Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η καμπάνια #stopsunageing από την ΚΟΡΡΕΣ

Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η καμπάνια #stopsunageing από την ΚΟΡΡΕΣ Facebook Twitter
0

1η Μαρτίου, πρώτος ήλιος της άνοιξης και το παραδοσιακό κόκκινο-λευκό βραχιολάκι συνεχίζει να θυμίζει την ανάγκη προστασίας από τις πρώτες δυνατές ακτίνες.

1η Μαρτίου, η ημέρα που μεταφέρει το ουσιαστικό μήνυμα της προστασίας από τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος, κάθε ημέρα, κάθε εποχή, καθώς η ΚΟΡΡΕΣ μετατρέπει σε θεσμό το March Ribbon δεμένο με το μήνυμα #stopsunageing.

1η Μαρτίου 2018 – 28η Φεβρουαρίου 2019. Προστασία και πρόληψη κατά τη διάρκεια των δώδεκα μηνών, με προϊόντα που θωρακίζουν το δέρμα ενάντια στη φωτογήρανση, ξεπερνώντας την απλή αντηλιακή προστασία.

Η ΚΟΡΡΕΣ απαντά σε αυτή την πρόκληση με το καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα μίας σπάνιας ποικιλίας κόκκινου σταφυλιού, με κόκκινη σάρκα και χυμό, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες και εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία.

Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η καμπάνια #stopsunageing από την ΚΟΡΡΕΣ Facebook Twitter

Η σειρά Κόκκινο Σταφύλι της ΚΟΡΡΕΣ παρέχει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση, για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς στη συλλογή νέας γενιάς αντηλιακών προστίθεται και η εκδοχή κατάλληλη για τις λιπαρές / μικτές επιδερμίδες, που υπόσχεται ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς σιλικόνες.

H ΚΟΡΡΕΣ εστιάζει στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας σχετικά με τον ήλιο και τη γήρανση της επιδερμίδας, στοχεύοντας στην ανακάλυψη των βέλτιστων φυσικών τρόπων προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Με οδηγό ένα διεθνές εύρος συνεργασιών με υψηλού κύρους ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς στους τομείς της Βιοχημείας, Φαρμακογνωσίας και Κλινικής Δερματολογίας, η ΚΟΡΡΕΣ μελετάει φυσικά εκχυλίσματα και συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα εξαιρετικής σημασίας για τα φυσικά προϊόντα.

#STOPSUNAGEING 

FACTS

  • H έκθεση στον ήλιο προκαλεί βλάβη σε όλα τα σημαντικά συστατικά στοιχεία του δέρματος, όπως επιδερμίδα, χόριο, αιμοφόρα αγγεία, σμηγματογόνοι αδένες.
  • Η επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι πρωταρχικός παράγοντας γήρανσης του δέρματος και συνοδεύεται με τη σταδιακή μείωση της λειτουργίας των επιδερμικών βλαστοκυττάρων που είναι απαραίτητα για τη συνεχή ανανέωση και επούλωση της επιδερμίδας.  
  • Ολόκληρο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας καταστρέφει την ελαστίνη του δέρματος και προκαλεί σημάδια γήρανσης - πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες, ξηρότητα.
  • Ο αριθμός των ρυτίδων στο πρόσωπό μας είναι και συνάρτηση των συνολικών ωρών έκθεσης στον ήλιο κατά τη διάρκεια της ζωής μας.
  • Έως 20 χρόνια προσθέτουν στην αντιλαμβανόμενη ηλικία οι κηλίδες του δέρματος.
  • 80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία.
  • 23% των βλαβών από τον ήλιο πραγματοποιείται έως την ηλικία των 18 ετών, προσθέτοντας +10% για κάθε δεκαετία ζωής που ακολουθεί.
  • 75% της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία προκαλείται όταν δεν βρισκόμαστε στην παραλία - κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ενός περιπάτου ή της ενασχόλησης με τα φυτά.
  • 80% της UVA ακτινοβολίας φθάνει στο δέρμα ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά - είναι ακτινοβολία που διαπερνά τα σύννεφα, αλλά και επιφάνειες, όπως το τζάμι του αυτοκινήτου.
  • Οι ακτίνες UVB βλάπτουν το δέρμα όλο το χρόνο, καθώς η ανάκλασή τους σε επιφάνειες, όπως το χιόνι, ο πάγος, ακόμα και το τσιμέντο, αυξάνει την αρνητική επίδρασή τους.
  • 15 λεπτά έκθεσης στις ακτίνες UVB κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τη χρονική περίοδο μέγιστης έντασης, 11.00 – 14.00, είναι αρκετά για να προκαλέσουν φθορά στο δέρμα.

ΠΡΟΛΗΨΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ x 12 ΜΗΝΕΣ

  • Αντηλιακή προστασία του δέρματος κάθε ημέρα, κάθε εποχή, κάθε μήνα.
  • Συστήνεται η χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας, αλλά και την ένδειξη προστασίας από τις ακτίνες UVA.
  • Συνθέσεις πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά ενισχύουν την προληπτική και επανορθωτική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος.
  • Για να επιτύχετε την προστασία που αντιστοιχεί στο δείκτη ηλιακής προστασίας, η σωστή ποσότητα επάλειψης είναι 2mg/cm2 - περίπου 1/3 κουταλάκι του γλυκού για το πρόσωπο και το λαιμό και περίπου 6 κουταλάκια του γλυκού για το σώμα ενός ενήλικα.
  • Η μείωση της ενδεικνυόμενης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας.
  • Συστήνεται η εφαρμογή του αντηλιακού σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.
  • Ειδικότερα μετά από κολύμπι ή έντονη εφίδρωση, απαιτείται συχνή επάλειψη - κάθε δυο ώρες ή και συχνότερα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ήλιο και τη γήρανση του δέρματος, επισκεφθείτε το www.stopsunageing.com

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM