Η Huawei ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Helena Christensen σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Huawei ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Helena Christensen σε παγκόσμιο επίπεδο Facebook Twitter
0

Η Huawei ανακοινώνει τη συνεργασία της με το παγκοσμίου φήμης supermodel και φωτογράφο Helena Christensen, σε συνέχεια της δημοσίευσης της τελευταίας στο προφίλ της στο Instagram, που τράβηξε το ενδιαφέρον των φίλων και θαυμαστών της.

Σε αυτή, η Helena απεικονίζεται στο Παρίσι, την παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας, χαρίζοντας μια πρώτη γεύση των όσων πρόκειται να προσφέρει η συνεργασία της με τη Huawei και βέβαια του πολυαναμενόμενου Huawei P20, λίγο πριν την παρουσίασή του.


Πασίγνωστη για τη διαδρομή της στο modelling και τις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους μόδας όπως Chanel, Versace και Hermas, η Helena απέκτησε φήμη και ως φωτογράφος, χάρη στις εντυπωσιακές της δημιουργίες.


Η Huawei, ένα από τα μεγαλύτερα brands στην παγκόσμια αγορά των smartphones, αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για να συνδεθεί και να επικοινωνήσει με τους πελάτες της.

Μέσω της συνεργασίας της με ένα πρόσωπο τεράστιας επιρροής, όπως η Helena Christensen, συνεχίζει να επενδύει στη συλλογική προσπάθεια, βασιζόμενη στην εμπειρία των συνεργατών της για την παρουσίαση των καλύτερων προϊόντων και καινοτομιών στους καταναλωτές.


Περαιτέρω πληροφορίες για τη συνεργασία αυτή, θα διατεθούν παράλληλα με το λανσάρισμα της συσκευής, στο τέλος του Μαρτίου.

Ακολουθήστε τη @HuaweiMobile στο Twitter ή το hashtag #SeeMooore για τις τελευταίες ενημερώσεις.

 

Τη δημοσίευση της Helena στο Instagram μπορείτε να τη δείτε εδώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM