Ιδρώστε άφοβα

Ιδρώστε άφοβα Facebook Twitter
0
Ιδρώστε άφοβα Facebook Twitter

Σε κάθε σπιτικό πλέον, θα βρούμε έναν ή περισσότερους αθλητές. Γιατί είναι γνωστά τα ευεργετικά αποτελέσματα του αθλητισμού και της άσκησης. Γιατί ο αθλητισμός και η άσκηση καλλιεργεί και βελτιώνει το σώμα και την ψυχή. Προσφέρει υγεία, ψυχαγωγία και ευτυχία. Ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και είναι σημαντικό όπλο κατά της κατάθλιψης.

Έτσι, ο μπαμπάς και η μαμά ιδρώνουν στο γυμναστήριο, κάνοντας ποδήλατο, jogging, ενώ το παιδί ιδρώνει με κάποιο ατομικό ή ομαδικό άθλημα. Και τα σπίτια γεμίζουν κάθε μέρα από τσάντες γυμναστηρίου με ιδρωμένα αθλητικά ρούχα από τις υπερπροσπάθειες των μικρών και μεγάλων αθλητών.

Όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, κατά την άθληση καθώς και άλλες δραστηριότητες, ο ιδρώτας και τα βακτήρια που αναπτύσσονται προκαλούν δυσάρεστη και ενοχλητική μυρωδιά, που συνήθως παραμένει στα ρούχα ακόμα και μετά το πλύσιμο.

Η Εταιρεία Εύρηκα, πρωτοπόρα στο χώρο της απόλυτης καθαριότητας, προσφέρει τη λύση με το Εύρηκα Sport.

To Εύρηκα Sport λύνει τα χέρια της νοικοκυράς, γιατί είναι ιδανικό για τα ρούχα των μικρών πρωταθλητών, των γκουρού του fitness, αλλά και όλων των παθιασμένων με τα sports. Γιατί το Εύρηκα  Sport σχεδιάστηκε ειδικά για τα συνθετικά και τα αθλητικά ρούχα. Περιέχει Odor Block, το οποίο εξουδετερώνει  αποτελεσματικά τις δυσάρεστες μυρωδιές από την μπουγάδα σας, ενώ, παραμένοντας στα ρούχα, εξακολουθεί να δουλεύει και κατά τη διάρκεια  της άθλησης. Και αυτό το καταφέρνει χάρη σε ένα νέο ειδικό αποσμητικό παράγοντα που εξουδετερώνει τις ουσίες που προκαλούν δυσοσμία, χωρίς να δεσμεύει το υπέροχο άρωμα του απορρυπαντικού Εύρηκα Sport.

Επιπλέον σας χαρίζει πεντακάθαρα ρούχα ακόμα και από τους 20οC χάρις στο ColdWash system που διαθέτει. Πρόκειται για ειδικό συστατικό, που ειδικά για τα πολυεστερικά – βαμβακερά υφάσματα των αθλητικών ρούχων ενισχύει την αποτελεσματικότητα του απορρυπαντικού ακόμα και από τους 20οC. Παράλληλα εκτός από την απομάκρυνση της βρωμιάς και των λεκέδων, εμποδίζει την επικάθιση τους ξανά στα ρούχα και αποτρέπει το «γκριζάρισμα» των ρούχων δημιουργώντας ένα λεπτό προστατευτικό film.

Και το κυριότερο; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εύρηκα Sport σε όλες τις πλύσεις και για όλα τα ρούχα σας και να πάρετε πεντακάθαρα ρούχα χωρίς οσμές από τους 20οC με ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ