Winter sales στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Winter sales στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Facebook Twitter
0

Οι εκπτώσεις δε σταματούν ποτέ στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen! Από τις 8 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, ανανεώστε το στυλ σας με τα αγαπημένα σας designer brands, τώρα με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στις ήδη μειωμένες τιμές που απολαμβάνετε όλο το χρόνο. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 δίνοντάς σας την ευκαιρία για περισσότερο shopping.

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, μπορείτε να συνδυάσετε τις έξυπνες αγορές σας με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και καφέ του εκπτωτικού χωριού για όλη την οικογένεια!

Winter sales στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Facebook Twitter

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr το facebook.com/McArthurGlenAthens και το instagram.com/mcarthurglenathens/.

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM