Ο ​Nίκος Βέρτης στη σκηνή του ΥΤΟΝ the music show

Ο ​Nίκος Βέρτης στη σκηνή του ΥΤΟΝ the music show Facebook Twitter
0

Ρομαντικός και ονειροπόλος αλλά και ντόμπρος, σταθερός και ηγέτης, ο Νίκος Βέρτης, έχει άποψη για το τι σημαίνει καλλιτέχνης και το αποδεικνύει. Γνήσιος παρά την επιτυχία που συνοδεύει τη μεγάλη καριέρα του, αυθεντικός όσο και η χειραψία που δίνει κάθε βράδυ στους θαυμαστές του, τελειομανής γιατί αγαπά πολύ αυτό που κάνει, ευγενής και αληθινός με το κοινό του.

Ο Νίκος Βέρτης μετρά περισσότερα από 20 χρόνια στη μουσική σκηνή. Το όνομά του, είναι συνώνυμο με την καινοτομία και την ποιότητα στην ψυχαγωγία και το ΥΤOΝ the music show, στην οδό Πέτρου Ράλλη 38, όπου εμφανίζεται, είναι ο χώρος όπου το προσωπικό του στοίχημα – καλλιτεχνικό και επιλογών ζωής – πέτυχε.

Η αισθητική και η ποιότητα στην ψυχαγωγία, ο δυναμισμός, το θέαμα και οι εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών δίνουν το στίγμα ενός καλλιτέχνη που παραμένει χρόνια στην πρώτη γραμμή της μουσικής σκηνής, καθόλου τυχαία.

Η ζωή του ξεκινά από την Ολλανδία από μετανάστες Έλληνες γονείς, οι οποίοι αναζητούσαν μια καλύτερη ζωή. Η Ελλάδα, ο τόπος του τον τραβούσε πάντα από το μανίκι. Η επιστροφή δεν άργησε.... Μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης, αργότερα αρχιτέκτονας όμως το πάθος του πατέρα του για τη μουσική έγινε και δικό του πάθος.

Όταν πήρε στα χέρια του το μπουζούκι το λάτρεψε.

Ήταν η αρχή μιας μεγάλης μουσικής διαδρομής, με ήχους και στίχους, πάνω στην οποία έσκυψε με πολύ αγάπη, επιμονή και δουλειά. Ο Νίκος Βέρτης δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Έμαθε να δουλεύει σκληρά, να κάνει αυστηρές επιλογές, να σέβεται συνεργάτες και κοινό και να απολαμβάνει το χειροκρότημα σαν επιβράβευση της αλήθειας που φέρει, από όλους εκείνους που όπως συνηθίζει να λέει τον τιμούν με την παρουσία τους.

Οι εντυπωσιασμοί δεν τον ενδιαφέρουν. Ούτε κι η εφήμερη επιτυχία.

Ο Νίκος Βέρτης, πορεύεται με προσοχή. Η εξαιρετική φωνή, άψογη σκηνική παρουσία μαζί με την ευγένεια, τη θετική ενέργεια και τη καθαρή ματιά τον έκαναν έναν καλλιτέχνη με διαχρονική αξία.

Το ΥΤOΝ the music show, το οποίο φτιάχτηκε ειδικά γι αυτόν και με μεγάλη φροντίδα κι από τον ίδιο, αντανακλά την προσωπικότητά του. Σ' αυτό τον υπέροχο, μοντέρνο, υψηλών προδιαγραφών χώρο, με ένα καλοστημένο πρόγραμμα, με αγαπημένα τραγούδια – μεγάλες επιτυχίες - ο Νίκος Βέρτης , καταφέρνει να κερδίζει τον θαυμασμό και τον σεβασμό του κόσμου.

Ο ​Nίκος Βέρτης στη σκηνή του ΥΤΟΝ the music show Facebook Twitter

Γιατί το ραντεβού του Νίκου Βέρτη, στο ΥΤΟΝ the music show και φέτος με το μεγάλο κοινό του, εγκυμονεί την έκπληξη. Πρόκειται για έναν μοναδικό αμφιθεατρικό χώρο, χωρητικότητας 2.500 θεατών, με τέλειες τεχνικές και ηχοακουστικές προδιαγραφές, σε μια τεραστίων διαστάσεων σκηνή.

Πάνω σε αυτή τη σκηνή ο Νίκος Βέρτης, χτίζει παραστάσεις υψηλής αισθητικής, με στόχο την ποιότητα στη ψυχαγωγία.

Κι αν θέλετε να μάθετε τι σημαίνει ΥΤΟΝ the music show... ακολουθείστε την ακροστιχίδα ...

Υ όπως υπέροχο, υπερθέαμα, υπέρλαμπρο

Τ όπως ταιριαστό, τέλειο, τραγούδι

Ο όπως όμορφο, όνειρο, όαση

Ν όπως νέο, νεανικό, νύχτα

Ο Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ the music show, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η μουσική πορεία που διαγράφει είναι συνυφασμένη με την επιτυχία αλλά και την προσωπικότητα ενός λαϊκού ερμηνευτή , με εξαιρετική φωνή που ξεχωρίζει, για το φανατικό κοινό του και την αλήθεια του!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM