Από αυτό το τεύχος ο Στέλιος Κούλογλου αρχίζει να γράφει στη LifO μια δεκαπενθήμερη στήλη. Έχω πολλές φορές πει πόσο τον εκτιμώ - τώρα χαίρομαι που δυναμώνει κι άλλο την ομάδα μας.

Επίσης αρχίζουν και σαρκώνονται οι δυο νέες μας ενότητες: το LifO Travel και το Book Lovers. Oι οποίες ξεκίνησαν, ομολογώ, κάπως αυθόρμητα, αλλά σιγά σιγά θα τις δυναμώσουμε και θα τις μεγαλώσουμε, όπως μεγαλώνεις ένα παιδί που αφήσανε στην πόρτα σου οι Τσιγγάνες! Συνήθως αυτά τα παιδιά γίνονται και τα πιο όμορφα.

Εγκαινιάζουμε όμως και μια στήλη στην τελευταία σελίδα του περιοδικού, που πολύ μ' αρέσει. Γνωστοί και άγνωστοι Αθηναίοι γδύνονται για καλό σκοπό, στο φακό των κορυφαίων Ελλήνων φωτογράφων. Την ερχόμενη άνοιξη οι φωτογραφίες αυτές θα δημοπρατηθούν σε μια μεγάλη έκθεση και τα έσοδα, στο σύνολό τους, θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Πίστη», για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, όπου θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι φωτογραφίες, θα πωλείται μετά χωριστά και τα έσοδά του, επίσης, θα διατίθενται για τον ίδιο σκοπό. Κι επειδή οι καιροί είναι πονηροί, επαναλαμβάνω: Όλα τα έσοδα! Χωρίς κατακρατήσεις για ενδεχόμενο κόστος.

Κατά τα άλλα, ετοιμάζουμε το τεύχος για την τεχνολογία την επόμενη εβδομάδα και τους δυο μεγάλους Οδηγούς του Καλοκαιριού (τον ελληνικό και τον αγγλικό). Φέτος και εκεί θα δοκιμάσουμε ορισμένα καινούρια πράγματα και στην αισθητική, αλλά κυρίως στο περιεχόμενο. Θα δείξει...

Επί του προσωπικού, νηνεμία. Νύχτες με φίλους σε πεζόδρομους, η ωραία χαλάρωση που φέρνει το καλοκαίρι και το «μάγο οινόπνευμα», σχέδια για ταξίδια και η σχετική ικανοποίηση από τη διαπίστωση ότι τα καταφέραμε και φέτος.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους 

ΥΓ. Οι φίλοι Σπύρος Στάβερης και Αλέξανδρος Φιλιππίδης κάνουν σεμινάρια φωτογραφίας - και, σας διαβεβαιώ, τα κάνουν καλά! Όσοι ενδιαφέρονται ας τηλεφωνήσουν στον Σπύρο στο 6944647346.