Γερμανικά στο Goethe-Institut

Γερμανικά στο Goethe-Institut Facebook Twitter
0
Γερμανικά στο Goethe-Institut Facebook Twitter

Στο Goethe-Institut μπορείτε να μάθετε Γερμανικά με το δικό σας ρυθμό, παράλληλα με τη δουλειά σας, τις σπουδές σας ή ακόμα παρακολουθώντας ένα εντατικό τμήμα.

Ατομικά ή σε ομάδα, εσείς ή τα παιδιά σας, σε αίθουσα ή διαδικτυακά, το Goethe σας δίνει τα κατάλληλα γλωσσικά εργαλεία για την καθημερινή ή την επαγγελματική σας ζωή και σας προετοιμάζει ιδανικά για τις διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις του. Παράλληλα, το αναγνωρισμένο Γερμανικό Ινστιτούτο, διοργανώνει τμήματα για εταιρίες και διάφορες ειδικότητες επαγγελματιών.

Έχετε ήδη γνώσεις Γερμανικών; Με ένα προσωπικό κατατακτήριο τεστ οι υεπεύθυνοι του Goethe θα αναγνωρίσουν το γλωσσικό σας επίπεδο και θα σας ενημερώσουν σχετικά.

Εγγραφές και ενημέρωση για τα γλωσσικά τμήματα μέχρι και 3 Φεβρουαρίου 2017.

Τρίτη, Τετάρτη: 11:00-14:00 και 15:00-19:00

Πέμπτη 15:00 – 19:00

Παρασκευή και Σάββατο: 11:00-14:00

Τα μαθήματα ξεκινούν 6 Φεβρουαρίου 2017

www.goethe.de/hellas/mathimata

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM