Η APIVITA παρουσιάζει τη νέα σειρά αντηλιακών APIVITA SUNCARE!

Η APIVITA παρουσιάζει τη νέα σειρά αντηλιακών APIVITA SUNCARE! Facebook Twitter
0


 

Η νέα αντηλιακή σειρά APIVITA SUNCARE περιλαμβάνει προϊόντα με έως και 97% φυσικά συστατικά. Οι φυσικές συνθέσεις που χρησιμοποιούνται στη νέα σειρά βρίσκονται στην κορυφή της πράσινης κοσμητολογίας  ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα συστατικά εκείνα που αποδεδειγμένα προκαλούν σοβαρές συνέπειες στην υγεία και στο περιβάλλον.

Στη νέα σειρά αντηλιακών χρησιμοποιείται ένας φωτοσταθερός συνδυασμός αντηλιακών φίλτρων, που παρέχουν σταθερή προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και προστατεύουν από τη UVB, UVA και μακρά UVA ακτινοβολία, υπερκαλύπτοντας το ποσοστό προστασίας που συνιστά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. To σύμπλοκο 3D-PROALGAE® αποτελεί παγκόσμια καινοτομία της APIVITA καθώς διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας και ενισχύει την εξειδικευμένη δράση κάθε αντηλιακού προσώπου. Τα αντηλιακά APIVITA είναι πολύ ανθεκτικά, στο νερό και εξασφαλίζουν αποτελεσματική δράση ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας στο νερό. Τέλος, είναι υποαλλεργικά, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένα και ελεγμένα δερματολογικά, ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης.

Η APIVITA παρουσιάζει τη νέα σειρά αντηλιακών APIVITA SUNCARE! Facebook Twitter

Κάθε αντηλιακό προϊόν APIVITA έχει πολλαπλές δράσεις, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των αναγκών της επιδερμίδας κατά την έκθεσή της στον ήλιο. Παρέχει ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση, προστασία από τη φωτογήρανση, αλλά και εξειδικευμένες δράσεις, όπως η δράση κατά των πανάδων, κατά των ρυτίδων και η φροντίδα της λιπαρής επιδερμίδας.

Η APIVITA ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της και έχοντας στην καρδιά των ερευνών της τον άνθρωπο και το περιβάλλον, εμπνέεται από την Ελληνική φύση, το θαυμαστό κόσμο των θαλασσών της Μεσογείου και τις φωτοπροστατευτικές ιδιότητες της πρόπολης, και δημιουργεί 3 νέες μοναδικές, εξειδικευμένες αντιηλιακές σειρές προσώπου.

Η APIVITA παρουσιάζει τη νέα σειρά αντηλιακών APIVITA SUNCARE! Facebook Twitter
Νέο νερό προσώπου από ελληνικό τσάι του βουνού με 97% φυσικά συστατικά

Το ΝΕΟ Greek Mountain Tea Face Water από ελληνικό βιολογικό τσάι του βουνού, θα ενυδατώσει και θα τονώσει την επιδερμίδα σας κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ παράλληλα θα την προστατέψει αποτελεσματικά από την πρόωρη γήρανση και το οξειδωτικό στρες. Το NEO Greek Mountain Tea Face Water θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας και το καλοκαίρι μιας και θα σας προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς, τόνωσης και προστασίας κάτω από τον καυτό ήλιο.

Η σειρά APIVITA SUNCARE kids, body & hair περιλαμβάνει καινοτόμα, φυσικά αντηλιακά προϊόντα σώματος και μαλλιών υψηλής αποτελεσματικότητας. Παιδικό γαλάκτωμα, γαλάκτωμα σώματος, λάδι μαυρίσματος, after-sun και λάδι προστασίας του χρώματος και της υγείας των μαλλιών είναι τα προϊόντα της σειράς που θα σας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις στη θάλασσα!

Η ολοκληρωμένη σειρά APIVITASUNCARE παράγεται στο Βιοκλιματικό Εργοστάσιο της APIVITA στο Μαρκόπουλο, Αττικής. Διατίθεται σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM