Τι με ένοιαξε και τι δεν με ένοιαξε καθόλου στα Social Media φέτος το καλοκαίρι***

Τι με ένοιαξε και τι δεν με ένοιαξε καθόλου στα Social Media φέτος το καλοκαίρι*** Facebook Twitter
1


Πρόσωπο, σώμα και μαλλιά δεν είναι τα μόνα που χρειάζονται αντηλιακή προστασία τώρα το καλοκαίρι. Υψηλό δείκτη προστασίας χρειάζεται και ο εγκέφαλος που κινδυνεύει να καεί από περιττές πληροφορίες που αναπαράγουν τα social media... Οι πιο ανούσιες, ανόητες, άχρηστες ειδήσεις εμφανίζονται αυτόν τον καιρό στο facebook.
Όλα όσα δεν ήθελα να μάθω και δεν με ένοιαζε να ρωτήσω.... Όπως:


Δεν με νοιάζει καθόλου με πόσες γυναίκες έχει πάει ο Σπαλιάρας. Αν είναι 4.000 αν είναι 5.000... το ίδιο μου κάνει. Αν είναι ο batman αν είναι ο robin πάλι το ίδιο μου κάνει.... μη σου πω ότι ακόμη κι αν μάθω ότι είναι η catwoman δεν θα ταραχτώ καθόλου. Ποτέ δεν ήταν τόσο σημαντικός στη ζωή μου για να παρακολουθώ τις επιδόσεις του. Ούτε και έγινε φέτος το καλοκαίρι με αυτές τις δηλώσεις. Το αντίθετο...


Δεν με νοιάζει καθόλου τι άστοχη δήλωση έκανε ο Θηβαίος... Ούτε τι του απάντησε ο Μικρούτσικος.... Είπε ο άνθρωπος εκεί μια μπούρδα μες στη σύγχυση και το πήραν και το έκαναν γαϊτανάκι... Τραβηγμένο από τα μαλλιά (του Θηβαίου... τα λιγοστά).


Δεν με νοιάζει αν εμφανίστηκε στην Ψαρρού η Λίντσεϋ Λόχαν. Να μου πεις που εμφανίστηκε καρχαρίας 2 μέτρα και κάτι, στις παραλίες του Κορινθιακού, αυτό ναι, με νοιάζει, για την Λόχαν ούτε καν.


Δεν με νοιάζει – αν θέλετε το πιστεύετε - ποιοι celebrities πέρασαν από τη Μύκονο, με τι μαγιό, τι σαγιονάρα και τι αντηλιακό. Να σας τα πω με κλειστά μάτια; Χριστίνα Παππά με ωραιότατο στήθος-πέτρα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μια φίλη της (ξέρετε τώρα... ΔΕΝ έχει σχέση –έχει ρίξει το βάρος στη δουλειά της) – Κατερίνα Καινούργιου με απλό φυσικό καλοκαιρινό look, χέρι-χέρι με τον αγαπημένο της (ΕΧΕΙ σχέση).


Δεν με νοιάζει πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του ο πρωθυπουργός. Αν έφαγε σουβλάκια με τσατζίκι ή τα γεμιστά της μαμάς του από το τάπερ και δεν είχαν ξεπαγώσει καλά κι ήταν γλίτσα η σάλτσα, ποσώς με ενδιαφέρει.... παγερά αδιάφορη. Ούτε πού κάνει διακοπές. Σκασίλα μου.


Δεν με νοιάζει αν κάνει μάσκα ομορφιάς η Κατερίνα Γκαγκάκη... Ποιον νοιάζει;


Δεν με νοιάζει καθόλου, τίποτα από όσα καταγγέλλει ο Σεφερλής για τον Ουγγαρέζο. Αν μόνταρε τα βιντεάκια του, αν ήταν φίλος με τον Λιάγκα, αν είχε κανονίσει από πριν τη μετεγγραφή του... φοβερές καταγγελίες! Ένοχος για εσχάτη προδοσία - δεν ζει κι ο Φώσκολος να το κάνει σενάριο – Βαριέμαι πραγματικά. Έβλεπα καμιά φορά στο zapping τον Σεφερλή να κάνει τα γνωστά σεφερλίκια κι έλεγα: «πφφφφ, πόσο βαρετός!» Ποτέ δεν περίμενα να τον βαρεθώ ακόμη περισσότερο.


Ωραία , και τότε τι με νοιάζει; Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στα social media;


Με νοιάζει για τον Cecil το λιοντάρι που αποκεφαλίστηκε κι έγινε τρόπαιο για το σαλόνι του οδοντιάτρου. Όχι μόνο γιατί ήταν ένα διάσημο, εμβληματικό άγριο ζώο αλλά γιατί το σκότωσαν για πλάκα. Κάθε φόνος για πλάκα με ντροπιάζει σαν άνθρωπο και μου προκαλεί βαθιά θλίψη.


Με νοιάζει που ο ταύρος κάρφωσε τον ταυρομάχο πριν ξεψυχήσει. Δεν χαίρομαι, δεν παίρνω ικανοποίηση αλλά το βρίσκω δίκαιο. Καιρός να σταματήσει πια αυτή η αιμοβόρα χυδαιότητα.


Με νοιάζει και για τις φάλαινες που κοκκινίζουν τη θάλασσα από το αίμα τους και για τα αδέσποτα στη γειτονιά μου.


Με νοιάζει για το υπέροχο μαρμάρινο άγαλμα του Σιληνού που μόλις ανακαλύφθηκε στην αγορά της Πέλλας.. .Αναρωτιέμαι πόσα ακόμη αρχαία μεγαλεία κρύβουν αυτά τα χώματα...


Με νοιάζει για τις επιτυχίες των ελλήνων αθλητών. Σποραδικές μεν – super τονωτικές δε! Σε κάνουν να ελπίζεις ότι όλα είναι δυνατά!


Με νοιάζει για τον άνθρωπο που επέζησε 17 χρόνια στα συντρίμια του σεισμού. Είναι ένα αληθινό θαύμα! Φυσικά και με νοιάζει.


Με νοιάζει που η θερμοκρασία στον Ιράν ξεπέρασε τους 50 βαθμούς Κελσίου. Στο ίδιο πλανήτη ζω κι εγώ, εδώ δίπλα.


Με νοιάζει να μάθω λεπτομέρειες για τη "διαβολική χήρα" με την άστατη ζωή και την άστατη ηλικία (αλλού είναι 37χρονη, αλλού 38χρονη κι αλλού 33χρονη), αναρωτιέμαι πώς στην ευχή γίνεται ένα ζευγάρι που κάποτε αγαπήθηκε να φτάσει στο έγκλημα;


Με νοιάζει γι αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους στο Πεδίο του Άρεως...


Με νοιάζει που όλες αυτές τις δροσερές, γάργαρες, λαχταριστές ελληνικές παραλίες που βλέπω, δεν θα τις επισκεφτώ φέτος... Αυτό - μπορώ να σου πω - με νοιάζει περισσότερο από όλα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια