Δεν ήθελε ποτέ της να τον «κλέψει»***

Δεν ήθελε ποτέ της να τον «κλέψει»*** Facebook Twitter
0

Η πρώτη καλοκαιρινή νύχτα την έβρισκε με τσιγάρο στο στόμα και γεύση μπύρας μπροστά στην ανοιχτή μπαλκονόπορτα. Το youtube έπαιζε έναν περίεργο στίχο: «Ο έρωτας γεννήθηκε για δύο και τρίτος δεν χωράει μες τους δυό. Γι' αυτό απ' τη ζωή σου εγώ θα φύγω. Ο τρίτος φέρνει πάντα χωρισμό.»

Μεγάλος λάθος, σκέφτηκε. Όπως έλεγε και μια αγαπημένη ηθοποιός σε μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των 90's «ο τρίτος φέρνει πάντα οργασμό». Τι φταίει και ο τρίτος αν οι δύο δεν τα έχουν βρει; Δεν περίμενε ότι θα το έλεγε ποτέ αυτό ύστερα από άπειρα κέρατα που είχε φάει, ούτε πίστευε πως θα βρισκόταν ποτέ η ίδια στην θέση του τρίτου. Κι όμως βρισκόταν. Κι όμως δεν ένιωθε ότι έφταιγε.

Δεν ήθελε ποτέ να τον «κλέψει». Μια μικρή αδικία ήθελαν κι αυτή κι αυτός να αποκαταστήσουν: να ζήσουν αυτό που έπρεπε να έχουν ζήσει χρόνια πριν. Για λίγο...

Άρχισε να σκέφτεται πώς θα διακοσμήσει καλοκαιρινά την αυλή της. Αυτό ήταν καλύτερο για να μην σκέφτεται κάτι άλλο. Πως παρότι ήταν στη θέση του τρίτου και είχε το πλεονέκτημα να γνωρίζει την κατάσταση, η απώλεια δεν ήταν λίγη. Της έλειπε. Και δεν θα το ξεστόμιζε ούτε στον ίδιο της τον εαυτό γιατί «κυρία μου, ήξερες πως η κατάληξη θα μπορούσε να είναι και αυτή». Να επιστρέψει δηλαδή στο δεσμό του κόβοντας μαχαίρι κάθε επικοινωνία μαζί της. Δεν ήθελε ποτέ να τον «κλέψει». Μια μικρή αδικία ήθελαν κι αυτή κι αυτός να αποκαταστήσουν: να ζήσουν αυτό που έπρεπε να έχουν ζήσει χρόνια πριν. Για λίγο...

Η κατάληξη θα μπορούσε να είναι αυτή. Και φυσικά αυτή ήταν. Άδικο, γιατί όσες φορές είχε βρεθεί η ίδια στη θέση της «απατημένης» ο τύπος είχε καταλήξει με την «παράνομη». Άδικο κι αυτό. Άδικο να μην τον έχει έστω για λίγο. Άδικο που εξαφανίστηκε χωρίς να της εξηγήσει, χωρίς να της πει κουβέντα.

Στην τελευταία ρουφηξιά τους τσιγάρου της το τραγούδι στο youtube είχε αλλάξει. Η Ρένα Βλαχοπούλου τραγουδούσε τσαχπίνικα: «Έχω στενόχωρη καρδιά, σεκλέτια δεν χωρούνε....». Και οι χαρές που καρτερώ, μη σώ- μη σώσουνε και ΄ρθουνε, φώναξε με όλη της τη δύναμη στη γειτονιά!

Άφησε τα δάκρυα να κυλήσουν στα μάτια της και αποφάσισε να φτιάξει στην αυλή της καναπέδες από παλέτες πολύχρωμους, με μεγάλες μαξιλάρες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ