπημένους μας Ευρωπαϊκούς προορισμούς Facebook Twitter
1

Όλοι αγαπάμε τα ταξίδια. Διευρύνουν τους ορίζοντες μας, γεμίζουν τις μπαταρίες μας και «θρέφουν» το πνεύμα. Ως κάτοικοι της Ευρώπης, έχουμε την τύχη να ζούμε σε απόσταση αναπνοής από πόλεις-κέντρα τόσο του πολιτισμού όσο και της διασκέδασης, πόλεις που σε κάθε επίσκεψη έχουν και κάτι καινούριο να μας προσφέρουν.

 

Ταξιδεύοντας στους αγαπημένους μας Ευρωπαϊκούς προορισμούς Facebook Twitter

Μια τέτοια περίπτωση είναι και το αγαπημένο Βερολίνο, η πόλη με τη διττή προσωπικότητα που συνδυάζει το κλασικό δυτικοευρωπαϊκό στιλ με την σύγχρονη ευαισθησία, το ελεύθερο πνεύμα και τη δημιουργικότητα. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν την ημέρα τους στο Νησί των Μουσείων, τη Βερολινέζικη Όπερα ή να περιηγηθούν στα σημεία όπου παλιότερα έστεκε το γνωστό Τείχος, ενώ το βράδυ μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο Kreuzberg, τη γνωστή συνοικία της πόλης με την έντονη νυχτερινή ζωή. Γιατί, οι επιλογές στη γερμανική πόλη σταματούν μόνο εκεί που σταματάμε εμείς.

Ταξιδεύοντας στους αγαπημένους μας Ευρωπαϊκούς προορισμούς Facebook Twitter

Επόμενος σταθμός: Ρώμη. Η «Αιώνια Πόλη», όπου συνυπάρχουν σε μοναδική αρμονία το αρχαίο με το σύγχρονο στοιχείο, καλωσορίζει τους επισκέπτες με μια πληθώρα επιλογών, από το Βατικανό με το ναό του Άγιου Πέτρου και το μουσείο μέχρι το ρωμαϊκό φόρουμ και το Πάνθεον. Επιβάλλεται μια στάση σε μια από τις πολλές piazze της πόλης για καφεδάκι και gelato. «Ένοχη» τουριστική συνήθεια: οι φωτογραφίες με τους «μονομάχους» έξω από το Κολοσσαίο!

Ταξιδεύοντας στους αγαπημένους μας Ευρωπαϊκούς προορισμούς Facebook Twitter

Και φυσικά, τι να πρωτοπεί κανείς για τη Βαρκελώνη, πόλη που πάντα «παίζει δυνατά» στις προτιμήσεις μας. Εκτός από τα αγαπημένα «στάνταρ», όπως η εκκλησία της Sagrada Familia και το πάρκο Güell, η ισπανική πόλη έχει κάτι για όλους τους ταξιδιώτες. Όσοι έχουν ιδιαίτερες πολιτισμικές ανησυχίες, μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα πολυάριθμα μουσεία τα οποία φιλοξενούν έργα των Πικάσσο, Μιρό και Σαλβαντόρ Νταλί, μεταξύ άλλων, ενώ οι φίλαθλοι της παρέας σίγουρα θα θέλουν να επισκεφτούν το «σπίτι» της Barcelona, το γήπεδο Camp Nou. Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε ασφαλώς και τη μοναδική Καταλανική κουζίνα που έχει ως πρωταγωνιστή της τα φρέσκα θαλασσινά, κατευθείαν από τη θάλασσα της Μεσογείου.

Αν τα παραπάνω σας ανοίγουν την όρεξη για ταξίδι, τα νέα είναι ευχάριστα, για κρατήσεις μέχρι τις 25 Ιουλίου, η Aegean, προσφέρει εκπτώσεις ως και 40% μέχρι και το Μάρτη του 2015 σε όλους τους διεθνείς προορισμούς, φέρνοντας τις αγαπημένες μας πόλεις ακόμα πιο κοντά! Δείτε τους προορισμούς, διαλέξτε που θα είναι το επόμενό σας ταξίδι και επωφεληθείτε της προσφοράς της Aegean κλείνοντας από τώρα τις φθινοπωρινές σας διακοπές!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: http://bit.ly/1pEIjku

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ