Νεος Caffè Americano

Νεος Caffè Americano Facebook Twitter
0

H Starbucks προσθέτει αυτόν τον μήνα ένα ακόμα ολοκαίνουργιο απόκτημα στην κορυφαία, στην αγορά, σειρά έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Starbucks Chilled Classics - τον Caffè Americano με γάλα. Μοναδικό στο είδος του, το νέο κρύο ρόφημα καφέ συνδυάζει τον 100% πιστοποιημένο καφέ Arabica Espresso Roast των Starbucks μαζί με την κατάλληλη μικρή δόση γάλακτος και αποτελεί την πιο έντονη επιλογή γεύσης καφέ από την συνολική σειρά των Starbucks Chilled Classics. Ο Caffè Americano προσκαλεί τους Έλληνες λάτρεις του κρύου καφέ να ζήσουν μια νέα εμπειρία, όπου κι αν βρίσκονται. Όλη η σειρά είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης (σουπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα).


Ο Caffè Americano αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ροφήματα στα καταστήματα Starbucks σε όλη την Ευρώπη και το νέο αντίστοιχο ρόφημα κρύου καφέ θα καλύψει τις προτιμήσεις όλων όσων επιθυμούν περισσότερο καφέ και λιγότερο γάλα.
Η σειρά Starbucks Chilled Classics (RTD - Ready to Drink) κατέχει ηγετικό μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη καθώς και στην Ελλάδα, και αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την στρατηγική ανάπτυξη της Starbucks στον τομέα αυτόν. Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την ανανέωση του σχεδιασμού συσκευασίας όλης της σειράς που έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Οι νέες συσκευασίες της σειράς σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντανακλούν τις βασικές αξίες των Starbucks. Ο νέος σχεδιασμός συνδυάζει μοναδικά, φυσικά χρώματα και μοτίβα με χαρακτηριστικά στοιχεία κάθε διαφορετικής γεύσης, αντανακλώντας παράλληλα την τεχνογνωσία και το πάθος για τον καφέ που διακρίνει τα Starbucks.

Ο Μανώλης Σερφιώτης - Senior Commercial Manager, της Αrla Foods Ελλάς που παράγει και διανέμει τους καφέδες Starbucks RTD, σχολιάζει σχετικά με την κυκλοφορία του νέου προϊόντος: «Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε την ποιότητα και τις επιλογές Starbucks στους λάτρεις του καφέ, όποια ώρα θέλουν, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα. Το νέο ρόφημα, Caffè Americano με γάλα αποτελεί μια ακόμη μοναδική επιλογή: Ο αγαπημένος μας καφές φτιαγμένος με μια εξτρά πινελιά, με το πάθος και την ποιότητα που μόνο η Starbucks και η Arla διαθέτουν».

Ο Caffè Americano με γάλα είναι ήδη διαθέσιμος στα ψυγεία καταστημάτων δικτύων σούπερ μάρκετ, καθώς και σε μικρά σημεία λιανικής πώλησης, όπως mini market και περίπτερα σε όλη την Ελλάδα. Το νέο απόκτημα θα ενταχθεί στην υπάρχουσα σειρά Starbucks Chilled Classics με απολαυστικές γεύσεις όπως Caffè Latte, Caramel Macchiato, Cappuccino και Chocolate Mocha, η οποία διατίθεται και διανέμεται στην Ελλάδα από την Arla Foods Ελλάς.


Περιγραφές γεύσεων σειράς Starbucks Chilled Classics (#ChilledClassics):

Νεος Caffè Americano Facebook Twitter
Starbucks Chilled Caffè Americano: Εμπνευσμένο από το κλασικό ζεστό ρόφημα Caffè Americano, το κρύο ρόφημα καφέ Caffè Americano είναι φτιαγμένο με 100% πιστοποιημένο καφέ Arabica Espresso Roast, ώστε να επιτυγχάνεται ένας πλούσιος με γεμάτο σώμα Starbucks espresso με την κατάλληλη μικρή ποσότητα γάλακτος για μια πλούσια και έντονη γεύση (#Caffe Americano ).


Νεος Caffè Americano Facebook Twitter
Starbucks Chilled Cappuccino: Βασισμένο στο πολυαγαπημένο cappuccino, το κρύο ρόφημα καφέ Starbucks Cappuccino αποτελεί έναν δροσερό συνδυασμό πλούσιου espresso, με απαλό και κρεμώδες γάλα και νότες κακάο, ελαφρώς γλυκό (#Cappuccino).
Νεος Caffè Americano Facebook Twitter
Starbucks Chilled Caffè Latte: Βασισμένο στο πιο δημοφιλές ρόφημα των καταστημάτων Starbucks, αυτός ο κλασικός συνδυασμός υψηλής ποιότητας καφέ Starbucks με γάλα, είναι εμπνευσμένος από την πατρίδα των Starbucks το Σιάτλ, Ουάσιγκτον, το μέρος όπου ξεκίνησαν όλα στο ιστορικό Pike Place Market. Το παραδοσιακό latte, ελαφρώς πιο γλυκό, είναι φτιαγμένο με τον καφέ Starbucks Espresso Roast, τους ίδιους κόκκους που χρησιμοποιούνται ως την «καρδιά» όλων των ροφημάτων με βάση τον espresso στα καταστήματα Starbucks (#Caffe Latte)
Νεος Caffè Americano Facebook Twitter
Starbucks Chilled Caramel Macchiato: Φτιαγμένο με Starbucks Espresso Roast, το κρύο ρόφημα καφέ Caramel Macchiato αποτελεί έναν μοναδικά απολαυστικό συνδυασμό έντονου espresso καφέ με κρεμώδες γάλα και γεύση γλυκιάς καραμέλας (#CaramelMacchiato).
Νεος Caffè Americano Facebook Twitter
Starbucks Chilled Chocolate Mocha: O καφές Starbucks Espresso Roast προσθέτει μια πολυπλοκότητα και ένταση στην κρύα εκδοχή αυτού του αγαπημένου ροφήματος που προσφέρεται στα καταστήματά Starbucks. Νότες καβουρδισμένου espresso ισορροπούν απόλυτα με το πλούσιο κακάο, ζάχαρη και κρεμώδες γάλα, δημιουργώντας ένα απολαυστικό κέρασμα στον εαυτό σας κρύου καφέ που μπορείτε να το απολαύσετε όπου και αν είστε (#ChocolateMocha).
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM