Η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος έχει τη γεύση ΔΩΔΩΝΗ, τη γεύση του καλού!

Η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος έχει τη γεύση ΔΩΔΩΝΗ, τη γεύση του καλού! Facebook Twitter
H ΔΩΔΩΝΗ δημιούργησε το microsite dodoni.eu/valegala και προσκαλεί τους χρήστες των social media και του internet να το επισκεφτούν, να κάνουν share τα αγαπημένα τους memes με το hashtag #valegala, γεμίζοντας έτσι το ξεχωριστό εικονικό ποτήρι και λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ.
0

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου με 100% ελληνικό γάλα και παραπάνω από 80 ξεχωριστούς κωδικούς γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος (1η Ιουνίου) και υλοποιεί πολλές και διαφορετικές δράσεις με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την σημαντική αξία του φρέσκου γάλακτος στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 1η Ιουνίου, προωθητικές ομάδες της ΔΩΔΩΝΗ θα βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος (Αθήνα), στην πλατεία Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη), καθώς και στην κεντρική πλατεία και την πλατεία Μαβίλη των Ιωαννίνων, μοιράζοντας στους περαστικούς ενημερωτικό υλικό για την υψηλή θρεπτική αξία του γάλακτος και τα οφέλη που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς και εκπτωτικά κουπόνια για την αγορά γάλακτος ΔΩΔΩΝΗ.

Η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος έχει τη γεύση ΔΩΔΩΝΗ, τη γεύση του καλού! Facebook Twitter
Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, με 53 χρόνια ιστορίας και παράδοσης, συλλέγει 100% ελληνικό γάλα από το διευρυμένο δίκτυό της που μετράει περισσότερους από 5.000 παραγωγούς και μοιράζεται καθημερινά τη γεύση του καλού

Παράλληλα, έως και το Σάββατο 4 Ιουνίου, οι καταναλωτές που θα βρεθούν σε μεγάλες αλυσίδες supermarket της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το αγαπημένο φρέσκο γάλα ΔΩΔΩΝΗ με έκπτωση 0,20 ευρώ.

Επιπλέον, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, η ΔΩΔΩΝΗ δημιούργησε το microsite dodoni.eu/valegalaκαι προσκαλεί τους χρήστες των social media και του internet να το επισκεφτούν, να κάνουν share τα αγαπημένα τους memes με το hashtag #valegala, γεμίζοντας έτσι το ξεχωριστό εικονικό ποτήρι και λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ.

Μέσω της συγκεκριμένης digital ενέργειας, η εταιρεία στοχεύει στη συγκέντρωση 1.000 λίτρων γάλακτος τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των παιδιών που φροντίζει το Χατζηκυριάκειο  Ίδρυμα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος έχει τη γεύση ΔΩΔΩΝΗ, τη γεύση του καλού! Facebook Twitter
Έως και το Σάββατο 4 Ιουνίου, οι καταναλωτές που θα βρεθούν σε μεγάλες αλυσίδες supermarket της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το αγαπημένο φρέσκο γάλα ΔΩΔΩΝΗ με έκπτωση 0,20 ευρώ.

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, με 53 χρόνια ιστορίας και παράδοσης, συλλέγει 100% ελληνικό γάλα από το διευρυμένο δίκτυό της που μετράει περισσότερους από 5.000 παραγωγούς και μοιράζεται καθημερινά τη γεύση του καλού, προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα ανώτερης ποιότητας και αληθινής γεύσης, στηρίζοντας σταθερά 9 μη κερδοσκοπικούς φορείς και 3 δημοτικά σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ