Αποχαιρέτησε λιπαρότητα, ανάγλυφο και μαύρα στίγματα

Αποχαιρέτησε λιπαρότητα, ανάγλυφο και μαύρα στίγματα Facebook Twitter
0

Αποχαιρέτησε λιπαρότητα, ανάγλυφο και μαύρα στίγματα Facebook Twitter

 

Μιλώντας πριν από λίγες μέρες με μια πολύ καλή μου φίλη περί επιδερμίδας, ομορφιάς και λοιπών ευαίσθητων ζητημάτων, κάποια στιγμή μου είπε:" Αμάν πια με αυτή την ακμή. Πότε θα σταματήσω επιτέλους να βγάζω σπυράκια, είμαι πλέον 37 χρόνων. Πιο πολύ άσχημα αισθάνομαι γι αυτά, παρά για τα κιλά μου."


Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η εμφάνιση συμπτωμάτων ακμής σε ενήλικες γυναίκες γίνεται όλο και πιο συχνό φαινόμενο. Μάλιστα οι περισσότερες από αυτές όντως τη θεωρούν πιο ενοχλητική ακόμα και από τα προβλήματα βάρους, καθώς τις κάνει να αισθάνονται αισθάνονται πολύ δυσάρεστα.


Η La Roche Posay καταλαβαίνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει η ακμή στην ποιότητα ζωής των γυναικών, κατάφερε να σημειώσει μια σπουδαία δερματολογική πρόοδο, αναγνωρίζοντας το ρόλο της οξείδωσης ως έναν καθοριστικό παράγοντα για την επιδείνωση των κλινικών συμπτωμάτων του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής που εμφανίζει μαύρα στίγματα, λιπαρότητα αλλά και ανομοιόμορφο ανάγλυφο.

 

Η Effaclar K (+): στοχεύει να αντιμετωπίσει το σμήγμα, το ανομοιόμορφο ανάγλυφο και τα μαύρα στίγματα που επανεμφανίζονται στο λιπαρό δέρμα, ακόμα και των ενηλίκων.


Με τη νέα σύνθεσή υψηλής αποτελεσματικότητας η Effaclar K (+) έχει στόχο να καταπολεμήσει την οξείδωση έτσι ώστε να μπορέσει να προλάβει τις επιπτώσεις της στο δέρμα. Άλλωστε είναι η πρώτη που συνδυάζει ενεργά συστατικά αναγνωρισμένα για την αποτελεσματική τους δράση, πάνω στα κλινικά συμπτώματα της ακμής τα οποία γίνονται χειρότερα από το φαινόμενο της οξείδωσης που προκαλείται από τον ήλιο, τις ελεύθερες ρίζες ακόμα και την ατμοσφαιρική ρύπανση:


• Συνδυασμός αντιοξειδωτικών συστατικών, Βιταμίνη Ε και Καρνοσίνη, για την καταπολέμηση της οξείδωσης του σμήγματος, της λιπαρότητας και της οξειδωτικής βλάβης στο δέρμα.
• Airlicium ΤΜ, επαναστατικό μόριο, εξαιρετικά ελαφρύ,που δρα κατά του σμήγματος για 8 ώρες, με υψηλή απορροφητικότητα για πρόληψη της λιπαρότητας και άμεση διόρθωση του ανάγλυφου στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
• LHA με μικρο-απολεπιστική δράση για απόφραξη των πόρων για την καταπολέμηση των μαύρων στιγμάτων.

Τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας εφαρμογή καθώς η επιδερμίδα αποτοξινώνεται και καθαρίζει, αποκτώντας την αίσθηση φρεσκάδας καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας. Στον ένα μήνα τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο ορατά: το ανάγλυφο του δέρματος λειαίνεται, ανοίγουν οι πόροι, τα μαύρα στίγματα λιγοστεύουν αισθητά και η λιπαρότητα ρυθμίζεται.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, ιδανικό για τους ενήλικες.


Έχει αποδειχθεί κλινικά πως η Effaclar K (+) θωρακίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από την οξείδωση που επιδεινώνει τα συμπτώματα λιπαρότητας και κατ' επέκταση την τάση του δέρματος για ακμή. Η επιδερμίδα ανανεώνεται και γίνεται πιο λεία, ενώ παράλληλα σταματάει η εμφάνιση μαύρων στιγμάτων.


Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:


1. Καθαρίζετε το δέρμα σας πολύ καλά πρωί και βράδυ, χρησιμοποιώντας το Effaclar Gel. Πρόκειται για ένα αφρώδες gel καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει αποτελεσματικά τη λιπαρή επιδερμίδα και να την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο υγιής. Και πάντα με σεβασμό στο ευαίσθητο δέρμα.
2. Μόλις εφαρμόσετε την Effaclar K(+), αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το make-up Toleriane Teint Mineral, με το οποίο μπορείτε να επιτύχετε και την αποτελεσματικότητα ενός make-up, αλλά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για το λιπαρό δέρμα με τάση για ακμή. Προσφέρει ομοιόμορφη, ματ επιδερμίδα μειώνοντας ορατά τις όποιες ατέλειες.

Για μία ακόμα φορά η La Roche Posay μας χαρίζει επιδερμίδα απαλή και νεανική, χωρίς σπυράκια και μαύρα στίγματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM