e-Fresh.gr: Το online supermarket που αλλάζει την καθημερινότητα

e-Fresh.gr: Το online supermarket που αλλάζει την καθημερινότητα Facebook Twitter
0

Όταν έγινα για πρώτη φορά μάνα, κατάλαβα ότι ο ελεύθερός μου χρόνος είχε πλέον περιοριστεί σημαντικά. Όταν μετά από λίγο καιρό, έγινα για δεύτερη φορά μάνα, κατάλαβα ότι ο προσωπικός μου χρόνος τελείωσε για μένα μια για πάντα. Μέχρι ωστόσο να το συνειδητοποιήσω, το πρώτο διάστημα επιχείρησα κάποιες φορές να ζήσω κι εγώ «επικίνδυνες αποστολές». Ένα από αυτά τα τολμηρά μου εγχειρήματα ήταν να βγω με δύο μωρά, ένα στο μάρσιπο και ένα στο καρότσι, και να πάω για ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Κάθε διάδρομος του καταστήματος έμοιαζε με αγχωτικό αγώνα επιβίωσης, σαν να προσπαθώ απελπισμένα να διασχίσω αντίθετα το καρναβάλι της Πάτρας! Κι ύστερα, σειρά είχε η μεγάλη αναμονή στην ουρά των ταμείων, συνοδευόμενη από παιδικά κλάματα και υστερίες και με τα βλέμματα όλων στραμμένα πάνω μας. Το αποκορύφωμα, φυσικά, ήταν η επιστροφή στο σπίτι σπρώχνοντας ένα παραφορτωμένο με σακούλες παιδικό καρότσι, έτοιμο να αναποδογυριστεί μαζί με το μωρό από στιγμή σε στιγμή σε κάθε λακκούβα του δρόμου. Δυστυχώς, χρειάστηκε να βιώσω αυτήν την τρομακτική εμπειρία λίγες ακόμα φορές μέχρι να ανακαλύψω πως μέσα σε μόλις 15 λεπτά μπορείς να ξεμπερδέψεις με τις αγορές από το σούπερ μάρκετ χωρίς καν να έχεις βγει από το σπίτι!

e-Fresh.gr: Το online supermarket που αλλάζει την καθημερινότητα Facebook Twitter

Τη λύση τη βρήκα στο e-fresh, ένα νέο on-line supermarket στο οποίο μπορείς να βρεις τα πάντα 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα! Περισσότερα από 10.000 προϊόντα σε επώνυμα brands αλλά και τοπικούς παραγωγούς, από φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρέατα και γαλακτοκομικά μέχρι βρεφικά είδη και απορρυπαντικά, είδη προσωπικής φροντίδας, pet food, ακόμη και μικρές ηλεκτρικές συσκευές είναι διαθέσιμες για να καλύψουν ό,τι χρειάζεται ένα νοικοκυριό σε καθημερινή βάση. Για ποιους όμως είναι η ιδανική επιλογή το e-fresh;

  • Για όσους δεν θέλουν ουρές στα ταμεία, δεν θέλουν να κουβαλούν σακούλες και γενικά δεν θέλουν να χάνουν τον πολύτιμο χρόνο τους!
  • Για όσους θέλουν να παραλαμβάνουν τα ψώνια στο χώρο τους αυθημερόν ακόμα και μέσα σε δύο ώρες από την υποβολή της παραγγελίας τους!
  • Για όσους θέλουν να βρίσκουν πραγματικά φρέσκα προϊόντα που μεταφέρονται σε ειδικά φορτηγά με χώρους ψυγείου και κατάψυξης!
  • Για όσους αναζητούν προϊόντα βιολογικά ή μικρών παραγωγών.!
  • Για όσους θέλουν να βρίσκουν καθημερινά προϊόντα σε προσφορές!
  • Για όσους θέλουν να βρίσκουν νόστιμες συνταγές, των οποίων τα υλικά είναι έτοιμα για να μπουν κατευθείαν στο ηλεκτρονικό σας καρότσι!
  • Για όσους επιθυμούν ευέλικτους τρόπους πληρωμής από μετρητά κατά την παράδοση μέχρι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ή PayPal!
  • Για όσους θέλουν ανταγωνιστικά προνόμια όπως το πρόγραμμα επιβράβευσης του e-fresh με επιστροφή 7 ευρώ ανά 200 πόντους που συγκεντρώνουν από την αγορά προϊόντων!
  • Για όσους θέλουν το φθηνότερο ή εντελώς δωρεάν (για παραγγελίες άνω των 55 ευρώ) κόστος μεταφορικών!
  • Για όσους, τέλος, θέλουν ένα εύχρηστο site αγορών με πλούσιο περιεχόμενο και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και αξιολογήσεις για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν!

Όπως καταλαβαίνετε, το e-fresh δεν απευθύνεται μόνο σε πολυάσχολες μητέρες αλλά καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη που αναζητεί ποιότητα, εξοικονόμηση χρόνου και οικονομία. Κι ενώ για μια επίσκεψη στο supermarket θα χρειαστείς χρόνο, αυτοκίνητο, γερά χέρια, γερά πόδια και... γερά νεύρα για το e-fresh θα χρειαστεί μονάχα να είσαι online!

Μπες κι εσύ στο www.e-fresh.gr και φέρε το supermarket στην πόρτα σου!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM