Τα παγωτά της καρδιάς μας

Τα παγωτά της καρδιάς μας Facebook Twitter
0

Πόσα παγωτά έτρωγες όταν ήσουν μικρός; Μπορεί να μη θυμάσαι να απαντήσεις σε αυτό, αλλά σίγουρα θυμάσαι πόσο σημαντικό ήταν να μετράς τα παγωτά που έτρωγες από τη στιγμή που «ο ήλιος έβγαζε κέρατα» (όπως έλεγαν – και λέμε πλέον– οι παλιοί) μέχρι το πρώτο σχολικό κουδούνι του Σεπτέμβρη. Και φυσικά να τα συγκρίνεις με τους φίλους στη γειτονιά.

Ποιος κέρδιζε; Όλοι, κι ας μην το καταλαβαίναμε τότε, κερδίζαμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις από μία πραγματικά αγνή εποχή. Το ωραίο όμως είναι ότι αυτές τις αναμνήσεις ξεθάβουμε κάθε καλοκαίρι, τα μεσημέρια που έρχεται μία ακαταμάχητη όρεξη για παγωτό και δε μπορείς να ησυχάσεις αν δε φας ένα λαχταριστό πύραυλο Rodeo Grand με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα. Και για λίγο αυτός ο πύραυλος της Κρι Κρι σου θυμίζει το όνειρο που είχες να γίνεις αστροναύτης και απογειώνεσαι σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι γεύσης.

Τα παγωτά της καρδιάς μας Facebook Twitter
Πλούσιο, απαλό και πεντανόστιμο φυστικοβούτυρο με απίστευτη γεύση σοκολάτας γίνονται η αετηρία πραγματικής απόλαυσης, grand διαστάσεων, σε ένα διαγαλαξιακό συνδυασμό γεύσης, ικανό να σε στείλει σε άλλο πλανήτη!

Το ψυγείο Κρι Κρι με «Τα παγωτά της καρδιάς μας» θα είναι πάντα ένα κρίκος με το χθες και τις καλύτερες αναμνήσεις μας. Ακόμα και αν η εταιρία έχει μεγαλώσει και έχει την τεχνολογία και την τεχνογνωσία στο πλευρό της, συνεχίζει να κρατάει στην ταυτότητά της το μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες. Εκεί όπου ξεκίνησε το 1954 να φτιάχνει γλυκά και παγωτά για να τα δίνει σε πλανόδιους πωλητές που γυρνούσαν την πόλη με χειροκίνητα καρότσια, μοιράζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Από τότε μέχρι σήμερα μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά αλλά σίγουρα δεν έχει αλλάξει η χαρά που νιώθεις όταν ένα παγωτό από την οικογένεια Rodeo (5 γεύσεις grand και 3 γεύσεις moment.. από άλλο πλανήτη), ή όποιο άλλο από τα παγωτά της Κρι Κρι πέφτει στα χέρια σου. Γιατί τα ψυγεία Κρι Κρι είναι το καλοκαίρι, όπου και αν είσαι, όσο και αν είσαι!

Τα παγωτά της καρδιάς μας Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ