Καλοκαιρινό bazaar στο Ecali Club

Καλοκαιρινό bazaar στο Ecali Club Facebook Twitter
Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.
0


Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το καλοκαιρινό bazaar του MDA Ελλάς, πέρυσι το καλοκαίρι στο Ecali Club, με τη συμμετοχή 40 καταστημάτων και την προσέλευση άνω των 500 επισκεπτών, το Σωματείο μας αποφάσισε να ετοιμάσει και φέτος το μεγάλο καλοκαιρινό bazaar. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2016, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του tennis court στο Ecali Club, σε μια δροσερή και χαρούμενη ατμόσφαιρα που έχουν επιμεληθεί με την προσωπική τους φροντίδα τα μέλη του ΔΣ του MDA Ελλάς. Κατά τη διάρκεια του bazaar οι φίλες του Σωματείου θα μπορέσουν να κάνουν τις καλοκαιρινές τους αγορές, και ταυτόχρονα να συνεισφέρουν σημαντικά στο έργο του Σωματείου.

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.

Θα θέλαμε λοιπόν, να σας προτείνουμε να συμμετέχετε στην καλοκαιρινή αγορά «SHADES OF SUMMER»που οργανώνει το MDA Ελλάς και να συμβάλλετε με τον τρόπο αυτό στο έργο του Σωματείου μας.

Καλοκαιρινό bazaar στο Ecali Club Facebook Twitter
Τα καταστήματα που συμμετέχουν στο bazaar

Η Είσοδος στο Ecali Club κοστίζει 10 ευρώ και περιλαμβάνει και έναν λαχνό για την κλήρωση των δώρων που προσφέρουν απλόχερα τα καταστήματα που συμμετέχουν. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον κήπο του Ecali Club θα προσφέρεται, καφές, σπιτικές λεμονάδες, cupcakes, ελαφρύ γεύμα το μεσημέρι και ίσως early drinks το βραδάκι, ώστε να κάνουν τις αγορές σας πιο απολαυστικές.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στη λειτουργία του
«ΣΠΙΤΙΟΥ του MDA Ελλάς»

SHADES OF SUMMER @ ECALI CLUB
15 Ιουνίου 2016 από τις 10.00 έως τις 20.00

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλαδα

Market news / Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλάδα

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.
THE LIFO TEAM