Όταν γνωρίστηκαν ταίριαξαν κατευθείαν.

Όταν γνωρίστηκαν ταίριαξαν κατευθείαν. Facebook Twitter
0

Bedtime Story


Όταν γνωρίστηκαν ταίριαξαν κατευθείαν. Περίεργη η ζωή και των δυο, αναζητούσαν ο ένας στον άλλο διαλείμματα ειλικρίνειας, άνεσης, πάθους.


Ποτέ όμως δε ζήτησαν περισσότερα. Φοβόντουσαν, φοβόντουσαν να αποκτήσουν απαιτήσεις, να χαθούν σ' αυτό που λέγεται έρωτας. Γιατί ο έρωτας συνοδεύεται από πόνο, από αϋπνίες, από κλάματα, από νεύρα, από ζήλιες. Τα είχαν ήδη στη ζωή τους αυτά, δεν άντεχαν άλλο.


Μετά έμαθαν να ζουν μόνοι τους. Έμαθαν να διαλέγουν τα πάντα μόνοι: τα ρούχα, τους φίλους, τις μουσικές, τα μαγαζιά. Έμαθαν να οργανώνουν το χρόνο τους όπως νόμιζαν και να κάνουν ό,τι θέλουν όποτε το θέλουν. Δεν πληγώνονταν, δε νευρίαζαν και δεν έχαναν τον ύπνο τους. Ήταν καλά, πολύ καλά. Κυνηγάγανε ο καθένας τα όνειρα του, την καριέρα του κι όλα πήγαιναν καλά.
Ξανασυναντήθηκαν όμως, και ξανά, και ξανά..Τόσο καιρό χώρια είχαν λησμονήσει ο ένας τον άλλο. Τότε ξεκίνησαν να δίνουν περισσότερα, ένα χάδι παραπάνω, μια αγκαλιά, ένα φιλί με μεγαλύτερη διάρκεια.


Ένα βράδυ σαν τα άλλα, καταλάθος έκαναν έρωτα. Έρωτα απ' αυτόν που τα μάτια δε σταματούν να αντικρίζονται και τα κορμιά, κολλημένα το ένα πάνω στο άλλο, τρέμουν από ηδονή και η ανάσα κόβεται. Δεν το επιδίωξαν, αυτοί ήθελαν μόνο άλλο έναν γύρο από το άγριο σεξ που συνήθιζαν να κάνουν. Τρόμαξαν όμως. Φοβήθηκαν να ερωτευτούν μη ρισκάρουν την αυτοκυριαρχία τους. Γύρισαν και οι δυο την πλάτη και οι δρόμοι τους χώρισαν.


Και έζησαν αυτοί καλά και κάποιοι άλλοι πολύ καλύτερα.

The End

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ