Νέο κατάστημα Praktiker στη Ρόδο

Νέο κατάστημα Praktiker στη Ρόδο Facebook Twitter
0

Με στόχο την κάλυψη του νησιού της Ρόδου, αλλά και της ευρύτερης νησιωτικής περιοχής, όπως, μεταξύ άλλων, τα νησιά Κως, Κάρπαθος, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος και Αστυπάλαια, η Praktiker Hellas συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη του δικτύου της, προχωρώντας στο άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στο νησί της Ρόδου, το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Το νέο κατάστημα αποτελεί το 15ο κατά σειρά κατάστημα της Praktiker Hellas, και το άνοιγμά του έρχεται να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη που έμπρακτα δείχνει η εταιρεία στη δυναμική της επιχειρηματικότητας και αγοράς, ενώ αποδεικνύει τη δέσμευσή της για πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων στην Ελλάδα.

Με συνολική επιφάνεια 5.100 τ.μ. (εκ των οποίων 2.700 τ.μ. χώροι πώλησης) και 170 θέσεις στάθμευσης, το νέο κατάστημα της Praktiker Hellas στη Ρόδο αποτελεί μια επένδυση ύψους €3,5εκ. (€1εκ. σε εξοπλισμό & €2,5εκ. σε αποθέματα προϊόντων), ενώ διαθέτει 35.000 προϊόντα σε μια ευρεία γκάμα τιμών, έχοντας ως στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις διακόσμησης, εξοπλισμού και ανανέωσης για το σπίτι & τον κήπο.


Επιπλέον, το νέο κατάστημα της Ρόδου, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τις κατασκευές, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο, η οποία σε συνδυασμό με μια 50μελή ομάδα εξειδικευμένων εργαζομένων και ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών (π.χ. τεχνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες συναρμολόγησης, τοποθέτησης προϊόντων, μεταφορά, κτλ.), επιδιώκει την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με το νέο αυτό κατάστημα, και μετά από 25 έτη λειτουργίας, η Praktiker Hellas συμπληρώνει το αναπτυσσόμενο δίκτυό της που πλέον αποτελείται από το e-shop της (www.praktiker.gr) και τα 15 καταστήματά της σε όλη τη χώρα, συνολικής έκτασης 90.000 τ.μ., ενώ διαθέτει ετησίως 50.000 προϊόντα σε 6.000.000 πελάτες, υποστηρίζοντας τη φιλοσοφία DIY (Do it yourself) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Σελαλμαζίδης, Γενικός Διευθυντής της Praktiker Hellas, δήλωσε: «Το νέο μας κατάστημα στη Ρόδο είναι πραγματικά ένα κόσμημα για την οικογένεια της Praktiker, καθώς σε αυτό εφαρμόσαμε για πρώτη φορά το νέο μας concept σήμανσης και συνολικού στησίματος καταστήματος. Έρχεται ως συνέχεια της αναπτυξιακής πορείας της Praktiker Hellas και του στρατηγικού στόχου της εταιρείας μας για ανάπτυξη παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Η Praktiker Hellas δεν έχει σταματήσει να αναζητά ευκαιρίες επένδυσης που έχουν ως στόχο την εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε ολοένα και περισσότερα σημεία πανελλαδικά και παράλληλα, συμβάλλουν στη στήριξη της ελληνικής αγοράς».

Η έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος της Praktiker στη Ρόδο συνδυάζεται με μια σειρά προωθητικών ενεργειών, ειδικού προϊοντικού καταλόγου, αλλά και ειδικών προσφορών και υπηρεσιών αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Praktiker Ρόδου. Επιπλέον, στο πλαίσιο των εγκαινίων, πραγματοποιείται Μεγάλος Διαγωνισμός με πλούσια δώρα – περισσότερες πληροφορίες στο praktiker.gr.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM