Το ASUS ZenBook Flip S εξαφανίζει το δίλημα laptop ή tablet

Το ASUS ZenBook Flip S εξαφανίζει το δίλημα laptop ή tablet Facebook Twitter
0

Εδώ και κάμποσο καιρό το επαγγελματικό μου laptop έχει αρχίσει και δείχνει τα... χρονάκια του και έχει έρθει η ώρα να το αντικαταστήσω.

Το δίλημμα laptop ή tablet που υπήρχε αρχικά, εξαφανίστηκε αμέσως μόλις είδα το ZenBook Flip S της ASUS. «Αυτό το laptop πρέπει να το αποκτήσω» ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και τελικά αποφάσισα και το έκανα δώρο στον εαυτό μου.


Πλέον, το ASUS ZenBook Flip S αποτελεί το νέο μου βοηθό στις επαγγελματικές μου συναντήσεις, στο γραφείο, το σπίτι και τα ταξίδια. Είναι πανέμορφο και πανάλαφρο (μόλις 1,1 κιλό) και χωράει τέλεια στην τσάντα μου αφού είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από μία σελίδα Α4!


Οι συνάδελφοί μου στο γραφείο έσπευσαν να με ενημερώσουν για τη νέα καμπάνια της ASUS «Money Back Guarantee», αν και βέβαια γνώριζα ήδη τα πάντα, αφού μεταξύ άλλων, ήταν και αυτός ένας λόγος που επέλεξα το εν λόγω laptop. Το όλο σύστημα είναι πολύ απλό: Αρχικά, κάνεις μία απλή εγγραφή του προϊόντος στο http://www.asusplus.gr/gr/money-back και από εκεί και πέρα, έχεις 3 ολόκληρους μήνες στη διάθεσή σου για να αποφασίσεις εάν είσαι ικανοποιημένη ή όχι από το νέο σου ZenBook! Εάν τυχόν δεν είσαι (κάτι που μου φαντάζει απλά αδύνατον μετά από έστω και λίγες ώρες μαζί του), μπορείς να το επιστρέψεις και να λάβεις πίσω τα χρήματά σου, στο ακέραιο! Η ενέργεια ισχύει μέχρι και τα τέλη Ιουνίου.

Το ASUS ZenBook Flip S εξαφανίζει το δίλημα laptop ή tablet Facebook Twitter


Πως μπορείς όμως να μην το απολαύσεις; Το δικό μου ASUS ZenBook Flip S έχει εντυπωσιακό μπλε χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο για να στέλνω τα e-mail μου και να γράφω τις αναφορές μου όπου κι αν βρίσκομαι. Ένας από τους πιο βασικούς λόγους για τους οποίους το επέλεξα είναι η αυτονομία του. Επειδή δεν θέλω να κουβαλάω και τον φορτιστή του μαζί μου, η τεχνολογία ταχείας φόρτισης που ενσωματώνει, μου εξασφαλίζει 60% ενέργειας σε 49 μόλις λεπτά, ενώ συνολικά η μπαταρία του διαρκεί ολόκληρη την ημέρα. Οι 11,5 ώρες της ονομαστικής του αυτονομίας μου φτάνουν και μου περισσεύουν όταν βρίσκομαι σε κάποιο ταξίδι ή σε μια έκθεση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έτσι, μπορώ και επικοινωνώ με τους συναδέρφους μου, στέλνω τις σημειώσεις και τις φωτογραφίες μου, κάνω βιντεοδιάσκεψη με τους πελάτες μου και μιλάω με την οικογένειά μου.

Οι άνδρες συνάδελφοί μου στο γραφείο έσπευσαν να με βομβαρδίσουν με ένα σωρό ερωτήσεις για το νέο μου απόκτημα, με μια δόση... ζήλιας στο βλέμμα τους: «Τι laptop είναι πάλι αυτό;», «Τι επεξεργαστή έχει;» «Πόση RAM;», «13,3 ίντσες Full HD είναι η οθόνη;».


Τα specs τα ξέρω και τους τα έχω πει με καμάρι: «Intel Core i7, 8GB RAM με 256GB SSD και ναι, 13,3 ίντσες είναι η οθόνη και μάλιστα αφής».

Τι σημασία όμως έχουν τα specs στα χαρτιά; Αυτό που μετράει είναι πώς συμπεριφέρεται σε πραγματικές συνθήκες και πραγματικά το ASUS ZenBook Flip S μου δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έχω ανοιχτά καμιά δεκαριά tabs στον browser, έναν e-mail client και το Photoshop για τα σχέδιά μου, ενώ ταυτόχρονα μιλάω μέσω Skype και πραγματικά μου φαίνεται ότι θα μπορούσε να σηκώσει άλλα τόσα! Επίσης, ο συνδυασμός της μετατροπής του ASUS ZenBook Flip S σε tablet με μια κίνηση - περιστρέφοντας την οθόνη αφής κατά 360 μοίρες -με το ASUS Pen, μου επιτρέπουν να εκφράσω όλη μου τη δημιουργικότητα. Η ψηφιακή γραφίδα με υποστήριξη Windows Ink είναι το τέλειο εξάρτημα για να σχεδιάζω, να γράφω και να σημειώνω επάνω στην οθόνη. Οι πελάτες μου έχουν εντυπωσιαστεί και τολμώ να πω ότι ακόμα και το να κλείσεις μία νέα δουλειά, γίνεται πιο εύκολο χάρη στο νέο μου ASUS.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM