Η Lidl Hellas παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων Esmara by Heidi Klum

Η Lidl Hellas παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων Esmara by Heidi Klum Facebook Twitter
Μιρκέτα, Βίκυ Καγιά, Τόνια Σωτηροπούλου, Ευγενία Σαμαρά
0

Σε ένα ξεχωριστό Fashion & Cocktail Party η Lidl Hellas παρουσίασε στις 13 Σεπτεμβρίου τη σειρά ρούχων Esmara by Heidi Klum. Οι καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μόδας όπου 5 «corners» απεικόνιζαν σημεία από την καθημερινότητα της κάθε γυναίκας και πως μπορεί να ντύνεται όμορφα, κομψά σύμφωνα πάντα με τις νέες τάσεις της μόδας.

 

Η Fashion Expert Βίκυ Καγιά παρουσίασε τους συνδυασμούς που μπορεί η κάθε γυναίκα να κάνει για το σπίτι, το γραφείο, μια βόλτα στο πάρκο αλλά και στις βραδινές εξόδους. Παράλληλα το συγκρότημα «The Swingin cats» και ο Γιώργος Ζερβός κάλυψαν μουσικά την εκδήλωση με μουσικές που ταίριαζαν στο κάθε «corner».

Η Lidl Hellas παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων Esmara by Heidi Klum Facebook Twitter
Βίκυ Καγιά και η ομάδα της

Η σειρά Esmara by Heidi Klum προσφέρει μεγάλη ποικιλία ρούχων σύμφωνα με τις νέες τάσεις στη μόδα αφού και η ίδια η Heidi Klum είναι λάτρης της μόδας και σχεδιάστρια ρούχων.

Η Lidl δεν έχει συνδεθεί με τη μόδα μέχρι σήμερα. Με την Heidi Klum, μια δημιουργική πηγή έμπνευσης και μία επιτυχημένη σχεδιάστρια στο πλευρό της, η Lidl θέλησε να κάνει την αλλαγή. Με σύνθημά της το #LETSWOW θέλει να κάνει τη μόδα διασκέδαση και να εκπλήξει ευχάριστα τους καταναλωτές.

Η Lidl Hellas παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων Esmara by Heidi Klum Facebook Twitter
Ελένη Σαββίδου (Lidl) Μιρκέτα, Βίκυ Καγιά, Τόνια Σωτηροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Νατάσσα Κόπτση (Lidl)

Η συλλογή προσφέρει ποικιλία ρούχων: πανωφόρια και λεπτές μπλούζες, Bomber τζάκετ και Super Skinny τζιν, δαντέλα, rock-style δερμάτινα, κ.α.

Οι πελάτες της Lidl μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα κομμάτια Esmara by Heidi Klum σε μοναδικές τιμές από 7-25 Ευρώ.  

 

Η Lidl Hellas παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων Esmara by Heidi Klum Facebook Twitter
Ελένη Σαββίδου (Lidl), Νατάσσα Κόπτση (Lidl)

 

Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα Lidl σε όλη την Ελλάδα η κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει το δικό της στυλ, με ρούχα υψηλής ποιότητας και προσιτά σε όλες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM