ΟΤΕ TV

ΟΤΕ TV Facebook Twitter
0

Κορυφαίο αθλητικό θέαμα, με τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός-ΟΦΗ και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός τη Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα την ίδια μέρα στο «Λα Μεστάγια» της Βαλένθια, θα απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα κανάλια OTE SPORT.

Πλούσιες οι επιλογές και στα κινηματογραφικά κανάλια καθώς και την υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand, όπου κάνουν πρεμιέρα το blockbuster της Marvel Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος, το βιογραφικό δράμα Diana με την Ναόμι Γουάτς, το βαμπίρ-θρίλερ του Νιλ Τζόρνταν Αιωνιότητα, και το επικό δράμα Moonfleet.

Ξεχωρίζουμε ακόμη τα αγαπημένα Το Βιβλίο της Ζούγκλας, Η Λαίδη και ο Αλήτης, Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας και τα sequels τουςαπό τη συλλογή Diamond της Disney, που θα προβληθούν σε υψηλή ευκρίνεια τη Μ. Εβδομάδα στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, ενώ δεν θα χάσουμε τα 2014 MTVMovieAwards που θα προβληθούν τη Μ. Δευτέρα στο κανάλι MTV.   

Συναρπαστικό αναμένεται το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών OTE SPORT του OTE TV αυτή την εβδομάδα, με τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού.

Μετά το 2-1 και 1-0 στα ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ΟΦΗ-Παναθηναϊκός αντίστοιχα, οι τέσσερις ομάδες θα αναμετρηθούν στους επαναληπτικούς αγώνες, που θα μεταδοθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια τη Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου στο
ΟΤΕ SPORT 1HD. Ο αγώνας Παναθηναϊκός-ΟΦΗ ξεκινάει στις 17.00, ενώ η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα μεταδοθεί στις 20.00. Τη μετάδοση των αγώνων θα υποστηρίξει ο ΟΤΕ TV με pre και post game εκπομπές και πλούσιο ρεπορτάζ.      

Για τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθούν τη Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου στις 22.30 και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ SPORT 2HD. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Λα Μεστάγια» της Βαλένθια, όπου οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες, πάλι για τον τελικό Κυπέλλου, το 2011.

Επίσης, πλούσιο θέαμα θα απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, από Bundesliga με τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ (Σάββατο 12/4 19.30, ΟΤΕ SPORT 1HD), όπου η πρωταθλήτρια Μπάγερν θα επιδιώξει να ανατρέψει την εικόνα των δύο τελευταίων αγωνιστικών, αλλά και από Barclays Premier League με την αναμέτρηση της παραδοσιακής και της νέας δύναμης του Αγγλικού Πρωταθλήματος, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή 13/4 15.30, ΟΤΕ SPORT 1HD). 

Πλούσιο και το κινηματογραφικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα. Οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν το blockbuster της Marvel Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος με all star επιτελείο που περιλαμβάνει τους Κρις Χέμγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Άντονι Χόπκινς, Τομ Χίντλστον και το βιογραφικό Diana με την Ναόμι Γουάτς σε πρώτη προβολή στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, καθώς επίσης το ατμοσφαιρικό θρίλερ του Νιλ Τζόρνταν Αιωνιότητα, με τις Σάοιρς Ρόναν και Τζέμα Άρτερτον στο ρόλο βαμπίρ (Πέμπτη 10/4, 21.00) και το επικό δράμα Moonfleet με τον Ρέι Γουίνστον (Μ. Δευτέρα 14/4, 21.00), που κάνουν πρεμιέρα στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, αλλά και τη ρομαντική κομεντί Κολλητοί με Παιδί με τους Άνταμ Σκοτ και Τζένιφερ Γουέστφελντ (Σάββατο 12/4, 21.00) στο ίδιο κανάλι.

Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, το OTE CINEMA 1HD θα προβάλει κλασικές ταινίες από την Diamond συλλογή της Disney. Οι προβολές ξεκινούν με το Βιβλίο της Ζούγκλας του 1967 τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου (11.00- μεταγλ. & 19.30-υποτιλ.) και την ίδια μέρα στις 12.30 η συνέχεια της ταινίας, το Βιβλίο της Ζούγκλας 2. Τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν το αγαπημένο Η Λαίδη και ο Αλήτης (11.00- μεταγλ. & 19.30-υποτιλ.) και στις 12.30 το sequel του 2001 Η Λαίδη και ο Αλήτης: Οι Περιπέτειες του Σκαμπ, ενώ τη Μ. Τετάρτη είναι η σειρά του βραβευμένου με BAFTA Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας του 1961 και του sequel Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας: Οι Περιπέτειες του Πατς στο Λονδίνο, τις ίδιες ώρες.

Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Pandorum με τους Ντένις Κουέιντ και Μπεν Φόστερ (Παρασκευή 11/4, 22.00) και το βιογραφικό δράμα Ο Τελευταίος Δήμιος για τη ζωή του διαβόητου εκτελεστή της Μ. Βρετανίας Άλμπερτ Πιερπόιντ με τον Τίμοθι Σπαλ (Σάββατο 12/4, 22.00) θα προβληθούν στο ΟΤΕ CINEMA 2. Επίσης, στο πλαίσιο του αφιερώματος CINEMA ROCKS, το κανάλι θα προβάλει τη βραβευμένη με BAFTA μουσική βιογραφία του Ίαν Σόφτλεϊ Backbeat για τη ζωή των Beatles, με πρωταγωνιστές τους Στίβεν Ντορφ, Ίαν Χαρτ και Σέριλ Λι (Μ. Τρίτη 15/4, 22.00).

Το θρίλερ Ο Σκοπευτής με τον Ντανιέλ Οτέιγ και τον Ματιέ Κασόβιτς θα προβληθεί σε πρώτη προβολή στο Village Cinema τη Μ. Δευτέρα.                

Την Παρασκευή 11 Απριλίου (21:50) οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να δούν στο FOX Life το νέο επεισόδιο της κωμικής σειράς LastManStandingμε τον Τιμ Άλεν στο ρόλο ενός οικογενειάρχη που προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες. 

Πρεμιέρα για τη σειρά reality του Discovery Channel Στην Απομόνωση με τον Εντ Στάφορντ, όπου ο Εντ προσπαθεί να επιβιώσει στα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη χωρίς φαγητό, νερό ή άλλο εξοπλισμό για 10 μέρες. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, την Κυριακή 13 Απριλίου στις 23.00, εκτυλίσσεται στα τροπικά δάση της Βενεζουέλας.  

Επίσης, τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου στο Nat Geo Wild HD ξεκινά ο νέος κύκλος της σειράς Άγρια Αμερική, με τον Κέισι Άντερσον να εξερευνά την άγρια ζωή στην αμερικανική ήπειρο μέσα από τα πιο απίθανα ταξίδια, ξεκινώντας από τη «χώρα του αλιγάτορα», την Φλόριντα. 

Τα 2014 MTVMovieAwards θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου στο κανάλι MTV. Από τη σκηνή των βραβείων, ο Eminem και η Rihanna, λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους, θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά σε κοινό το νέο hit single Monster. Εκτός από τις κλασικές κατηγορίες, το κοινό του MTV θα ψηφίσει τον καλύτερο κακό, το καλύτερο φιλί, τον καλύτερο καυγά, αλλά και το καλύτερο ντουέτο της μεγάλης οθόνης.     

 Μαραθώνιο επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς KeepingupwiththeKardashians θα προβάλει το E! Entertainment HD την Κυριακή 13 Απριλίου.

Επίσης, στην εκπομπή Buzz του ΟΤΕ TV σήμερα Τετάρτη, ο ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Κοτσιόπουλος, βασικό μέλος της τηλεοπτικής παρέας του Fashion Police, από τις δημοφιλέστερες εκπομπές του E! Entertainment HD, μιλάει στο Γιώργο Σατσίδη για την Ελλάδα, τη ζωή στο Χόλυγουντ αλλά και… την αντιπαράθεση του Fashion Police με την ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς, σε μία αποκλειστική συνέντευξη με φόντο το Άμστερνταμ.

 Η ταινία Iron Man and Hulk: Heroes United κάνει πρεμιέρα στο Disney XD την Κυριακή 13 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι, με τους δύο υπερήρωες να ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στον Zzzax.

Με περισσότερα από 75 ψηφιακά κανάλια, τα 18 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του 

OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ