Το υπεύθυνο επιχειρείν αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται

Το υπεύθυνο επιχειρείν αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται Facebook Twitter
Alexia Macheras
0

Τον Σεπτέμβριο του 2015 τα 193 κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησαν ένα σχέδιο για την επίτευξη ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους, με επίκεντρο 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals) και 169 ειδικότερους που σχετίζονται με αυτούς και αναφέρονται στις σημαντικότερες προκλήσεις της εποχής μας.


Η δέσμευση του ιδιωτικού τομέα είναι το κλειδί για την επίτευξη αυτών των 17 στόχων. Δέσμευση για υπεύθυνη επιχειρηματική λειτουργία, για νέα μοντέλα επιχειρηματικότητας, για επενδύσεις και συνεργασίες.


Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης προδιαγράφουν την πορεία ως προς το πού πρέπει συλλογικά να πάμε για ένα καλύτερο αύριο και η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα αποτελεί βασικό παράγοντα για την επίτευξη αυτής της αλλαγής. Η ιδέα της υπεύθυνης επιχείρησης έχει πλέον παγκόσμια υπόσταση και πρέπει να την συμμεριστούμε όλοι.

Το υπεύθυνο επιχειρείν αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται Facebook Twitter


Τα Αριστεία του ΣΔΕ έρχονται να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις που επέλεξαν να κάνουν το καλό μέσω της προσφοράς στην κοινωνία, στον πολιτισμό, στους νέους και στους εργαζόμενους. Διότι αναγνωρίζουν την αυξανόμενη σημασία του υπεύθυνου επιχειρείν για τους καταναλωτές και τον καταλυτικό ρόλο της αλληλεπίδρασης των επιχειρήσεων με την κοινωνία.

Το υπεύθυνο επιχειρείν αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται Facebook Twitter


Στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2017 μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες αναπτύσσουν προγράμματα/δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι μέλη του ΣΔΕ και ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, με προγράμματα/δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον Ιανουάριο 2015 έως και τον Δεκέμβριο 2016.

Το υπεύθυνο επιχειρείν αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται Facebook Twitter


Η κατάθεση των συμμετοχών για την 7η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017 γίνεται μέσω της νέας ιστοσελίδας των Αριστείων στο http://www.aristia-sde.gr/, ενώ η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ