Είμαστε εκεί, για να κρατάμε το σπίτι σας πάντα δροσερό!

Είμαστε εκεί, για να κρατάμε το σπίτι σας πάντα δροσερό! Facebook Twitter
0
Είμαστε εκεί, για να κρατάμε το σπίτι σας πάντα δροσερό! Facebook Twitter
Είναι Pitsos. Είναι σπίτι.

Μήνας Ιούλιος στην πόλη. Πόσο πολύ θα θέλαμε να διακτινιστούμε σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι και να διαβάσουμε το αγαπημένο μας βιβλίο στη βεράντα, απολαμβάνοντας τη δροσερή αύρα της θάλασσας. Ακόμη κι αν οι διακοπές μας είναι λιγάκι μακριά, τώρα μπορούμε να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε μια μικρή όαση, εύκολα και γρήγορα, με τα κλιματιστικά Pitsos DC Inverter! Γιατί με μια σειρά νέων πρωτοποριακών τεχνολογιών, τα φιλικά προς το περιβάλλον κλιματιστικά Pitsos, μας εγγυώνται απίστευτη λειτουργία με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Τα κλιματιστικά Pitsos ξεχωρίζουν για την αθόρυβη λειτουργία τους. Χάρη στο μοτέρ υψηλής τεχνολογίας, διαμορφώνουν τις ιδανικές συνθήκες στη χαμηλότερη ένταση ήχου. Με αυτόν τον τρόπο, κάνουμε ευχάριστα όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες – από ένα δείπνο με καλούς φίλους, μέχρι ένα μεσημεριανό power nap στον καναπέ – απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την απίστευτη δροσιά που μας προσφέρουν τα κλιματιστικά Pitsos!

Είμαστε εκεί, για να κρατάμε το σπίτι σας πάντα δροσερό! Facebook Twitter

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα απλά κλιματιστικά, το μοτέρ λειτουργεί στις μέγιστες στροφές μέχρι να αγγίξει την επιθυμητή θερμοκρασία και ύστερα διακόπτει τη λειτουργία του. Στα κλιματιστικά Pitsos DC Inverter υψηλής τεχνολογίας, μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, το μοτέρ συνεχίζει να λειτουργεί σε χαμηλότερες στροφές. Τα κλιματιστικά Pitsos σέβονται το περιβάλλον και μας εγγυώνται άψογη λειτουργία, με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Είναι σίγουρο πως όλες οι γωνιές του σπιτιού μας δεν έχουν την ίδια θερμοκρασία, αφού κάποια σημεία είναι πιο σκιερά σε σχέση με κάποια άλλα. Τώρα, με την πρωτοποριακή λειτουργία Follow me, τα κλιματιστικά Pitsos αντιλαμβάνονται τις εναλλαγές στη θερμοκρασία του χώρου γύρω από το τηλεχειριστήριο. Επομένως αν έχουμε το τηλεχειριστήριο μαζί μας, η ιδανική θερμοκρασία… μας ακολουθεί!

Είμαστε εκεί, για να κρατάμε το σπίτι σας πάντα δροσερό! Facebook Twitter

Δεν είναι υπέροχο να αναπνέουμε καθημερινά φρέσκο, δροσερό αέρα σαν να ήμασταν στην εξοχή; Τώρα μπορούμε χάρη στο σύστημα Biofilter και Ιονισμού από την Pitsos. Το πρωτοποριακό βιοφίλτρο φιλτράρει τον αέρα και εγκλωβίζει πάνω από το 95% των βακτηριών και το 99% των σωματιδίων σκόνης, εμποδίζοντας την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Ύστερα, διοχετεύει στο δωμάτιο φρέσκο, πεντακάθαρο αέρα, δημιουργώντας τις συνθήκες ενός ιδανικού κλίματος. Ταυτόχρονα, με τη χρήση ιονισμού οι οσμές απομακρύνονται αποτελεσματικά και τα σωματίδια σκόνης, καπνού και γύρης εξαλείφονται οριστικά.

Τα κλιματιστικά Pitsos DC Inverter κρατούν το σπίτι μας δροσερό, ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Είμαστε εκεί, για να κρατάμε το σπίτι σας πάντα δροσερό! Facebook Twitter

Είναι Pitsos. Είναι σπίτι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM