Ισορροπημένη διατροφή σε κάθε γεύμα!

Ισορροπημένη διατροφή σε κάθε γεύμα! Facebook Twitter
0

Έχετε σκεφτεί πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούμε μία ισορροπημένη διατροφή; Όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμά μας, η υιοθέτηση ωφέλιμων για τον οργανισμό διατροφικών συνηθειών είναι σημαντική για ενέργεια και αίσθημα ευεξίας όλη μέρα. Πόσο όμως εύκολο είναι να είμαστε συνεπείς σε ένα πρόγραμμα διατροφής πλούσιο σε φυτικές ίνες, με περιορισμένα λιπαρά και θερμίδες κάθε μέρα;

Η υιοθέτηση ενός επωφελούς για τον οργανισμό μας διατροφολόγιου γίνεται εύκολα σε συνδυασμό με τα προϊόντα της σειράς Fytro. Διατηρούμε ή βελτιώνουμε τη φόρμα μας, και εξασφαλίζουμε θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό μας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία.

Εντάξτε στην καθημερινότητα σας την ισορροπημένη διατροφή εύκολα, όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμα σας, επωφελούμενοι από την ευκολία και το διατροφικό προφίλ των προϊόντων Fytro:

Ισορροπημένο πρωινό με:


Δημητριακά: Τα δημητριακά αποτελούν μία ιδανική επιλογή για το ξεκίνημα της ημέρας. Διαλέγουμε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία δημητριακών που εκτός από διατροφικά οφέλη, συνδυάζονται εύκολα με αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και σοκολάτα. Επιλέξτε Νιφάδες Βρώμης που είναι η τέλεια βάση για ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες. Για ένα ελαφρύ γεύμα ή σνακ τα Crunchy Muesli είναι ιδανικά καθώς εκτός από εύγευστα είναι πηγή σιδήρου, φωσφόρου και βιταμίνης Β1. Εναλλακτικά το Muesli που είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες αποτελεί μία επιπλέον επιλογή γιατί είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης (περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα). Τέλος επιλέξτε Bran Flakes Fytro γιατί περιέχουν φυτικές ίνες, βιταμίνες και σίδηρο.
Gluten Free Ρυζογκοφρέτες: Είναι η ιδανική επιλογή για αλμυρούς ή γλυκούς συνδυασμούς. Περιέχουν φυτικές ίνες ενώ κάθε Ρυζογκοφρέτα Fytro περιέχει μόλις 26 θερμίδες.
Μαρμελάδες: Για ένα γλυκό πρωινό, οι Μαρμελάδες Fytro αξίζουν μια θέση στο τραπέζι σας καθώς περιέχουν ολόκληρα κομμάτια φρούτων ενώ δεν περιέχουν ζάχαρη και συντηρητικά.
Ρόφημα Αμυγδάλου και Ρόφημα Σόγιας: Το Ρόφημα Αμυγδάλου με ασβέστιο και βιταμίνες Fytro είναι ένα φυτικό προϊόν, χαμηλό σε λιπαρά, 0% λακτόζη, χωρίς γλουτένη ενώ είναι πηγή βιταμινών Ε, Β2, Β12 και D. Καταναλώνεται σκέτο ή σε συνδυασμό με χυμούς, φρούτα και δημητριακά ενώ μπορεί να αντικαταστήσει το γάλα στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Επιλέξτε Ρόφημα Σόγιας με ασβέστιο που είναι πλούσιο σε φυτικές πρωτεΐνες. Τα Ροφήματα Fytro είναι κατάλληλα για χορτοφαγική διατροφή, για όσους δε μεταβολίζουν τη λακτόζη του γάλακτος ή είναι αλλεργικοί στο γάλα.
Καστανή και Μαύρη Ζάχαρη: Αντικαταστήστε τη λευκή ζάχαρη με την Καστανή ή Μαύρη Zάχαρη Fytro και συμπληρώστε τα ροφήματα σας σε άρωμα και γεύση.
Φρουκτόζη: Αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα πρόγραμμα διατροφής μειωμένων θερμίδων καθώς είναι χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη.

Ισορροπημένη διατροφή σε κάθε γεύμα! Facebook Twitter
Ισορροπημένο Μεσημεριανό με:


Πλιγούρι, Κινόα και Ρύζι με Φλοιό: Εμπλουτίστε τις σαλάτες σας με πλιγούρι ή κινόα. Το Πλιγούρι Fytro είναι ένα προϊόν που ταιριάζει στη σύγχρονη διατροφή και είναι πλούσιο σε μαγγάνιο. Αντίστοιχα το Κινόα Fytro είναι πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών, μαγνησίου, βιοτίνης και φωσφόρου. Συνοδεύουμε τα γεύματα μας με Ρύζι με Φλοιό Fytro γιατί εκτός από την ωραία γεύση του, αποτελεί πηγή μαγγανίου.
Προϊόντα Σόγιας: Μπορείτε εύκολα και χωρίς κόπο να αντικαταστήσετε τη ζωική πρωτεΐνη με φυτική, με πιάτα που περιέχουν Κριθαράκι Σόγιας Fytro, μπιφτέκια από Κιμά Σόγιας Fytro ή Σπαγγέτι Silueta με αλεύρι σόγιας Fytro.
Υποκατάστατο άλατος: Περιορίστε το κοινό αλάτι χρησιμοποιώντας το υποκατάστατο άλατος Fytro. Αμέσως θα διαπιστώσετε ότι έχει την ίδια γεύση με το απλό αλάτι ενώ περιέχει τρεις φορές λιγότερο νάτριο.
Μελάσα: Δώστε ξεχωριστή γεύση στα πιάτα σας με την εξωτική της γεύση. Είναι ιδανική σε σάλτσες τομάτας, συνταγές με κιμά, όσπρια και γλυκά φρούτων. Η Μελάσα Fytro είναι πηγή σιδήρου.

Ισορροπημένη διατροφή σε κάθε γεύμα! Facebook Twitter
Ισορροπημένο Σνακ με:


Gluten Free Ρυζογκοφρετάκια: Για ένα απολαυστικό σνακ αποτελούν ιδανική επιλογή καθώς είναι εύγευστα και είναι διαθέσιμα σε δύο μοναδικές γεύσεις (γιαούρτι- πορτοκάλι, σοκολάτα γάλακτος). Κάθε Ρυζογκοφρετάκι Fytro περιέχει μόλις 17 θερμίδες.

Βρες και εσύ το προϊόν Fytro που ταιριάζει στον δικό σου τρόπο ζωής και επωφελήσου από τα διατροφικά χαρακτηριστικά του μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Επισκέψου το www.fytro.com.gr και ανακάλυψε γευστικές συνταγές και χρήσιμες πληροφορίες για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM