*Διαβάστε επίσης τα καθημερινά ζώδια:DAILY STARFAX!

 

 

Κριός

Δεν είναι εύκολο να σκεφτείτε καθαρά όταν το κεφάλι σας είναι γεμάτο με ανούσια πράγματα, πρόσωπα και ιστορίες. Χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, γι’ αυτό βρείτε το θάρρος ν’ αποστασιοποιηθείτε από τα άτομα που απασχολούν το σώμα και το μυαλό σας για να σκοτώσουν τον χρόνο τους.

Επειδή οι απαντήσεις που έχετε να δώσετε στα ερωτικά δεν θα αναθεωρηθούν αφού δοθούν, οφείλετε να είστε προσεκτικοί και να λάβετε υπόψη τόσο τις τωρινές όσο και τις μελλοντικές σας ανάγκες. Οι πλανήτες σας ευνοούν ό,τι αφορά γραφειοκρατικά ζητήματα και τυπικούς υπολογισμούς, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η σωστή εποχή για να επιληφθείτε εκείνων των εκκρεμοτήτων που αναβάλλετε από τη μια μέρα στην επόμενη.

Θολό το τοπίο στα επαγγελματικά. Ίσως φταίει το ότι είστε αλλού, ίσως πάλι και να‘χετε βαρεθεί τη ρουτίνα σας. Μήπως να ψαχτείτε για κάτι διαφορετικό;

 

Ταύρος

Τελικά, ένα δυσάρεστο γεγονός μπορεί να συμβάλει στην πρόοδό μας πολύ περισσότερο απ’ ό,τι δέκα ευχάριστα μαζί. Ο αρνητισμός και η απόρριψη που βιώσατε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τις τελευταίες μέρες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι (και ειλικρινά, απορώ πώς αυτό το ποτήρι δεν είχε πλημμυρίσει νωρίτερα).

Είστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσετε, ξεχνώντας τα παλιά, και η προωθητική δύναμη της Αφροδίτης θα συντελέσει καθοριστικά σ’ αυτή σας την προσπάθεια. Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί μάλλον να θυσιάσετε το βόλεμά σας γιατί η νέα προοπτική που σας ανοίγεται παραείναι θετική για να παραμεριστεί για χάρη της άνεσής σας. Οι απαιτήσεις του κύκλου σας αυξάνονται κατακόρυφα, πράγμα που σημαίνει ότι προφανώς το πρόσωπό σας εμπνέει στους άλλους μεγάλες προσδοκίες. Προσπαθήστε να ικανοποιήσετε φίλους και κολλητούς, λοιπόν, χωρίς να υποβιβάσετε τις δικές σας ανάγκες.

 

Δίδυμος

Έχετε ζαλίσει τους φίλους σας με την γκρίνια σας και η υπομονή του κόσμου αρχίζει να εξαντλείται με την περίπτωσή σας. Ο Ερμής δεν σας έχει φερθεί καλά, δεν το αρνούμαι, αλλά κι εσείς δεν κάνετε καμιά προσπάθεια για να ξεφύγετε από την επήρειά του. Τα πισωγυρίσματα που κάνατε εξαιτίας του θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει αρκετά νωρίς (πριν από τη δέκατη επίσκεψή σας στο σπίτι του πρώην, για παράδειγμα), αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, για κάποιο διάστημα σας άρεσε να βασανίζεστε.

Ευτυχώς, οι νέες συγκυρίες εξάπτουν το ενδιαφέρον σας με διαφορετικό τρόπο και επιτέλους η προσοχή σας εστιάζεται σε ένα νέο, πολλά υποσχόμενο πρόσωπο. Προσέξτε μην μπερδέψετε τα επαγγελματικά με τα ερωτικά σας, γιατί οι εντάσεις που δημιουργούνται από τέτοιους συνδυασμούς στατιστικά οδηγούν σε δυσβάσταχτες θυσίες. Σε καλή πορεία τα οικονομικά - ο χειρισμός σας είναι σχεδόν παραδειγματικός.

 

Καρκίνος

Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο ότι συμβάλλετε εσείς οι ίδιοι στην αρνητική κατάσταση που επικρατεί στα ερωτικά σας; Η βιασύνη σας να διεκπεραιώσετε κάθε νέα γνωριμία ακυρώνει τις προσπάθειες της άλλης πλευράς και ο κόσμος αποκομίζει την εντύπωση ότι τον βλέπετε ως υποχρέωση. Χαλαρώστε λίγο κι εκμεταλλευτείτε τον ούριο άνεμο του Ποσειδώνα, ο οποίος ευνοεί τα ασυνήθιστα εγχειρήματα και τις ενέργειες πέρα από τα καθιερωμένα.

Ένας χαρούμενος Ιχθύς βομβαρδίζει ευχάριστα την καθημερινότητά σας και η χρησιμότητά του μπορεί να είναι πολυεπίπεδη. Θα λέγατε όχι σε κάποιον που μπορεί παράλληλα να είναι και φίλος αλλά και σύντροφος; Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να κάμψετε για λίγο την αυστηρότητα της τακτικής σας. Οι ειδικές περιστάσεις μπορούν ν’ αποτελέσουν την εξαίρεση στον κανόνα κι αν εσείς επιμείνετε στην αδιάλλακτη θέση σας, κινδυνεύετε να χάσετε πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζετε.

 

Λέων

Οι πλανητικές σας συμμαχίες σας ωθούν χωρίς καθυστέρηση στη μάχη και λυπάμαι που σας το λέω, αλλά πρέπει να είστε αμείλικτοι. Τα περιθώρια διαπραγμάτευσης έχουν πια εξαλειφθεί (αν μη τι άλλο, δείξατε μαρτυρική ανεκτικότητα) και τώρα ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε δυναμικά ό,τι σας ανήκει, δυσαρεστώντας ενδεχομένως μερικούς ανθρώπους. Θα το ξεπεράσουν, μην ανησυχείτε.

Ο Ήλιος σας βοηθάει να εστιάσετε στις εποικοδομητικές επαγγελματικές προτάσεις και στις ερωτικές προοπτικές που εγκυμονούν τα λιγότερα ρίσκα. Τον τελευταίο καιρό είχατε διαρκώς την τάση να παίρνετε τις πιο δυσάρεστες στροφές και να χάνετε σημαντικές ευκαιρίες από ατυχία και κακό timing. Ευτυχώς, η τύχη σας τώρα γυρνάει και επανορθώνει το ζημιογόνο, πρόσφατο παρελθόν. Οι συγκρούσεις στον χώρο της οικογένειας είναι αναμενόμενες, αλλά οι χειρισμοί σας πρέπει να είναι λεπτοί, ειδικά σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση μεγαλύτερων ηλικιακά ατόμων.

 

Παρθένος

Η απαισιοδοξία των προηγούμενων ημερών υποχωρεί και δίνει τη θέση της στην ελπίδα, η οποία σαφέστατα είναι βάσιμη, αν αναλογιστεί κανείς τις νέες σας γνωριμίες. Κατά καιρούς έχετε υποτιμήσει τα «συνοικέσια» των φίλων σας, αλλά αυτήν τη φορά θα τους ευχαριστήσετε και με το παραπάνω για τα κονέ που κάνουν για χάρη σας.

Οι Λέοντες και οι Ζυγοί έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες, καθώς δεν θα σταματήσετε να πέφτετε (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) πάνω σε άτομα αυτών των ζωδίων. Θα χρειαστεί να φερθείτε διπλωματικά κατά τις κοινωνικές σας επαφές και να μην αφήσετε τα αρνητικά σας αισθήματα να θολώσουν το μυαλό σας, ακόμη κι αν είναι δικαιολογημένα. Είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν ένα σας στραβοπάτημα και πρέπει να είστε χαζοί για να τους δώσετε την ικανοποίηση (ή κουτσοί, οπότε δεν θα έχετε ευθύνη).

 

Ζυγός

Μην περιμένετε τον πρίγκιπα να έρθει χωρίς να του κάνετε έστω μια αναπάντητη. Πρίγκιπας είναι, δεν είναι μάγος για να καταλάβει ότι τον θέλετε, αν δεν λάβει ένα κάποιο σήμα από εσάς.

Ξέρω πως ο εγωισμός είναι δύσκολο να παραμεριστεί, ειδικά μετά τις πρόσφατες περιπέτειές σας που τον έπληξαν όσο δεν πάει. Η ζωή όμως συνεχίζεται και η Αφροδίτη είναι εδώ για να σας δώσει το κατάλληλο boost προς τη σωστή κατεύθυνση.

Φερθείτε φιλικά σε όσους σας βλέπουν εχθρικά (ω ναι, είναι πολλοί αυτοί) και θα δείτε πως αμέσως η στάση τους απέναντί σας θ’ αλλάξει κι εσείς θα φανείτε οι ανώτεροι της υπόθεσης. Αυτό δεν σημαίνει πως τα συναισθήματά σας αλλάζουν ή ότι η προσοχή σας θα είναι μικρότερη. Απλώς η τακτική σας γίνεται πιο έξυπνη και συνετή. Κρατήστε ανοιχτόμυαλη στάση απέναντι στη διαφορετικότητα, απ’ όπου κι αν προέρχεται.

 

Σκορπιός

Το τίμημα είναι μικρό για έναν έρωτα τόσο μεγάλο. Ξεπεράστε τα ταμπού που κουβαλάτε από το γυμνάσιο (ξέρετε ποια λέω), γιατί αυτήν τη φορά η ευκαιρία που κινδυνεύετε να χάσετε είναι ευκαιρία ζωής. Για ό,τι κάνετε αυτή την περίοδο, είτε είναι επαγγελματικό είτε όχι, έχετε στο μυαλό σας ότι μέχρι έναν βαθμό η αναποτελεσματικότητα είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Μην περιμένετε την απόλυτη επιτυχία, λοιπόν, γιατί αυτή εξαρτάται κυρίως από την τύχη.Κάποιος δεσμός σας αυτές τις μέρες σας προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια και σας ρίχνει ψυχολογικά. Δεν παίρνετε όσα δώσατε -είναι γεγονός-, αλλά δεν αξίζει να γκρεμίσετε μια σχέση χρόνων επειδή τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ‘πρεπε.

Άραγε έρχονται και ποτέ όπως πρέπει; Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε σταθερότητα, η οποία όμως δεν σας δίνει το ελεύθερο να ρισκάρετε παραπάνω απ’ όσο σας επιτρέπει η ασφάλειά σας.

 

Τοξότης

Οι θετικοί πλανητικοί παράγοντες δουλεύουν προς το συμφέρον σας. Είναι σαν να ‘χετε φίλους σε υψηλές θέσεις που επιλέγουν την πιο ωφέλιμη για σας διαδρομή και σας στέλνουν προς αυτή. Δεν είναι καιρός, λοιπόν, για να κλαίτε τη μοίρα σας. Δεχτείτε τα πράγματα ως έχουν, γιατί μακροπρόθεσμα θα σας ευνοήσουν.

Τις επόμενες μέρες η ήσυχη ζωή είναι μια πραγματικότητα πολύ μακριά από τη δική σας, μια και θα βρίσκεστε σε διαρκή αναβρασμό, ερωτικού κυρίως χαρακτήρα. Μη βιαστείτε να απορρίψετε κάποιον επειδή σας την πέφτει άγαρμπα ή επειδή χρησιμοποιεί μεθόδους που δεν είναι του γούστου σας. Σκεφτείτε ότι σε τελική ανάλυση δεν ψάχνετε το δίδυμό σας, αλλά κάτι διαφορετικό, με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Ο Άρης δίνει μια επιθετική χροιά στις σχέσεις σας με τους Αιγόκερους - φαίνεται πως αυτές τις μέρες τα πράγματα μεταξύ σας θα είναι ή του ύψους ή του βάθους.

 

Αιγόκερως

Μια περίεργη μάχη μαίνεται ανάμεσα σε ‘σας και στο αντικείμενο του πόθου σας, που μέχρι στιγμής είναι αμφίρροπη. Mη θεωρείτε τους εαυτούς σας λιγότερο υπαίτιους, η passive-agressive στάση σας μπορεί να είναι εξίσου επιθετική με μια βαριά κουβέντα που ενδεχομένως να δεχτείτε. Οι ευθύνες βαραίνουν και τις δυο πλευρές και όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσετε τις δικές σας τόσο το καλύτερο για τη σχέση σας.

Η γωνία που σχηματίζει ο Κρόνος σας κάνει ανθεκτικούς στην ανοησία και στις παιδαριώδεις συμπεριφορές, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως οφείλετε να υπομείνετε τους παραλογισμούς του καθενός. Αντιδράστε έντονα απέναντι σε όσους σας φέρονται χωρίς σεβασμό (ακόμη κι αν είναι μέλη της οικογένειας) και διεκδικήστε τη στάση που σας αξίζει. Άνοδος στα οικονομικά - οι προσεκτικοί υπολογισμοί και η λελογισμένη διαχείριση αποδίδουν σταδιακά καρπούς.

 

Υδροχόος

Προσπαθείτε να αποφύγετε την επανάληψη δοκιμασμένων και αναποτελεσματικών ενεργειών, αλλά η διαδικασία δεν είναι όσο εύκολη νομίζατε. Μερικές φορές οι συγκυρίες μας αναγκάζουν να υποπίπτουμε στα ίδια σφάλματα, ιδίως όταν τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μη στερηθείτε τον έντονο έρωτα υπό το φόβο της μελλοντικής του αποτυχίας. Καλύτερα να ρισκάρετε, κι ας βγείτε λάθος. Σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές σας επαφές, φροντίστε να τις διευρύνετε όσο πρέπει, για να ανανεωθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Μην πέσετε, όμως, στην παγίδα του αδιάκοπου socializing χωρίς ουσία, γιατί τότε θα ‘χετε χάσει το παιχνίδι (και την αξιοπρέπειά σας, εδώ που τα λέμε).

Έχετε τις κεραίες σας στραμμένες προς τη σωστή κατεύθυνση (και αν δεν την ξέρετε, προς όλες τις κατευθύνσεις), γιατί μια πολύ σημαντική είδηση καταφθάνει προς το μέρος σας. Το πιθανότερο είναι να αφορά τα επαγγελματικά σας.

 

Ιχθύς

Οι αμφιβολίες σας για έναν νέο έρωτα που έχει μόλις δείξει τα πρώτα του σημάδια είναι παράλογες. Ο Ερμής ευθύνεται για τα αρνητικά σας συναισθήματα απέναντι σε πρώιμες καταστάσεις, αλλά έχετε ακόμη τη δύναμη να ξεφύγετε από αυτή την παγίδα. Μην απορρίπτετε κάτι πριν σας δείξει όλα του τα χρώματα. Κάποιος Ζυγός σας ασκεί μαγνητική έλξη και είναι μάταιο να το αρνείστε.

Αν έχετε σοβαρό λόγο να φοβάστε την επίδρασή του στη ζωή σας, δοκιμάστε να διακόψετε τις επαφές σας με ήπιο τρόπο, χωρίς υστερίες κι εξαλλοσύνες. Οι Ζυγοί μπορούν να γίνουν πολύ εκδικητικοί όταν το θέλουν (πόσο μάλλον αν τους έχετε αφήσει να πιστέψουν πως έχουν πιθανότητες να σας κερδίσουν). Προσοχή στο κουτσομπολιό αυτές τις μέρες. Μια σας κίνηση είναι αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλες αντιδράσεων (κακόβουλων, τις περισσότερες φορές).