Βραβεία Άφοβης Προσφοράς

Βραβεία Άφοβης Προσφοράς Facebook Twitter
0
Βραβεία Άφοβης Προσφοράς Facebook Twitter

Κόκκινο χαλί στρώνει το κέντρο ΝΥΣΥ ( Νους Υγιής εν σώματι Υγιεί) και απονέμει βραβεία για την τεράστια προσφορά και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο εθελοντισμός στην κοινωνία μας σήμερα με θέμα: Βραβεία Άφοβης Προσφοράς  -   Fearless Giving Awards

Μια Μεγάλη Γιορτή με μουσική και χορό για όλους, μεγάλους και παιδιά!

Στις 21 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Σάββατο, θα λάβει μέρος μια μεγάλη γιορτή για να αρχίσει η Νέα Χρονιά με αισιοδοξία: κοπή πίτας, παιδικό πρόγραμμα, μουσική από τους παραγωγούς του Pepper fm, αλλά και live μουσική από τους Jaguar Bombs! Τιμητική αυτή την βραδιά θα έχουν οι καθημερινοί άνθρωποι της Αθήνας που προσφέρουν εθελοντικά στον συνάνθρωπό τους!

Η ιδέα του κέντρου ΝΥΣΥ, που θεωρεί την εθελοντική δράση «κλειδί δύναμης» για τον κόσμο μας σήμερα, είναι να βρεθούν τα μέλη και οι φίλοι πολλών ΜΚΟ - του κέντρου ΝΥΣΥ, αλλά και το ευρύ κοινό σε μια μεγάλη εορταστική σύναξη.  Συμβολικά θα γίνει  απονομή τιμητικών βραβείων αναγνώρισης για την ανεκτίμητη προσφορά από ανεξάρτητους πολίτες και Μ.Κ.Ο. προς ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, και έτσι ο εθελοντισμός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη βραδιά.  

Παρουσιάζουν ο Νίκος Παπαδάκης (Μοντέλο-Παρουσιαστής) και η Βιβή Λέτσου, δασκάλα Γιόγκα, διοργανώτρια εθελοντικών δράσεων για το ΝΥΣΥ:  “Η όλη έμπνευση και φιλοσοφία είναι ότι η πραγματική δύναμη είναι μέσα μας και στα χέρια μας, και αυτό δείχνουν όλοι αυτοί οι απλοί πολίτες με τη δράση τους και την επιλογή να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο απλόχερα και άφοβα.  Μόνο με την αφοβία και τη γενναιοδωρία πάει μπροστά ο κόσμος, και η Ελλάδα έχει βαθιές ρίζες σε αυτή την πηγή δύναμης. Ελάτε λοιπόν, να το νιώσουμε όλοι μαζί αυτό στις 21 Γενάρη, ζωντανά και εορταστικά!”

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΦΟΒΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  θα δοθούν στις οργανώσεις:

  • Anima
  • Βαβέλ, Κέντρο Ημέρας
  • Γιατροί του Κόσμου
  • Γραμμή S.O.S. Δίπλα σου--Ελληνικό Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης,
  • Διαβάζω για τους άλλους
  • Πλησίον - Street work Globo - global volunteers platform
  • Ηλιαχτίδα - Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία
  • Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας
  • Κοινωνική Κουζίνα
  • Μπορούμε – καμία μερίδα φαγητού χαμένη,
  • Παιδικά Χωριά SOS
  • Praksis

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

4-6μμ                 Παιδικό Πρόγραμμα--Δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους.

                           Παραμύθια, ζογκλερικά (www.devaperforming.gr) και facepaintings.  

6-7μμ                  Εορταστική μουσική με D.J., τουPepper Radio

                           Γνωριμία με φίλους & εκπροσώπους των Μ.Κ.Ο.

7-8μμ                  ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΦΟΒΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

8-8:30μμ             Κοπή πίτας

8:30-10:30μμ      Live music με τους Jaguar Bombς.  Ξέφρενος χορός και μοναδικό ξεφάντωμα

10:30 -00:00μμ   Χορευτικό Ξεφάντωμα, part 2, με D.J. του Pepper Radio

Η απονομή τιμητικών βραβείων αναγνώρισης της ανεκτίμητης προσφοράς από τις Μ.Κ.Ο. σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη βραδιά.  Το κοινό προσκαλείται σε αυτή τη δωρεάν γιορτή για να γνωρίσει το αξιόλογο έργο των Μ.Κ.Ο., να ακούσει όμορφες μαρτυρίες και ιστορίες από τους εθελοντές, αλλά και τον κόσμο που υπηρετούν, και να μάθει πως μπορεί ο καθένας μας να λάβει μέρος σε κοινωφελείς  δράσεις.  Όλοι μαζί διασκεδάζουμε, βρισκόμαστε κοντά, και παίρνουμε έμπνευση από τη δύναμη της προσφοράς.

Και φυσικά σε μία τέτοια γιορτή χαράς και προσφοράς είναι απαραίτητο να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε. Παραγωγοί του Pepper fm έχουν αναλάβει τα decks, πριν και μετά τη συναυλία, που με τη μουσική τους θα φέρουν τη γιορτινή διάθεση ….και θα μας ξεσηκώσουν!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κοπή πίτας και θα δοθούν πανέμορφα δώρα στο κοινό όπως: Δωρεάν μαθήματα γιόγκα και Pilates, ρούχα bodytalk και άλλα.

Όσοι από τον κόσμο θέλουν να προσφέρουν τη βοήθεια τους χαρίζοντας ρούχα, προϊόντα, τρόφιμα, φαρμάκα και άλλα αγαθά για τις ευπαθείς ομάδες θα υπάρχει χώρος υποδοχής για την άμεση εξυπηρέτηση.  2017 πανέμορφές ευχές! Namaste!


Info


Τι: Εκδήλωση Απονομής Τιμητικών Βραβείων Άφοβης Προσφοράς

Πού:  ‘The Hub Events’, Αλκμήνης 5, Αθήνα, Τ.Κ.11854

Πότε: Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2016, 18:00μ.μ. (16:00 -18:00 Δρώμενα για τα παιδιά)

Κόστος: Ελεύθερη είσοδος

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ