Αποστάγματα Μπαμπατζίμ: Ισχυρό παρόν στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα 2018»

Αποστάγματα Μπαμπατζίμ: Ισχυρό παρόν στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα 2018» Facebook Twitter
0

Με δυναμική παρουσία θα συμμετέχουν φέτος τα μοναδικά αποστάγματα του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου στην έκθεση γευσιγνωσίας «Ελληνικό Απόσταγμα» 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Ολυμπία, στην Αίγλη Ζαππείου. Μάλιστα, ο ίδιος ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος στην παράλληλη εκδήλωση της έκθεσης με θέμα την «Ελληνική Μουσική και Αποστάγματα».

Η έκθεση, στην οποία πρωταγωνιστούν αποκλειστικά τα επώνυμα ελληνικά αποστάγματα όπως το τσίπουρο, η τσικουδιά, το ούζο, τα αποστάγματα σταφυλής και τα παραδοσιακά και μη ελληνικά ηδύποτα (λικέρ), ανοίγει τις πόρτες της για 3η φορά στο Αθηναϊκό κοινό. Επαγγελματίες αλλά και λάτρεις των αποσταγμάτων θα έχουν έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσουν την πλούσια γκάμα των επώνυμων ελληνικών αποσταγμάτων, να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητά τους.

Φυσικά, από μία τέτοια έκθεση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης αποστάγματα Μπαμπατζίμ. Αποστάγματα που ενσωματώνουν σε κάθε γουλιά την παράδοση και την αυθεντικότητα της δημιουργίας τους - οικογενειακό μυστικό που περνάει από το 1875 από γένια σε γενιά -. Έτσι, στο ομώνυμο περίπτερο της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορέσουν να γευτούν τα γνωστά Ούζο και Τσίπουρο Μπαμπατζίμ, καθώς και τη σειρά αποσταγμάτων στεμφύλων σταφύλης Μπαμπατζίμ που συνθέτουν προϊόντα διπλής απόσταξης από εγχώριες αλλά και διεθνείς, εξέχουσες ποικιλίες σταφυλιών.

Η οινολογική ευαισθησία του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, η σύνδεση του με την παράδοση και την ιστορία της οικογένειας του στην τέχνη της απόσταξης, καθώς και το πάθος του για αυθεντικές γεύσεις και αρώματα τον οδήγησαν στη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων. Σήμερα θεωρείται ότι έχει κατακτήσει δίκαια τον τίτλο «ο άρχοντας της απόσταξης». Έτσι επάξια θα αποτελέσει για φέτος τον επίτιμο καλεσμένο της εκδήλωσης «Ελληνική Μουσική και Αποστάγματα», κατά τη διάρκεια της οποία θα μεταλαμπαδεύσει μέσα από ιστορίες αποσταγμάτων τη σοφία και τον πλούτο της γνώσης του για το ελληνικό απόσταγμα.

*Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.

www.gwc-microsite.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM