Η τεχνολογία που βοηθά κορυφαίους αθλητές κάνει την οδήγηση μιας Mustang πιο απολαυστική

Η τεχνολογία που βοηθά κορυφαίους αθλητές κάνει την οδήγηση μιας Mustang πιο απολαυστική Facebook Twitter
0

Την τεχνολογία που εφαρμόζεται στους συνδέσμους τεχνητών άκρων αθλητών αποφάσισε να υιοθετήσει η Ford στα αμορτισέρ της ανάρτησης MagneRide® της νέας Ford Mustang.

Το ειδικό μαγνητοροϊκό υγρό (MRF) βοηθά και στις δύο περιπτώσεις: τόσο στην καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών που βιώνουν οι αθλητές, όσο και στην απόσβεση ανωμαλιών του οδοστρώματος με αποτέλεσμα βελτιωμένη ποιότητα κύλισης και μεγαλύτερη ακρίβεια στη συμπεριφορά του σπορ αυτοκινήτου.

Είναι το στοιχείο που βοηθά τους αθλητές με τεχνητά κάτω άκρα να μένουν σταθεροί, κάνοντας snowboard και σκι. Και τώρα, αναβαθμίζει την οδηγική εμπειρία με μία Ford Mustang.

 

Η τεχνολογία που βοηθά κορυφαίους αθλητές κάνει την οδήγηση μιας Mustang πιο απολαυστική Facebook Twitter

Για άτομα με τεχνητά κάτω άκρα που ξεκινούν πάνω από το ύψος του γονάτου, το μαγνητοροϊκό υγρό [Magnetorheological fluid (MRF)] βελτιώνει τους συνδέσμους των τεχνητών γονάτων ώστε να απορροφούν καλύτερα τους κραδασμούς – και τους επιτρέπει να αντιδρούν ταχύτερα μετά από μία ανώμαλη «προσγείωση».

Η χρήση MRF στα αμορτισέρ της ανάρτησης MagneRide® της Mustang, εξασφαλίζει μία απολαυστική οδηγική εμπειρία με ομαλή συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης. Αισθητήρες παρακολουθούν τις οδικές συνθήκες και ηλεκτρομαγνήτες ελέγχουν αιωρούμενα σωματίδια σιδήρου στο λάδι των αμορτισέρ.

 

Το μαγνητικό πεδίο που παράγεται, προσαρμόζεται αυτόματα 1.000 φορές το δευτερόλεπτο για να ευθυγραμμίσει τα σωματίδια σε κάθε αμορτισέρ, ώστε να είναι σκληρότερα για μεγαλύτερη ακρίβεια στο στρίψιμο ή πιο μαλακά για περισσότερη άνεση στο ταξίδι.

«Οι αθλητές αγωνίζονται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες όπου ο έλεγχος είναι το παν. Παρομοίως, με την Mustang, η ανάρτηση MagneRide® βοηθά τους οδηγούς να αντιδρούν σε μεταβολές σε πραγματικό χρόνο, με την κατάλληλη απόκριση για κάθε περίπτωση» δήλωσε ο Joe Bakaj, vice president, Product Development, Ford Ευρώπης.

Η τεχνολογία που βοηθά κορυφαίους αθλητές κάνει την οδήγηση μιας Mustang πιο απολαυστική Facebook Twitter

Η κομψότερη, ταχύτερη και πιο προηγμένη τεχνολογικά νέα Ford Mustang διαθέτει πιο αθλητικό στυλ, προσφέρεται με κινητήρα 5.0L Ford V8 που αποδίδει 450 ίππους και έχει επιτάχυνση 0100 km/h σε 4,3 δευτερόλεπτα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM