ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ APIVITA HAIR CARE

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ APIVITA HAIR CARE Facebook Twitter
0

 

Όλα ξεκίνησαν σ’ ένα φαρμακείο της Αθήνας, αρκετά χρόνια πριν, όταν  δημιουργήθηκε το πρώτο, φυσικό σαμπουάν APIVITA σε καραμελένια, φαρμακευτική συσκευασία. Η πρόπολη, το μέλι, τα βότανα της ελληνικής φύσης ήταν οι κύριοι πρωταγωνιστές μιας πράσινης σειράς σαμπουάν που 38 χρόνια μετά, μεταμορφώνεται θεαματικά! 

Η APIVITA, ως ηγέτης στο χώρο του σαμπουάν στο φαρμακείο, ανανεώνει τις συνθέσεις της με μοναδικές καινοτομίες και εμπλουτίζει τη φυσική σειρά σαμπουάν της με νέα, εξειδικευμένα προϊόντα με πολλαπλές δράσεις που ανταποκρίνονται άριστα στις τάσεις και στους έντονους ρυθμούς της εποχής. Η νέα σειρά σαμπουάν APIVITA δίνει λύση στις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών με τον πιο φυσικό, ολιστικό και αποτελεσματικό τρόπο!

ΦΥΣΙΚΑ

Στην APIVITA πιστεύουμε στη δύναμη της ελληνικής φύσης δημιουργώντας διαρκώς ξεχωριστά, πράσινα, καινοτόμα προϊόντα εμπνευσμένα από την κοινωνία της μέλισσας. Σε όλα τα προϊόντα της σειράς το νερό έχει αντικατασταθεί με εκχύλισμα από τσάι του βουνού και δενδρολίβανο για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Η νέα σειρά APIVITA Hair Care διαθέτει υψηλά ποσοστά φυσικότητας, έως και 100%, είναι εμπλουτισμένη με περισσότερα ελληνικά βιολογικά εκχυλίσματα, είναι silicon free, χρησιμοποιεί ανακυκλωμένες συσκευασίες και η παραγωγή των προϊόντων της γίνεται στις βιοκληματικές εγκαταστάσεις της.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Στην APIVITA γνωρίζουμε πως το φυσικό είναι και αποτελεσματικό και η επιλογή των δραστικών, φυσικών εκχυλισμάτων που χρησιμοποιούμε γίνεται μέσα από πολυάριθμες κλινικές μελέτες. Η αποτελεσματικότητα της νέας σειράς APIVITA Hair Care αποδεικνύεται με 9 κλινικές μελέτες, με το νέο, μοναδικό σύμπλοκο των εργαστηρίων της, HIPPOPHAE TONIC COMPLEX- μια υπερτροφή «super food» για τα μαλλιά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στον κύκλο ζωής της τρίχας.

ΟΛΙΣΤΙΚΑ

Η APIVITA αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των μαλλιών και κάθε προϊόν της είναι ολιστικό και έχει πολλαπλές δράσεις. Για κάθε ανάγκη υπάρχει και μια ολοκληρωμένη φροντίδα με προϊόντα (Pre Shampoo, Shampoo, After Shampoo). H σειρά είναι εμπλουτισμένη με αιθέρια έλαια που ενισχύουν τη δράση των προϊόντων, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη διάθεση και τον ψυχισμό.

www.apivita.com

 

 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ