3+1 «σύμμαχοι» για να αντέχεις περισσότερο το καλοκαιρινό ξενύχτι!

3+1 «σύμμαχοι» για να αντέχεις περισσότερο το καλοκαιρινό ξενύχτι! Facebook Twitter
0

Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Eίχαμε βγει Παρασκευόβραδο, μια «συνήθης ύποπτη» μέρα για ξενύχτι στην Αθήνα. Ήταν πέρυσι, περίπου τέτοιος καιρός, καλοκαιράκι. Η εποχή δηλαδή που οι όποιες… παρασπονδίες είναι πιο συνηθισμένες. Κατέληξα σπίτι σχεδόν το πρωί, μετά και από ένα «βρώμικο» από τη Μαβίλη. Η επόμενη μέρα; Τραγική. Την έχασα σχεδόν ολόκληρη. Δεν είχα καν την ενέργεια να πάω για έναν απογευματινό καφέ.

Σίγουρα το ίδιο έχει τύχει, πάνω-κάτω, σε όλους μας. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να μπορέσουμε να αντέχουμε περισσότερο και να σκεφτόμαστε όλο και λιγότερο ότι θα χάσουμε την επόμενη μέρα αν ξενυχτίσουμε την προηγούμενη: να φροντίζουμε να εφοδιάζουμε καθημερινά τον οργανισμό μας με τις κατάλληλες βιταμίνες και συστατικά που τον συμπληρώνουν και τον ενισχύουν με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Δεν είσαι και… ταύρος, εντάξει. Μήπως όμως χρειάζεσαι ταυρίνη;

Η Πολυβιταμίνη Xtra Energy της Lanes είναι το μοναδικό ναι, καλά διάβασες, το μοναδικό, συμπλήρωμα διατροφής στην αγορά που περιέχει ταυρίνη και είναι σταδιακής αποδέσμευσης, δηλαδή η δράση του δεν εξαντλείται άμεσα όταν το λαμβάνεις αλλά διαρκεί όλη την ημέρα. Η Πολυβιταμίνη Xtra Energy παρέχει τη σωστή δοσολογία και ποσότητα ταυρίνης που χρειάζεται ο οργανισμός για να πάρει όλα τα οφέλη.

Η ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ που συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς και του αγγειακού συστήματος, ενώ λειτουργεί ως βασικός νευροδιαβιβαστής του εγκεφάλου, βελτιώνοντας τις νοητικές σου ικανότητες. Με λίγα λόγια, σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ξεκούραστος, μειώνει τη «θολούρα» και σε κάνει πιο «μάχιμο», πριν και μετά την όποια νυχτερινή σου έξοδο.

Για να μην θες να κοιμάσαι από τις… ten (o’ clock), ίσως χρειάζεσαι συνένζυμο Q10!

 

Το συνένζυμο Q10 που περιέχεται στις Πολυβιταμίνες Xtra Energy συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας σε ποσοστό 95%. Ως λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό μέσα στο σώμα, προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών ενώ παράλληλα βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος.

Συγχρόνως προάγει την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενισχύοντας την παραγωγή λευκοκυττάρων & αντισωμάτων. Έτσι, δεν κινδυνεύεις να κολλήσεις και καμιά καλοκαιρινή γρίπη. Αν μάλιστα είσαι καπνιστής ή, αναγκαστικά, καπνίζεις παθητικά κατά την έξοδό σου, άκου και το εξής: το συνένζυμο Q10 έχει την ιδιότητα να μπορεί να μειώσει την τοξικότητα του τσιγάρου.

H ενέργεια είναι το… Pan(ax) Ginseng

Το Panax Ginseng είναι ακόμα ένα σημαντικό συστατικό του συμπληρώματος διατροφής Lanes Xtra Energy (και ένα συστατικό γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες αιώνες τώρα). Είναι γνωστό για τη συμβολή του στη βελτίωση των διανοητικών και σωματικών λειτουργιών και πολλές άλλες ευεργετικές του ιδιότητες, όπως την καταπολέμηση του stress. Την επόμενη μέρα μετά το ξενύχτι, θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις πιο εύκολα τον καταπονημένο σου από το ξενύχτι οργανισμό στη φυσιολογική του κατάσταση, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την αυτοσυγκέντρωσή σου και θα αυξήσει τη φυσική σου αντοχή.

Ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός σου για να είναι στα καλύτερά του, κάθε μέρα και σε κάθε σου έξοδο!

 

Τα ευεργετικά συστατικά και ιδιότητες του συμπληρώματος Lanes Xtra Energy δεν σταματούν εδώ και συμβάλλουν στο να αισθάνεσαι γεμάτος/η ενέργεια και να δείχνεις πιο όμορφος/η και υγιής από ποτέ.

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, C, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και ο σίδηρος συμβάλλουν επίσης στη διατήρηση της καλής κατάστασης οστών & δοντιών ενώ οι βιταμίνες Α, C, D, B6, B12, το φολικό οξύ, το σελήνιο, ο ψευδάργυρος, ο χαλκός & ο σίδηρος συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού. 

Επίσης μία Πολυβιταμίνη Xtra Energy περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός για να αποφύγει τις επιπτώσεις της αφυδάτωσης που προκαλεί η τυχόν κατανάλωση αλκοόλ.

Κάθε Πολυβιταμίνη Lanes Xtra Energy περιέχει λουτεΐνη η οποία είναι πολύτιμη στη διατήρηση της υγείας των ματιών προλαμβάνοντας την εμφάνιση ωχράς κηλίδας και καταρράκτη.

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα πλούσια συμπληρώματα διατροφής Lanes, μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα στο http://laneshealth.gr ή τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/laneshealth.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM