Skin, Nails and Hair από τη Solgar

Skin, Nails and Hair από τη Solgar Facebook Twitter
0

Είναι φυσικό κάποιες φορές τα μαλλιά να χάνουν τη δύναμή τους, ενώ τα νύχια και το δέρμα να χάνουν τη λάμψη τους. Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής, το στρες, η εποχική τριχόπτωση και άλλοι παράγοντες τα επιβαρύνουν καθημερινά και είναι απαραίτητη η καθημερινή φροντίδα για να επαναφέρουμε την υγιή τους όψη. Γι’ αυτό η Solgar συνδυάζει υψηλής ποιότητας συστατικά με την επιστημονική της γνώση, και δημιουργεί το συμπλήρωμα διατροφής Skin, Nails and Hair που χαρίζει δυνατά και υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα!

Το Skin, Nails and Hair της Solgar παρέχει, λοιπόν, στον οργανισμό σου όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για δυνατά και υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα και γίνεται η δική σου καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς!

Η προηγμένη φόρμουλα του Skin, Nails and Hair με τον αποτελεσματικό συνδυασμό βιταμινών, αμινοξέων και μετάλλων παρέχει στον οργανισμό διατροφικά στοιχεία απαραίτητα για τη σύνθεση κολλαγόνου και κερατίνης, όπως οργανικό θείο (MSM), βιταμίνη C, προλίνη, λυσίνη, κιτρικό ψευδάργυρο και χαλκό, συμβάλλοντας έτσι στην επαναφορά της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών*.

Skin, Nails and Hair από τη Solgar Facebook Twitter

Πιο συγκεκριμένα η βιταμίνη C συμβάλλει στον σχηματισμό κολλαγόνου και τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, ο ψευδάργυρος βοηθά στη διατήρηση υγιών μαλλιών, νυχιών και δέρματος, ο χαλκός συμβάλλει στο φυσιολογικό χρωματισμό του δέρματος και των μαλλιών, ενώ η προλίνη και η λυσίνη αποτελούν δομικά αμινοξέα της τρίχας.

Το Skin, Nails and Hair της Solgar παρέχει, λοιπόν, στον οργανισμό σου όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για δυνατά και υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα και γίνεται η δική σου καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς!

* Τα συστατικά του SNH (Βιταμίνη C, Ψευδάργυρος, Χαλκός) συμβάλλουν στην επαναφορά της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών, όταν η τριχόπτωση οφείλεται σε έλλειψη των διατροφικών στοιχείων και όχι σε παθολογικά αίτια.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:


 

Παράγεται, συσκευάζεται στις ΗΠΑ – εισάγεται μέσω Μεγάλης Βρετανίας

Διανέμεται από την ΙSOPLUSA.E.

τηλ: 210 9579 707, fax: 210 9572 16

e-mail: [email protected]

www.healthyme.gr

www.facebook.com/healthyme.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM