Όλοι οι «μάστορες» στα Praktiker!

Όλοι οι «μάστορες» στα Praktiker! Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Όλοι οι «μάστορες» στα Praktiker! Facebook Twitter

Επιτέλους έφτασε ο Αύγουστος, ο πιο ξέγνοιαστος μήνας όλου του καλοκαιριού. Μπάνια στην παραλία, καλοκαιρινές βραδιές στο μπαλκόνι, κοκτέιλ στην πλατεία και φυσικά... περισσότερος ελεύθερος χρόνος και μεγαλύτερη όρεξη για μερεμέτια. Ήρθε η ώρα να σφίξεις το ντουλάπι της κουζίνας που έχει ξελασκάρει και να αλλάξεις τα πλακάκια στο πάτωμα του μπάνιου, μην ξεχάσεις κι αυτή την κορνίζα που θες να κρεμάσεις μήνες τώρα και φυσικά τον τοίχο στο μπαλκόνι που το θέλει το βαψιματάκι του.

Μπορεί να κατάφερες να τα αναβάλλεις όλο το χρόνο αλλά ήρθε η στιγμή να βρεις την εργαλειοθήκη σου και να ξεκινήσεις τις «κατασκευές»!

Αν δεν είσαι γεννημένος μάστορας, και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις 3 απλά βήματα:

Βήμα 1ο - Ρίξε μια ματιά στο νέο κατάλογο Δόμηση & Εργαλεία της Praktiker.

Βήμα 2ο - Επισκέψου ένα κατάστημα Praktiker ή μπες στο e-shop praktiker.gr.


Βήμα 3ο - Οργάνωσε τις «κατασκευές» σου & ξεκίνα!

Όλοι οι «μάστορες» στα Praktiker! Facebook Twitter

Ο νέος Κατάλογος της Praktiker είναι ο πιο κατάλληλος οδηγός για κάθε μάστορα, έμπειρο και μη, καθώς περιέχει:

—Ολοκληρωμένη γκάμα ειδών δόμησης για να επιδοθείς σε κάθε είδους εργασία ανανέωσης ή επισκευής στο σπίτι σου: γυψοσανίδες, επενδύσεις τοίχου και πλακάκια, υλικά στεγανοποίησης και μόνωσης, υδρορροές, κουφώματα PVC και αλουμινίου, επαγγελματικές σκάλες, σήτες, εσωτερικές & εξωτερικές πόρτες , κτλ. Επιπλέον, στα Praktiker μπορείς να βρεις προϊόντα εξωτερικής θερμομόνωσης της Isomat, αλλά και είδη στεγάνωσης Praktiker, Isomat, Vivechrom & Vechro.

—Τεράστια ποικιλία εργαλείων που θα σε βοηθήσουν να εκτελέσεις με επιτυχία κάθε μικρή ή μεγαλύτερη επισκευή / εργασία: ηλεκτρικά εργαλεία (π.χ. δραπανοκατσάβιδα), εργαλεία χειρός (π.χ. κατσαβίδια), πιστολέτα, δισκοπρίονα, εργαλειοθήκες, κτλ. Μπορείς να βρεις τα κατάλληλα για εσένα, καθώς τα Praktiker σου προσφέρουν τα καλύτερα branded εργαλεία της αγοράς, τα εργαλεία ιδιωτικής ετικέτας "bUDGET", αλλά και του αποκλειστικού brand Lux, που φημίζονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.


Τα Praktiker αποτελούν τον Νο1 προορισμό για εργαλεία, καθώς εκεί μπορείς να βρεις 300 ηλεκτρικά εργαλεία, 1.000 αξεσουάρ ηλεκτρικών εργαλείων, 1.300 εργαλεία χειρός και εργαλειοθήκες και τις μεγαλύτερες μάρκες στις καλύτερες τιμές!

Επιπλέον, στο praktiker.gr θα βρεις έξυπνες ιδέες και tips που θα σε κατευθύνουν σχετικά με τις εργασίες δόμησης που θέλεις να κάνεις ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις τα καταλληλότερα εργαλεία.

Ειδικές Προσφορές & Ενέργειες μόνο στα Praktiker:
— -15% σε όλα τα κουφώματα αλουμινίου καθ΄όλη τη διάρκεια του καταλόγου
— Νέα sειρά Bosch Professional με -10% έκπτωση
— Δώρο Φ.Π.Α. 24% σε όλα τα αξεσουάρ, εργαλεία χειρός & εργαλειοθήκες Stanley
— -24% σε όλες τις εργαλειοθήκες Keter
— Ειδικά για τα είδη δόμησης, από τον Αύγουστο έως και το Νοέμβριο θα λάβουν χώρα σε επιλεγμένα καταστήματα Praktiker ανά την Ελλάδα, εκπαιδευτικά εργαστήρια με θέμα τη στεγάνωση ταράτσας.

Για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα της Praktiker, μείνε συντονισμένος στο www.praktiker.gr & στη σελίδα Praktiker Hellas στο Facebook.

Στα Praktiker έχουμε τα πάντα για τις κατασκευές σου!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ