Waterlilly Spa

Waterlilly Spa Facebook Twitter
0

Το Waterlilly Spa είναι ένας ευχάριστος χώρος με τη σφραγίδα του προσωπικού στυλ στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Πελοποννήσου 6, που δημιουργήθηκε έχοντας συλλέξει πολλές και διαφορετικές εμπειρίες από διαφορετικούς χώρους αισθητικής και περιποίησης. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε, λοιπόν, η ιδέα για το Waterlilly Spa που προσφέρει μικρές στιγμές πολυτέλειας, μεταξύ των οποίων spa manicure και spa pedicure, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας βερνίκι μέσα από μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων. Χαρίστε στον εαυτό σας την τέλεια περιποίηση των άκρων σας σε ένα spa που προσφέρει το αίσθημα της οικειότητας και της ηρεμίας. Πάνω απ' όλα αποπνέει εμπιστοσύνη, γιατί κάθε γυναίκα θέλει να ξέρει ότι τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής όταν πρόκειται να αφήσει στα χέρια άλλων την περιποίησή της.

Waterlilly Spa Facebook Twitter
Waterlilly Spa Facebook Twitter


Waterlilly Spa, Πελοποννήσου 6, Αγία Παρασκευή, 210 6000538, Facebook

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM