Men in Black 3: Η επίσημη πρεμιέρα με το Wind F2G

Men in Black 3: Η επίσημη πρεμιέρα με το Wind F2G Facebook Twitter
0

Την ταινία MENINBLACK 3 απόλαυσαν οι φίλοι της καρτοκινητής WINDF2G μια ημέρα πριν την κυκλοφορία της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η επίσημη πρεμιέρα MENINBLACK 3 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου στον κινηματογράφο Αθήναιον στο πλαίσιο της ενέργειας Πρεμιέρες Για ΌΛΟΥΣ που διοργανώνει το WIND F2G.

Κάτοχοι WIND F2G, ηθοποιοί, μουσικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, κ.α παρακολούθησαν τους Άντρες με τα Μαύρα στην 3η τους περιπέτεια για να σώσουν τον κόσμο.

Πριν την έναρξη της ταινίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν αλλά και να κερδίσουν τη συλλεκτική έκδοση του smartphone Sony Xperia™  sole αποκλειστικά με υλικό MIB3, τη νέα εντυπωσιακή συσκευή που προσφέρουν αποκλειστικά τα καταστήματα WIND .

Οι ενδιαφερόμενοι - κάτοχοι WIND F2G έλαβαν τις ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις για την πρεμιέρα κατόπιν ανανέωσης του χρόνου ομιλίας του WINDF2G καρτοκινητού τους από το δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας , μέσω κλήρωσης από τη σελίδα WINDF2Gστο Facebookκαι μέσω κληρώσεων από ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Διανομή: Feelgood Entertainment. Trailer http://youtu.be/2jG6Ny5gAGs

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM