Τα Marks & Spencer αποκαλύπτουν τις “Britain’s Leading Ladies”

Τα Marks & Spencer αποκαλύπτουν τις “Britain’s Leading Ladies” Facebook Twitter
0

Ένα διεθνούς φήμης supermodel, ένα είδωλο της μουσικής, μια διοργανώτρια εκστρατειών και μια αναγνωρισμένη μηχανικός, είναι μερικές μόνο από τις φετινές "Britain's Leading Ladies" που επιλέχθηκαν για να πρωταγωνιστήσουν στην καινούρια συλλογή των Marks & Spencer για την Άνοιξη / Καλοκαίρι '14.

Φωτογραφημένες για μια ακόμη φορά από την καταξιωμένη φωτογράφο μόδας,  Annie Leibovitz, σε υπέροχα τοπία της Βρετανικής εξοχής, οι φετινές Leading Ladies των Marks & Spencer, ενσαρκώνουν με τον πιο ιδανικό τρόπο το ύφος της καινούριας συλλογής. Γυναίκες με απαράμιλλο στιλ και γοητεία, οι οχτώ Βρετανίδες έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στον τομέα τους και να αγαπηθούν από το κοινό για το ταλέντο και την αυθεντικότητά τους. Ανάμεσα σε αυτές, η Rita Ora, η νέα ιέρεια της pop που έχει αναδειχθεί σε style icon από τα μεγαλύτερα περιοδικά παγκοσμίως, η εκκεντρική Annie Lennox, και η ηθοποιός Emma Thompson.

Τα Marks & Spencer αποκαλύπτουν τις “Britain’s Leading Ladies” Facebook Twitter

Το καστ των Leading Ladies αποτελούν οι:

Emma Thompson – Ηθοποιός, σεναριογράφος & συγγραφέας

Annie Lennox OBE – Τραγουδίστρια / τραγουδοποιός & ακτιβίστρια

Rita Ora – Τραγουδίστρια / τραγουδοποιός

Alek Wek – Supermodel, καλλιτέχνις & ακτιβίστρια

Baroness Lawrence of Clarendon OBE –Διοργανώτρια εκστρατειών για τα ανθρώπινα δικαιώματα & ισόβιο μέλος της Βουλής των Λόρδων

Lulu Kennedy - Σχεδιάστρια μόδας & fashion guru

Rachel Khoo – Σεφ, συγγραφέας & παρουσιάστρια

Roma Agrawal – Μηχανικός σχεδίασης & σύμβουλος καριέρας

Οι Leading Ladies παρουσιάζονται σε τέσσερις μαγευτικές φωτογραφίες σε στυλ tableaux με φόντο ειδυλλιακά Βρετανικά τοπία, ανάμεσα στα οποία το παραθαλάσσιο Camber Sands και το καταπράσινο Cotswolds.

Τα Marks & Spencer αποκαλύπτουν τις “Britain’s Leading Ladies” Facebook Twitter

Η νέα συλλογή των M&S αποτελεί μια ερμηνεία των βασικών τάσεων της σεζόν μέσα από τα «μάτια» της βρετανικής φίρμας, που δίνει πάντα έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Τα «αφηρημένα» μοτίβα συμπληρώνουν τα μονόχρωμα σύνολα με γραφικές αναφορές, ενώ τα θηλυκά παστέλ με τις μεταλλικές λάμψεις ολοκληρώνουν την ανανεωμένη αισθητική της νέας συλλογής των M&S.

 

Η ολοκληρωμένη κολεξιόν θα διατίθεται στο κατάστημα των Marks & Spencer στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 45) καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αθήνα από τα τέλη Απριλίου και μέχρι εξαντλήσεως.

Εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο, η καμπάνια θα εμφανιστεί επίσης σε εννέα διεθνή flagship καταστήματα των M&S σε Παρίσι, Σαγκάη, Χονγκ – Κονγκ, Γκουργαόν (Ινδία), Ντουμπάι, Κωνσταντινούπολη, Μόσχα, Πράγα, Σιγκαπούρη και  Άμστερνταμ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ