Napoli και Aperitivo

Napoli και Aperitivo Facebook Twitter
Oι επιβλητικοί κόκκινοι χειροποίητοι ξυλόφουρνοι που ξεχωρίζουν στο χώρο, φτιάχτηκαν στη Νάπολη με τούβλα από το Βεζούβιο.
0

Νέα αφιξη στη Μαρίνα του Φλοίσβου! Στο Napolitivo θα ζήσει κανείς την εμπειρία της Ιταλικής κουλτούρας και θα γνωρίσει την Αυθεντική Pizza Napoletana.  

Οι Pizzaiolos του Napolitivo εκπαιδεύτηκαν, σε Ελλάδα και Ιταλία, από Ιταλούς maestros ώστε να ετοιμάζουν καθημερινά την αυθεντική Ναπολιτάνικη Πίτσα, ενώ οι επιβλητικοί κόκκινοι χειροποίητοι ξυλόφουρνοι που ξεχωρίζουν στο χώρο, φτιάχτηκαν στη Νάπολη με τούβλα από το Βεζούβιο.

Η Ναπολιτάνικη πίτσα, η πιο διάσημη στον κόσμο, απαιτεί μαγειρική τέχνη, πρώτες ύλες από την περιοχή της Καμπανίας και έναν δεξιοτέχνη Pizzaiolo. Είναι μαλακιά και λεπτή στο εσωτερικό της ενώ είναι αφράτη στην κρούστα της, δημιουργώντας αυτό που οι Ναπολιτάνοι αποκαλούν "cornicione".  Οι Ναπολιτάνοι εξηγούν πως η αυθεντική πίτσα πρέπει να είναι μαλακή, ευλύγιστη και να μπορεί να διπλωθεί εύκολα.

Με αγάπη για την Ναπολιτάνικη κουλτούρα, δημιουργήθηκε ένας χώρος που παντρεύει το μοντέρνο industrial χαρακτήρα με παραδοσιακά Ιταλικά στοιχεία στον οποίο θα απολαύσετε αγαπημένες ιταλικές εμπειρίες.

Το ζυμάρι ανοίγεται κάθε μέρα στο κατάστημα και αποτελείται αποκλειστικά από νερό, αλεύρι 00, μαγιά, αλάτι και πάθος. Δεν περιέχει λάδι, ζάχαρη, ή συντηρητικά.  Στη συνέχεια οι Pizzaiolos το αφήνουν να ωριμάσει 12 – 24 ώρες σε προφυλαγμένο περιβάλλον πριν ψηθεί στους παραδοσιακούς  ξυλόφουρνους. 

Napoli και Aperitivo Facebook Twitter
Το ζυμάρι ανοίγεται κάθε μέρα στο κατάστημα και αποτελείται αποκλειστικά από νερό, αλεύρι 00, μαγιά, αλάτι και πάθος. Δεν περιέχει λάδι, ζάχαρη, ή συντηρητικά.

Στο Napolitivo, θα απολαύσετε την αυθεντική συνταγή της πίτσας, η οποία δεν σερβίρεται ποτέ κομμένη, τρώγεται με μαχαίρι και πηρούνι ή διπλώνεται στα δύο, ενώ είναι πολύ ελαφριά και τόσο γευστική που δε θέλεις να τη μοιραστείς.

Με αγάπη για την Ναπολιτάνικη κουλτούρα, δημιουργήθηκε ένας χώρος που παντρεύει το μοντέρνο industrial χαρακτήρα με παραδοσιακά Ιταλικά στοιχεία στον οποίο θα απολαύσετε αγαπημένες ιταλικές εμπειρίες: espresso, φρέσκο gelato, λαχταριστά antipasti, μοναδικά Ιταλικά κρασιά και την απόλυτη Ναπολιτάνικη πίτσα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM