Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Red Bull Dance Your Style

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Red Bull Dance Your Style Facebook Twitter
0

Δεκαέξι χορευτές σε εντυπωσιακά street dance battles 1vs1 και το κοινό σε ρόλο κριτή να διαμορφώνει το αποτέλεσμα επί τόπου, αναδεικνύοντας νικητή το b-boy, Onel, συνέθεσαν το σκηνικό του τελικού του Red Bull Dance Your Style χθες, Κυριακή στο Box Athens.

Μερικές εκατοντάδες κόσμου έδωσαν το παρών χθες, Κυριακή, 13/05, στον τελικό του χορευτικού διαγωνισμού, Red Bull Dance Your Style στο Box Athens, εκεί όπου 16 χορευτές -το look των οποίων επιμελήθηκε το underground brand ένδυσης Pyrex Original- αναμετρήθηκαν σε απίστευτες 1vs1 μάχες και αυτοσχεδίασαν τα moves τους πάνω στη μουσική που επέλεγε ο DJ TsiliSmile.

Στο ρόλο του MC, ο γνωστός hip hop artist, "12os Pithikos" που ξεσήκωνε το κοινό, το οποίο αποφάσιζε επί τόπου το νικητή του κάθε battle σηκώνοντας κάρτες διπλή όψης (μπλε ή κόκκινο χρώμα ανάλογα την πλευρά του χορευτή).

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Red Bull Dance Your Style Facebook Twitter

Όλα τα χορευτικά είδη, από το breaking και το krumping μέχρι το popping, hip-hop και το waacking, είχαν την τιμητική τους στον φετινό διαγωνισμό, στον οποίο πήραν μέρος συνολικά 32 χορευτές, 16 στον προκριματικό της Αθήνας (14/04, Σύνταγμα) και 16 στον προκριματικό της Θεσσαλονίκης (04/05, άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Έτσι, η χθεσινή 16άδα του τελικού απαρτιζόταν από τους καλύτερους 8 της Αθήνας -Icler, Zoob, Virtuozo, Rekoz, Cut1, Lil Cli, Onel & Fuerza Negra- και αντίστοιχα από την καλύτερη 8άδα της Θεσσαλονίκης -Billy, Ειρήνη, Μαρία, Sitzi Kun, Dimas Dim, JohnWane, Haribo & Μαντώ.

Το στιλ, η εκφραστικότητα, τα moves, η φαντασία και η μουσικότητα ήταν αρκετά για να πάρει το dance floor φωτιά, με αποκορύφωμα τον μεγάλο τελικό γύρο όπου δύο δυνατοί εκπρόσωποι του breaking, Onel και Zoob, αναμετρήθηκαν για την πρωτιά.

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία το Red Bull Dance Your Style και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το επίπεδο των διαγωνιζομένων, οι οποίοι απέδειξαν ότι το street dance έχει μέλλον στη χώρα μας», σχολίασε αμέσως μετά τη νίκη του ο Onel.

Εκτός όμως από τον Onel, το μεγάλο νικητή της βραδιάς, ξεχώρισαν με τα απίθανα side acts τους, οι χορευτικές ομάδες Music Box και Dead Prez ενώ live on stage εμφανίστηκαν οι: 12os Pithikos, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ΝΤΜ57 & Kareem Kalokoh (ATH Kids).

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Red Bull Dance Your Style Facebook Twitter

Λίγα λόγια για το Red Bull Dance Your Style


Χορευτές από κάθε street dance style καλούνται να αναμετρηθούν 1vs1 σε όλα τα είδη χορού αλλά και μουσικής. Φέτος οι 16 χορευτές που έλαβαν μέρος σε κάθε προκριματικό επιλέχθηκαν από την ομάδα επαγγελματιών χορευτών του εξωτερικού «Juste Debout» και αξιολογήθηκαν βάσει πολλών κριτηρίων.

Το κοινό που παρακολουθεί τα battles είναι αυτό που κρίνει –σηκώνοντας αντίστοιχη κάρτα- αμέσως μετά το κάθε battle ποιος/α χορευτής/τρια ήταν αντάξιος της νίκης ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση μέχρι τον τελικό.


Λίγα λόγια για τον Onel

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Red Bull Dance Your Style Facebook Twitter


Ο Onel, a.k.a. Χρήστος Ντέντης,, είναι 22 ετών, με καταγωγή από την Κόρινθο και χορεύει breakdance τα τελευταία 11 χρόνια. Έχει κερδίσει δύο φορές στο breaking διαγωνισμό Red Bull BC One Greece Cypher ενώ φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεκδικήσει μια θέση στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bul BC One που θα γίνει στη Γενεύη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Έχει αναδειχθεί τέσσερις φόρες νικητής στο διαγωνισμό breakdance, Battle of the Year Balkans καθώς επίσης δεν είναι λίγες οι διακρίσεις που έχει πάρει και σε χορευτικά contests στο εξωτερικό. Το nickname του το διάλεξε γιατί σημαίνει "one love".

Περισσότερα στο Facebook και Instagram.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM