Η Κωτσόβολος δυνατά και το καλοκαίρι!

Η Κωτσόβολος δυνατά και το καλοκαίρι! Facebook Twitter
0

Η Κωτσόβολος μπαίνει δυναμικά στην καρδιά του καλοκαιριού με προσφορές και δόσεις που θα κάνουν τον κόσμο να… παραμιλά, αλλά και δύο νέα καταστήματα σε Ιωάννινα και Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης. 

Η εταιρεία υποδέχτηκε τις θερινές εκπτώσεις με το μήνυμα: «Καλοκαιρινές Εκπτώσεις… να παραμιλάς», προμηνύοντας τη μεγάλη διαθεσιμότητα αλλά και τα μοναδικά προγράμματα άτοκων δόσεων. 

Η Κωτσόβολος ανοίγει την αυλαία των εκπτώσεων με τις παρακάτω μοναδικές προσφορές οι οποίες ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου, όπως: 

  • Ψυγειοκαταψύκτης BOSCH μόνο 397€
  • Κλιματιστικό ΚEROSUN CLIMA μόνο 249€
  • Laptop HP με διπύρηνο επεξεργαστή μόνο 299€

Οι εκπληκτικές καλοκαιρινές εκπτώσεις της Κωτσόβολος συνοδεύονται και από 40 άτοκες δόσεις που ισχύουν για όλες ανεξαιρέτως τις αγορές άνω των 299€.

Η έναρξη της εκπτωτικής περιόδου όμως συνδυάστηκε για την εταιρεία και με τα εγκαίνια δύο νέων καταστημάτων σε Ιωάννινα και Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης που τονίζουν τη δέσμευση της για επενδύσεις στην ελληνική αγορά.

 Στα Ιωάννινα το κατάστημα της πόλης μεταφέρθηκε σε έναν εξαιρετικό, νέο χώρο, συνολικού εμβαδού 1.450 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Σταύρου Νιάρχου 8 (πρώην Πανεπιστημίου). Διαθέτει άνετο parking και ξεχωρίζει για την υπερσύγχρονη διαμόρφωση που έχει βασιστεί στα διεθνή πρότυπα του Ομίλου Dixons. Εκεί όλοι οι κάτοικοι των Ιωαννίνων και οι επισκέπτες της πόλης μπορούν να δουν τα προϊόντα από κοντά και να απολαύσουν κορυφαία εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Κωτσόβολος. 

Με βάση τα ίδια υψηλά πρότυπα που εφαρμόζονται στα νέα καταστήματα της Κωτσόβολος, διαμορφώθηκε και το νεότερο κατάστημα της αλυσίδας στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο 1ο χλμ. Μοιρών – Πομπηίας. Οι επισκέπτες του καταστήματος θα βρουν ένα άνετο πάρκινγκ, μεγάλη ποικιλία συσκευών τελευταίας τεχνολογίας και βέβαια υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση από την ομάδα του καταστήματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM