Μαζί είμαστε δυνατοί για την ΑΜΥΜΩΝΗ

Μαζί είμαστε δυνατοί για την ΑΜΥΜΩΝΗ Facebook Twitter
0

Με αφορμή τη λαϊκή παράδοση όπου από την 1η Μαρτίου και μέχρι να φανούν τα πρώτα χελιδόνια, φοράμε στον καρπό του χεριού μας τον «Μάρτη», ένα βραχιολάκι φτιαγμένο από κόκκινες και άσπρες κλωστές που έχουν πλεχτεί μεταξύ τους, για να προστατευτούμε από τον πρώτο ήλιο της Άνοιξης, τα PLANET Fitness and More δημιούργησαν την καμπάνια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Together we are strong».

Η καμπάνια στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε από δωρεές για την κάλυψη της ανάγκης εξοπλισμού του φυσικοθεραπευτηρίου και του γυμναστηρίου της ΑΜΥΜΩΝΗΣ, ξεπέρασε τους αρχικούς στόχους.

Έτσι με την διάθεση 3.500 «Μάρτηδων» στα 13 clubs της αλυσίδας, εκτός του ότι καλύφθηκαν οι αρχικές ανάγκες του φυσικοθεραπευτηρίου και του γυμναστηρίου της ΑΜΥΜΩΝΗΣ, δόθηκε η δυνατότητα να ξεκινήσουν και επιπλέον εργασίες συντήρησής των δυο αυτών χώρων.

Στα PLANET Fitness and More όταν λένε «Work your body, improve your life» το εννοούν χωρίς όρια και διακρίσεις. Όπως θέλουν να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους, έτσι θέλουν να προσφέρουν την ευκαιρία και στα παιδιά της ΑΜΥΜΩΝΗΣ να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους, στον δικό τους χώρο και με έναν αρτιότερο τρόπο, προσαρμοσμένο στις δικές τους ξεχωριστές ανάγκες.

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Μαζί είμαστε δυνατοί για την ΑΜΥΜΩΝΗ Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM