Αφήστε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα In a Galaxy far far away!

Αφήστε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα In a Galaxy far far away! Facebook Twitter
0

Το Laser Αλεξανδρίτη προσφέρει την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τρόπο γρήγορο, ανώδυνο, σίγουρο και ασφαλή.  Η ενέργεια της εστιασμένης δέσμης του Laser απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη της τριχοφυΐας φτάνοντας στο θύλακα της τρίχας και αδρανοποιώντας τον, ενώ αφήνει άθικτη την γύρω επιδερμίδα (Επιλεκτική Φωτοθερμόλυση).  Έτσι δεν προξενούνται βλάβες και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα.

Στο Ινστιτούτο Aesthé είναι γνωστή η προσήλωση μας στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Γι' αυτό και επιλέγουμε στον χώρο μας να εργαζόμαστε με τα πλέον αναγνωρισμένα μηχανήματα και προϊόντα αισθητικής. Έτσι το νέο μηχάνημα Laser αποτρίχωσης που επιλέξαμε δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το Gentle Lase Pro-U, το τελευταίας γενιάς μηχάνημα αλεξανδρίτη της αμερικανικής εταιρείας - πρωτοπόρου Candela.

Αφήστε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα In a Galaxy far far away! Facebook Twitter

Με το Gentle Lase Pro-U, παρέχουμε υπηρεσίες μόνιμης αποτρίχωσης με γρήγορα αποτελέσματα, ανώδυνα και με ασφάλεια χάρη στο ειδικό σύστημα ψύξης του δέρματος με κρυογόνο υγρό. Επίσης ο χρόνος της κάθε συνεδρίας είναι πολύ μικρός διαρκώντας λίγα μόλις λεπτά για μικρές περιοχές. Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, για όλες τις περιοχές του σώματος καθώς και για όλους τους τύπους δέρματος.


Σας περιμένουμε για να γνωρίσετε το Ινστιτούτο Aesthé και να συζητήσετε με το έμπειρο προσωπικό του, αναλυτικά, για τις ανάγκες του δέρματός σας. Άλλωστε αν κάτι μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε αυτό είναι η προσωπική σχέση που αναπτύσσουμε με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, χωρίς την απρόσωπη διαμεσολάβηση leaders ή πωλητών άσχετων με την αισθητική.
Ενημερωθείτε για τις Τρέχουσες Προσφορές μας σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών μας αλλά και για τις Ειδικές Προσφορές Γνωριμίας για την laser αποτρίχωση καλώντας στο Τ: 210-7242883 ή μέσω του site μας www.aesthe.gr.

Αφήστε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα In a Galaxy far far away! Facebook Twitter

Η συσκευή είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις περιοχές του σώματος, για άνδρες και γυναίκες.

Aesthé Beauty Institute – Δεινοκράτους 99, 115 21 – Αθήνα
www.aesthe.gr – email: [email protected] FB: @AestheGr Instagram: aesthebeauty

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM