Space Lab: Ένας χώρος έκφρασης και δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη

Space Lab: Ένας χώρος έκφρασης και δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Το Space Lab είναι ένας καινούργιος, με ιδιαίτερη αισθητική πολυ-λειτουργικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας, ένας «λευκός» καμβάς, ιδανικός για κάθε κοινωνική περίσταση.

Ένα μέρος για να δημιουργήσεις, να εμπνευστείς, να μορφωθείς, να επικοινωνήσεις, να γιορτάσεις και να ονειρευτείς.

Εκεί, τέχνη, πολιτισμός, τεχνολογία και διασκέδαση συναντιούνται με τον κόσμο της Θεσσαλονίκης.

Δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 από μια ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπούν τη μουσική, την τεχνολογία και τις τέχνες, είχαν το όραμα να παρουσιάσουν στη Θεσσαλονίκη μια σειρά από τα πιο καινοτόμα και ενδιαφέροντα δρώμενα και τα κατάφεραν.

Έκτοτε έχουν φιλοξενήσει μερικά από τα πιο φρέσκα και εμπνευσμένα πρότζεκτ της πόλης και έχουν συνεργαστεί με πολλές εταιρείες, οργανισμούς αλλά και ιδιώτες.

Μεταξύ άλλων, στον χώρο έχουν πραγματοποιηθεί workshops, εκθέσεις φωτογραφίας, πάρτι και DJ sets, καθώς και όλων των ειδών πολιτιστικά events.

Εξοπλισμένος με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και ικανός να αναδιαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες σου, αποτελεί το πλέον κατάλληλο σημείο για τη διεξαγωγή οποιασδήποτε εκδήλωσης, έκθεσης, σεμιναρίου, προβολής ή άλλου γεγονότος.

Στο Space Lab θα βρεις έναν καθαρό, λειτουργικό χώρο, όπου η δημιουργικότητά σου θα μπορέσει να εκφραστεί και οποιοδήποτε event έχεις κατά νου θα βρει τον ιδανικό χώρο για να διεξαχθεί.

Άλλωστε, στόχος της ομάδας πίσω από το Space Lab είναι η συνεργασία με δημιουργικούς ανθρώπους και ομάδες που θα χαρίσουν νέες εμπειρίες στους ίδιους και νέα πνοή στην πόλη.


Extra tip: Το Space Lab διαθέτει χώρο 200 τ.μ. που μπορεί να φιλοξενήσει έως 200 άτομα

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλαδα

Market news / Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλάδα

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.
THE LIFO TEAM