Απάντηση στην κοπέλα που έγραψε το "Δεν σου αξίζει το σεξ"

Απάντηση στην κοπέλα που έγραψε το "Δεν σου αξίζει το σεξ" Facebook Twitter
Ποιος χρησιμοποιεί τον άλλον ως sex toy το ξέρουμε πολύ καλά και πλέον δεν μασάμε σε αυτή την κατηγορία. Επειδή οι άντρες εκδηλώνονται, έχουν και την ρετσινιά. Αλλά, σήμερα όλοι ξέρουμε πόσο πολύ περισσότερο χρησιμοποιούν οι γυναίκες τους άντρες με τον απαράδεκτο αυτόν τρόπο.
30

Αγαπητή φίλη που έγραψες στο Yousendit το "Δεν σου αξίζει το σεξ",


Και εγώ διαβάζω τα σημειώματα που αντιπαρατίθενται στην «ηθική» των γυναικών και των αντρών, κυρίως όμως στην συμπεριφορά που προκύπτει από αυτή την ηθική. Ακούστε τώρα και την άλλη άποψη, την αντρική, για να κρίνετε ισότιμα και εμπεριστατωμένα.


Είναι γνωστή, κατανοητή και σεβαστή η απόγνωση των γυναικών για το αντρικό βλέμμα, το αντρικό πείραγμα στο δρόμο, το αντρικό φλέρτ στο μπαρ και βεβαίως το αντρικό «πήδημα» στο κρεβάτι. Μια απόγνωση που σε επίπεδο εμφάνισης εκφράζεται με το προκλητικό ντύσιμο, κυρίως, και την προκλητική συμπεριφορά, ακόμη και στο περπάτημα. Όλα για το αντρικό βλέμμα γίνονται, την προσοχή των αντρών, η έλλειψη του οποίου τις κάνει ακόμη πιο δυστυχισμένες και τις σπρώχνει σε ακόμη πιο «ξέκωλη» εμφάνιση. Πρόκειται για την γυναικεία πεποίθηση, που ορίζει πως μια γυναίκα έχει αξία μόνο όταν την προσέχουν οι άντρες, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Οι βιολόγοι το εξηγούν ως συμπεριφορά με στόχο την επιτυχημένη αναπαραγωγή. Οι ψυχολόγοι, ως συμπεριφορά που εξασφαλίζει προσωπική ανωτερότητα έναντι του αντρικού φύλου. Οι ηθικολόγοι, ως «ηθική παρεκτροπή» και «έκλυση των ηθών». Για τις ίδιες τις γυναίκες είναι μια υποσυνείδητη προσωπική ικανοποίηση, στιγμιαία μεν, ικανοποίηση δε.


Αφού λοιπόν έκανες τον κόπο να μιλήσεις για τους άντρες ως θιγόμενη γυναίκα, τώρα θα μιλήσω και εγώ για τις γυναίκες ως θιγόμενος άντρας. Αρχικά, οι άντρες δεν θυμώνουν για τον λόγο που νομίζεις. Θυμώνουν για την απαράδεκτη στάση των γυναικών, για την παραβίαση των άγραφων κανόνων της επικοινωνίας και συμπεριφοράς και για την εξαπάτηση με τον πιο χείριστο τρόπο. Γιατί, όταν μια γυναίκα κυκλοφορεί και συμπεριφέρεται «γενικώς» ως «ξέκωλο», θέλει να προκαλέσει όλους τους άντρες και στο τέλος να επιλέξει εκείνη με ποιόν θα πάει. Η διαδικασία, όμως, αυτή που επιβάλει η γυναίκα, έχει και κόστος. Γιατί κανείς άντρας δεν ξέρει από την αρχή, αν θα είναι ο επικρατέστερος. Όλοι υποψήφιοι είναι. Συνεπώς, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα της κάνουν προτάσεις, όλοι θα την φλερτάρουν, όλοι θα θέσουν υποψηφιότητα. Αν θέλει μια γυναίκα έναν συγκεκριμένο άντρα, δεν έχει παρά να του το δείξει και να κλείσει την συμφωνία, από την αρχή και αποκλειστικά. Όχι, να απευθύνεται σε όλους για να διαλέξει έναν. Αυτό είναι αδικία και εξαπάτηση και γι' αυτό ουσιαστικά θυμώνουν όλοι οι άντρες που απορρίπτονται.


Επίσης είναι αυθαίρετο και λάθος να πιστεύεις πως, όποιος πειράζει στον δρόμο, είναι έτοιμος να πηδήξει και το μόνο που περιμένει είναι να πέσεις στο πεζοδρόμιο με τα πόδια ανοιχτά. Αν θες να το τσεκάρεις, στον πρώτο που θα σου ρίξει ένα πρόστυχο πείραγμα, πλησίασε τον και πες του πως τον γουστάρεις και θέλεις να πηδηχτείς μαζί του! Να τον δεις να μην ξέρει πού να κρυφτεί. Κατάλαβε λοιπόν λίγο την θέση του.

Να σταματήσεις να παίρνεις ικανοποίηση και ανωτερότητα από το να κάνεις τους άντρες «σκυλάκια» με την γλώσσα έξω, δείχνοντας βυζί και μπούτι και ό,τι άλλο διαθέτεις.


Sex toy! Τώρα είπες τις σωστές λέξεις. Ποιος χρησιμοποιεί τον άλλον ως sex toy το ξέρουμε πολύ καλά και πλέον δεν μασάμε σε αυτή την κατηγορία. Επειδή οι άντρες εκδηλώνονται, έχουν και την ρετσινιά. Αλλά, σήμερα όλοι ξέρουμε πόσο πολύ περισσότερο χρησιμοποιούν οι γυναίκες τους άντρες με τον απαράδεκτο αυτόν τρόπο. Και να σου πω και το άλλο; Η «μείωση σε ένα κομμάτι κρέας με βυζιά» γίνεται από εσάς τις ίδιες, που ένα από τα ιερότερα σημεία του σώματος σας, το χρησιμοποιείτε για τον πιο ευτελή σκοπό, για να εξασφαλίσετε την ανωτερότητα σας έναντι των αντρών που θα σας φλερτάρουνε, μόνο και μόνο για να τους απορρίψετε!


Στο θέμα του camping, το έθεσες σωστά το θέμα, λέγοντας «ένιωθα»! Γιατί όντως εσύ το ένιωθες, αλλά δεν σημαίνει πως έτσι είναι. Όλες οι γυναίκες έχετε αυτό το «αίσθημα καταδίωξης» από τους άντρες, γιατί έτσι βαυκαλίζεστε πως όλοι οι άντρες σας θέλουν και σας ποθούν και θέλουν να σας πηδήξουν, πάντα και κάτω από όλες τις διαφορετικές συνθήκες. Γι' αυτό και όλους τους βλέπετε ως δυνητικούς βιαστές! Στην φαντασία σας όμως!


Όσο για την βαθμολογία, σταμάτα να είσαι τόσο υποκρίτρια και ομολόγησε πως και οι γυναίκες βαθμολογείτε, αλλά έχετε ακόμη τον κοινωνικό περιορισμό να μην το δείχνετε με καρτέλες, καλυπτόμενες πίσω από την «ντροπή» που καλύπτει όλες τις πρόστυχες και έκφυλες σκέψεις που κάνετε. Όσο σεξιστές είναι κάποιοι άντρες, άλλο τόσο είναι και κάποιες γυναίκες. Για να μην πω, πως τους μετράτε με το περίφημο «μήκος», για το οποίο έχετε δημιουργήσει μύθους και μύθους και με τους οποίους μειώνετε συστηματικά τους άντρες, μέχρι τρέλας!


Οι δε αντιδράσεις σας είναι αντιδράσεις ενός απογοητευμένου ανθρώπου, που δεν δέχεται το χιούμορ που του κάνει κάποιος άλλος. Για σκέψου. Αν σε αυτούς που σε βαθμολογούσαν, γύριζες και τους έλεγες γελώντας «ευχαριστώ, μου φτιάξατε την μέρα μου» ή πήγαινες κοντά τους και έπαιρνες τις καρτέλες και έδειχνες στον καθένα τον αριθμό που νόμιζες πως του αντιστοιχούσε, τότε θα ανακάλυπτες ένα άλλο πρόσωπο των αντρών!


Στην συνέχεια, πάλι μιλάς σωστά, λέγοντας «.. όταν μια γυναίκα νιώθει...», γιατί όντως εσείς το νιώθετε και εσείς πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη σας για το συναίσθημα σας και να μην την πετάξετε στους άντρες, για να την αποποιηθείτε και να μην σας ενοχλεί. Το συναίσθημα είναι δική μας επιλογή και κάθε προσπάθεια απόδοσης της δημιουργίας του στους άλλους είναι πλάνη, αποπροσανατολισμός και μαλακία... Μεγάλη μαλακία.


Η θεωρία σου περί του ότι οι άντρες πιστεύουν πως τους αξίζει το σεξ, είναι επίσης παραπλανητική, γιατί το ίδιο ακριβώς πιστεύουν και οι γυναίκες, οι οποίες επίσης βάζουν στο στόχαστρο τους άντρες που γουστάρουν. Αφήστε τα κακόμοιρα και τα μίζερα. Σας έχουμε μάθει πλέον και δεν τσιμπάμε στην οποιαδήποτε ενοχοποίηση. Μην το παίζετε θύμα, γιατί δεν είστε πάντα και αποκλειστικά. Ξέρετε πολύ καλά να γίνεστε και θύτες και μάλιστα πολύ πιο φαρμακεροί από τους άντρες.


Αν πιστεύω πως έχω το δικαίωμα ή όχι να υποθέτω πως θα γαμήσω, όταν μου εμφανίζεσαι προκλητικά, ή ακόμη περισσότερο, όταν με προκαλείς με τον χορό σου και τα κουνήματα που κάνεις, αποδεικνύεται σαφέστατα στην ταινία «Η κατηγορούμενη» με την Τζούντι Φόστερ. Δεν μπορείς να κλιμακώνεις την πρόκληση σου και μετά να την σταματάς όποτε γουστάρεις, αδιαφορώντας σε τι σημείο έχεις φτάσει τον άλλον, που, καλώς ή κακώς, δεν ξέρει πώς να συγκρατήσει την καύλα του και να ελέγξει την ψυχολογία του. Όταν ρισκάρεις μέχρι του σημείου αυτού την πρόκληση σου, τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμη να υποστείς και τις συνέπειες. Όχι πως ο άλλος δεν φέρει την δική του ευθύνη για το πώς θα αντιδράσει στην πρόκληση. Αλλά τώρα μιλάμε για την δική σας ευθύνη, των γυναικών.


Συνεχίζεις την υποκρισία σου, λέγοντας πως η κοντή φούστα δεν δίνει δικαιώματα. Τότε γιατί την φοράς; Αλλά τι ρωτάω τώρα έ; Καλύτερα να σχολιάσω την άλλη υποκρισία περί του «.. ξεκάθαρου, δυνατού «ναι»»! Τώρα αποκαλύφθηκες πλήρως! Πόσες γυναίκες γνωρίζεις (του εαυτού σου συμπεριλαμβανομένου) να λένε τόσο ξεκάθαρα το «ναι»; Μήπως, δεν παίζετε το παιχνίδι της «αρχικής άρνησης» για να μην σας χαρακτηρίσουν «εύκολες»; Μήπως δεν το κάνετε για να μετρήσετε «πόσο πολύ» σας θέλει ο άλλος; Μήπως δεν το κάνετε και από μέσα σας λέτε «μην φεύγεις ρε μαλάκα, επίμενε λίγο ακόμη ..»; Μήπως δεν το κάνετε για να του ρίξετε την ευθύνη όσων θα επακολουθήσουν μετά; Άφησε τα σάπια λοιπόν μίλα με ειλικρίνεια, αν θέλεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά.


Και αν θέλεις να προστατευτείς από την σεξουαλική βία, δεν έχεις παρά να είσαι ειλικρινής, να δείχνεις την προτίμηση σου σε εκείνον που θέλεις μόνο και όχι στους πάντες, να εννοείς το «ναι» και να εννοείς και το «όχι» χωρίς παιχνίδια, να μην προκαλείς κάποιον που δεν τον θέλεις, να είσαι τελείως «ασεξουάλ» στην καθημερινή ζωή σου και κυρίως στην δουλειά σου. Να σταματήσεις δηλαδή να παίρνεις ικανοποίηση και ανωτερότητα από το να κάνεις τους άντρες «σκυλάκια» με την γλώσσα έξω, δείχνοντας βυζί και μπούτι και ό,τι άλλο διαθέτεις. Ήδη, οι νέοι δεν τσιμπάνε από αυτά και η απόδειξη είναι πως βρίσκετε όλο και περισσότερους τρόπους να τα δείχνετε, χωρίς όμως το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα. Πετάξατε το μπούμερανγκ, δεν χτύπησε το θύμα και τώρα επιστρέφει σε εσάς. Απολαύστε το!


Και βέβαια σκέπτομαι τις γυναίκες που είναι εκτεθειμένες σε άρρωστους άντρες που δεν υπολογίζουν τίποτα, στην προσπάθεια τους να γαμήσουν. Όμως, σκέψου, γιατί έχουν έρθει σε αυτή την «άρρωστη» κατάσταση; Μήπως έχουν και οι γυναίκες την ευθύνη που τον έχουν απορρίψει συστηματικά, όταν φερόταν «πολιτισμένα»; Σκέψου επίσης πως αυτούς τους «άρρωστους» άντρες, κάποια γυναίκα τους έχει μεγαλώσει με παραχάϊδεμα, δημιουργώντας τους την ψεύτικη πεποίθηση πως μπορούν να έχουν ό,τι γουστάρουν την ώρα που το γουστάρουν, αδιαφορώντας για το αν οι άλλοι είναι πρόθυμοι να του το δώσουν. Άλλη μια ευθύνη που έχετε ως γυναίκες - μητέρες όταν μεγαλώνετε αγόρια!


Πρέπει δε, όλοι εμείς οι άντρες, να σε ευχαριστήσουμε θερμά για τις συμβουλές που μας δίνεις για το τι πρέπει να κάνουμε απέναντι σε μια γυναίκα που αρνείται το πείραγμα ή την ερωτική συμπεριφορά μας. Γιατί κανείς άντρας και καμιά γυναίκα δεν πιστεύει ειλικρινά πως το «όχι» της είναι το τέλος της συζήτησης και όχι η αρχή της διαπραγμάτευσης, γιατί η ιστορία του φλερτ είναι γεμάτη από παραδείγματα περιπτώσεων που στην αρχή ήταν ένα «όχι» και μετά έγινε ένα πολύ επιτυχημένο «ναι».

Για να μην πούμε τις χαμένες περιπτώσεις πολύ καλών σχέσεων, που δεν έγιναν γιατί οι άντρες εξέλαβαν το αρχικό όχι, ως τελειωτικό ναι (και χαρακτηρίστηκαν από τις γυναίκες ως μαλάκες!)! Για να μην αναφέρω δε και τις γυναίκες που ρίχνουν την ευθύνη στον άντρα για την έκβαση αυτή, στο όνομα πως εκείνος είναι ο «κυνηγός» και εσείς το «θήραμα». Δεν πάτε να γαμηθείτε λέω εγώ! Από την μια μας λέτε να σεβαστούμε την απόφαση σας και από την άλλη μας λέτε «κότες», γιατί δεν σας διεκδικήσαμε, δεν επιμέναμε, δεν σας κερδίσαμε! Αυτό το παιχνιδάκι τελείωσε κορίτσια, δεν μπορείτε να παίζετε μαζί μας!

Εκείνο που δεν γουστάρω είναι να κατηγορούμαι για θέματα που δεν είναι μόνο δικά μου, για ευθύνες που δεν είναι δικές μου και για δικαστήρια που αθωώνουν πλήρως τις γυναίκες και καταδικάζουν τους άντρες σε θάνατο.


Μου αρέσει που επιμένεις στην γυναικεία απάντηση, ενώ γνωρίζεις πως η πλειονότητα των γυναικών αρνείται την πρωτοβουλία στο σεξ, αφήνοντας τον άντρα να αναλάβει την τελική ευθύνη, γιατί να έχετε μετά την άνεση να το αρνηθείτε ότι έγινε εξ' αιτίας σας! Άλλο ένα παιχνιδάκι που πρέπει να σταματήσετε, γιατί σας πήραμε χαμπάρι. Για να μην αναφέρουμε και τις περιπτώσεις εκείνες που οι γυναίκες ευχαριστούνε μετά τους άντρες που «συνέχισαν και δεν σταμάτησαν», γιατί αλλιώς δεν θα γινόταν τίποτα. Υπάρχουν χιλιάδες παραλλαγές στο παιχνίδι αυτό, που όλες καταλήγουν κατά των αντρών, είτε έγινε σεξ είτε δεν έγινε! Ε, σταματήστε επιτέλους! Φτάνει !


Και δεν θα αποφύγω να σου αναφέρω πόσους άντρες έχετε χαρακτηρίσει ως "μαλάκες, αδελφές, γκέι, βουτυρομπεμπέδες, μαμάκηδες, γαριδάκια, ανίκανους και κουνιστούς", ακριβώς επειδή δεν δέχθηκαν να κάνουν σεξ μαζί σας, για δικούς τους λόγους. Είναι το αντίστοιχο της «λεσβίας, ξενέρωτης, μυξοπαρθένας», που λένε οι άντρες σε αντίστοιχη περίπτωση.


Εκτιμώ επίσης, ιδιαίτερα τις παραινέσεις προς τις γυναίκες να μην κατηγορούνται μεταξύ τους, πλην όμως ματαιοπονείς. Γνωρίζεις και εσύ ως γυναίκα, πόσο ανταγωνιστικές είστε, όχι μόνο με τους άντρες, αλλά και μεταξύ σας, με έπαθλο τους άντρες. Και ο ανταγωνισμός είναι επίσης μια αιτία της απαράδεκτης συμπεριφοράς σας και των παιχνιδιών που παίζετε με τους άντρες, μόνο και μόνο για να αποδείξετε πως είστε καλύτερες στην κατάκτηση τους. Εξ ου κα το «ξέκωλο» του πράγματος! Η δε έκφραση «...πόσους έχει πηδήξει η Σούλα..» είναι σκέτη αποκάλυψη (για τους περισσότερους αλλά όχι για μένα, όπως θα έχεις ήδη καταλάβεις)! Πρώτον, γιατί ομολογείς αυτό που έλεγα προηγουμένως περί χρησιμοποίησης των αντρών ως sex toy, αλλά και γιατί χρησιμοποιείς ένα ενεργητικό ρήμα που έχει καταχωρηθεί στο αρσενικό: το «πηδάω». Από πότε άρχισαν να «πηδάνε» και οι γυναίκες, όπως οι άντρες; Αλλά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, που ίσως μας απασχολήσει στο μέλλον.


Τέλος, θα πω και μια κουβέντα για την πιο πρόσφατη ανακάλυψη, τον «σεξισμό», στον οποίο κανείς δεν μπορεί να δώσει έναν σαφή ορισμό, απόδειξη του γεγονότος ότι είναι μια ιδεοληψία χωρίς αντίστοιχο στην πραγματική ζωή. Το να αποδίδεις προβλήματα των σχέσεων σε μια ακαθόριστη έννοια, δεν λύνει τα προβλήματα. Μόνο όταν αναγνωρίσετε και εσείς πως είστε ανταγωνιστικές απέναντι στους άντρες, όπως και εκείνοι απέναντι σε εσάς, θα γίνει μια αρχή για «συνεργασία» και βελτίωση των σχέσεων.


Εν κατακλείδι, εγώ θα σου πω, πως γουστάρω πολύ και τον ρόλο του κυνηγού στον άντρα (που όποτε γουστάρει βγαίνει για κυνήγι, όποτε δεν γουστάρει δεν βγαίνει) και τα τσαλίμια που κάνετε οι γυναίκες, το κρυφτούλι κλπ. Γουστάρω τις γυναίκες που στην κοινωνική τους ζωή είναι «κυρίες» και στο κρεβάτι γίνονται «τσούλες». Αυτή η μεταμόρφωση είναι όλη αξία στο σεξ. Γουστάρω που παίζουν το παιχνίδι της πρόκλησης και της απόρριψης, είτε είναι ειλικρινές είτε όχι. Όλη την φάση την γουστάρω.


Εκείνο που δεν γουστάρω είναι να κατηγορούμαι για θέματα που δεν είναι μόνο δικά μου, για ευθύνες που δεν είναι δικές μου και για δικαστήρια που αθωώνουν πλήρως τις γυναίκες και καταδικάζουν τους άντρες σε θάνατο. Γιατί η φύση μάς έχει κάνει σε δύο φύλα και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε και να ζήσουμε μαζί. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τα βρούμε και κάθε κατηγορία του ενός προς τον άλλον μιζεριάζει την ζωή μας και την κάνει φτωχότερη. Η λύση του προσανατολισμού προς το δικό μας φύλο, δηλαδή η ομοφυλοφιλία, επειδή φοβόμαστε το άλλο, δεν έχει αποδώσει και δεν θα αποδώσει ποτέ.

Πάντα, θα καταλήγουμε να γινόμαστε «ένα» είτε αντιδρούμε σε αυτό, είτε όχι.

30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

19 σχόλια
Το αρθρο της κοπελας στο οποιο απαντα ο τυπος εχει πολλες αληθειες, τις οποιες εχει εκφρασει αλλες με σωστο και αλλες με λανθασμενο τροπο. Οπως και η απαντηση του τυπου , αν και λιγακι ριχνει το επιπεδο, βριζοντας.. Θεωρω πως η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση. Συμφωνω με το αρθρο την ανωνυμης εχοντας στο νου μου το συνολικο, περιεχομενο και δεν πιαστηκα απο λεξεις και φρασεις, οπως εκανε και ο τυπος και στη συνεχεια τα ανελυσε.. Γιατι ναι, πολλα πραγματα σηκωνουν συζητηση, και δε θα βρουμε ποτε λυση εμεις.Ειναι σαν τις συζητησεις περι υπαρξης θεου. Η κοπελα εγραψε ενα αρθρο, υπερβαλλοντας λιγακι σε καποια σημεια. Γιατι αν το σκεφτεις, δε υπαρχουν λαθη η λανθασμενες αποψεις , παρα αποψεις οι οποιες δεν ειναι απολυτες, και σηκωνουν συζητηση. Αυτο και τελος. Προφανως και τα ακραια θα ειναι παντα κατακριτεα στην κοινωνια που ζουμε ειτε μας αρεσει ειτε οχι, και τωρα αναφερομαι στο ντυσιμο. Και ναι, παντα η πρωτη εντυπωση εχει να κανει με την εξωτερικη εμφανιση. Αλλα την γκρινια του τυπου που λεει ''Όχι, να απευθύνεται σε όλους για να διαλέξει έναν. Αυτό είναι αδικία και εξαπάτηση και γι' αυτό ουσιαστικά θυμώνουν όλοι οι άντρες που απορρίπτονται'' ,εκτος απο το οτι οι αντρες κανουν ακριβως το ιδιο, δεν εχει και πολυ νοημα αν σκεφτεις οτι αναλογικα ι αντρες ειναι αναλογικα πολυ περισσοτεροι απ τις γυναικες, και κανονικα αλλος ''επιλεγει''. Αποφασεις απο τη μια στιγμη στην αλλη δεν μπορεις να παρεις.. 2ον το ''Σκέψου επίσης πως αυτούς τους «άρρωστους» άντρες, κάποια γυναίκα τους έχει μεγαλώσει με παραχάϊδεμα, δημιουργώντας τους την ψεύτικη πεποίθηση πως μπορούν να έχουν ό,τι γουστάρουν την ώρα που το γουστάρουν, αδιαφορώντας για το αν οι άλλοι είναι πρόθυμοι να του το δώσουν. Άλλη μια ευθύνη που έχετε ως γυναίκες - μητέρες όταν μεγαλώνετε αγόρια! '' Λιγο ελειψε να μας πει πως οι γυναικες ειναι για την κουζινα. Σιγουρα υπαρχει ευθυνη, αλλα, το λενε και οι ψυχολογοι πως στα αγορια πρεπει να υπαρχει (σωστο) ανδρικο προτυπο.. Ας μην ξεχναμε πως τα παιδια μιμουνται τη συμπεριφορα των γονεων, και τ αγορια των πατεραδων κυριως. Ποιος ειναι ο ρολος των πατεραδων σε αυτο? Περιοριζεται στην αναπαραγωγη ? Ειναι εκει μονο για να παιζουν ποδοσφαιρο με τους γιους τους μια φορα την εβδομαδα? Οταν οι ιδιοι ξενοκοιτανε λες και τα παιδια δεν καταλαβαινουν?Οταν σιωπηλα και μη τους ενθαρρυνουν να εστιαζουν μονο στο σεξ ? 3ον .. Η εκμεταλλευση συναισθηματων δεν εχει να κανει με το φυλο.. αλλα με τα αισθηματα. οποτε υπαρχει αμφοετεροπλευρα.Αλλες φορες γινεται με δολο και σκοπιμα κ αλλες οχι, λογω του νεαρου της ηλικιας μας. Τελος,Θελω να πιστευω πως η κοπελα που εγραψε το αρθρο αναφεροταν σε περιπτωσεις που το ναι σημαινει ναι, και το οχι, οχι, και οχι σε ερωτικα τσαλιμακια. Οι καταστασεις εκει διαφερουν και απαιτειται κιολας μια αλφα οικειοτητα για να γινουν, οχι σ καποιον που γνωρισες τυχαια σε ενα μπαρ. Οι τυπισσες που θα επιλεξουν να ντυθουν υπερβολικα προκλητικα και να χορευουν εξισου προκλητικα με αγνωστους, το πιο πιθανο ειναι να θελουν απλα να περασουν καλα για μια νυχτα.Και οχι δεν ειναι κακο, απλα στο μυαλο μας υπαρχει η λανθασμενη ιδεα οτι ειναι ''προνομιο'' των ανδρων. Λαθος. Επισης το αρχικο αρθρο αναφερεται και εστιαζει στην μη κολακευτικη προσεγγιση μερικων ανδρων και τα ακομψα σχολια που δεν εχουν κανενα δικαιωμα να κανουν φωναχτα. Ο καθενας στο μυαλο του μπορει να πλαθει οτι σεναρια θελει, και προφανως και να σκεφτεται οτι θελει. Ατυχης η αναφορα στο βιασμο οντως, απλα η παραπανω φιλοσοφια βρισκει μια αλφα κοινη ''λογικη''. " Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Όταν βλέπεις άντρες (ή και γυναίκες) να φέρονται σεξιστικά, πες τους το. Κάποιοι θα γελάσουν και θα σε βρίσουν, κάποιοι θα σκάσουν και θα το σκεφτούν. Πηγή: www.lifo.gr" Αυτο ειναι το νοημα. Η διαμαχη των δυο φυλωε απο την αλλη, εξισου γνωστη, και προφανως πηγαζει απο τον υπαρχοντα ανταγωνισμο. Επισης, δεν υπαρχει δικαστηριο που καταδιακαζει τους αντρες σε θανατο λογω φυλου.Συγνωμη κιολας. Υπαρχουν ,ομως,δυστυχως, χωρες και κοινωνιες που καταδικαζουν σε εξευτελιστικο και επιπονο θανατο για υποψια μοιχειας,η για λανθασμενη εκτελεση των ''καθηκοντων'' τους ως σκευη ηδονης των ανδρων. Σε παρακαλω... Το φτασαμε πολυ μακρια , ενα απλο αρθρο περι σεξισμου, που η τυπισσα εκθετει τις αποψεις της, και ενας τυπος , ελαφρα σκεπτομενος, θιγεται. Εξ αλλου η αναφορα δε γινεται σε ολον τον ανδρικο πληθυσμο. Παρεπιπτοντως, οσον αφορα την αναφορα του στα θυματα βιασμου,με εχουν καλυψει τα παραπανω σχολια.Αυτα
Δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα το άρθρο αλλά οκ. Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι η μόνη περίπτωση που ο άντρας μπορεί πραγματικά να επιλέξει αν θα κάνει ή δεν θα κάνει σεξ είναι αν του το προτείνει κάποια κοπέλα, όλες τις υπόλοιπες φορές όσο και να θέλει οι κοπέλες αποφασίζουν πάντα. Συνεπώς για μένα ο άντρας δεν έχει sex toys, είναι ο ίδιος sex toy των γυναικών που πηγαίνουν μαζί του αλλά μπορεί και να μην το αναγνωρίζει.
και στα δυο κειμενα οι συντακτες μπερδευουν πολλα θεματα μαζι,χρησιμοποιουν την τεχνικη του τσουβαλιασματος και παλι καλα που αναφερθηκαν και στο βιασμο για να γινει αντιληπτο στον καθενα οτι δεν εχουν την παιδεια να αναφερονται σε τετοια θεματα,ειδικα με το μανδυα σοβαροτητας που επιχειρησαν να ριξουν.
Φίλε έχεις φάει πολύ χυλόπιτα και αν κρίνω από ότι γράφεις θα συνεχίσεις να τρως για πολύ ακόμα. Δικαιολογημένα παίρνεις λοιπόν αυθαίρετα το θάρρος να θεωρήσεις τον εαυτό σου υποψήφιο επιβήτορα επειδή μια γυναίκα φοράει μίνι. Γιατί κατά βάθος ναι για σένα το έβαλε. Όρσα και πέντε
Δεν αξίζει να διαβάσεις παραπάνω απ τη πρώτη παράγραφο αυτού του "άρθρου" ...και αφού δεν είσαι γυναίκα σταμάτα να διαλαλείς για το τι θέλουν οι γυναίκες η πως σκέφτονται ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ !!
Πρωτον, προσωπικα εμενα το αρθρο μου βγαζει καποιο ειδος ανασφαλειας ειτε οταν αναφερεται στο οτι οι γυναικες καπου καποτε ολες μαζι επινοησαν τον "μυθο του μηκους", ειτε οταν μιλαει για αρχικη επιβαιβεωση και στη συνεχεια αποριψη απο το μερος των γυναικων, για να κανουν τους αντρες να νιωθουν κατωτερους. Επισης, κυριαρχει μια γενικευση προς το μερος ολων των γυναικων και ολων των ανδρων αντιστοιχα. Εχω να πω ενα πραγμα: το πιστευετε δεν το πιστευετε ειμαστε ολοι διαφορετικα ατομα που δρουν με διαφορετικους τροπους/ κριτηρια. Δεν ειναι ουτε ολοι οι αντρες ουτε ολες οι γυναικες ιδιες. Οποτε εκφρασεις τυπου "κανενας αντρας και καμια γυναικα..." τις βρισκω τουλαχιστον αστοχες. Τριτον, ορισμος του σεξισμου υπαρχει, γκουγκλ ιτ που λενε και στο Αμερικα. Και τελος, κατι που μου φανηκε τελειως ασχετο με το θεμα και αδιανοητο να εχει ειπωθει απο ανθρωπο με σοβαρες αποψεις, ειναι η αναφορα στην ομοφυλοφιλια ως λυση απογνωσης του εκαστοτε ανθρωπου. Φιλικα παντα.Υ.Γ. στο μονο που θα συμφωνησω, αν και μερικως λογω των γενικευσεων και των υπαινιξεων οτι φταινε τα θυματα, ειναι το θεμα των αιτιων βιασμου
τραγικη απαντηση απο εκπροσωπο του ανδρικου φυλου που απλως επιβεβαιωνει οτι αλλα κανουν οι γυναικες και αλλα καταλαβαινετε (η μαλλον καταλαβαινετε ο,τι εσεις θελετε και ο,τι σας συμφερει!). Αναφερθηκε μαλιστα σε καποιο σημειο οτι αν σε προκαλεσει μια γυναικα δεν φταις εσυ για το πως θα αντιδρασεις. Μεγα λαθος! Η γυναικα αυτη μπορει να ντυθηκε προκλητικα γιατι γουσταρει εναν αλλο στην παρεα, επειδη εσυ καψωσες πρεπει και να σου κατσει η εσυ να πας να τη πηδηξεις "γιατι εκεινη το ξεκινησε και σε προκαλεσε και εσυ εχεις καψες?" Δε φταιει αυτη αν εσυ δεν μπορεις να ελεγξεις τον εαυτο σου! Μπροστα σε μια προκληση εσυ οφειλεις να αντιδρασεις αξιοπρεπως, δεν φταιει η πορκληση για τον τροπο με τον οποιο επιλεγεις εσυ να αντιδρασεις! Μια γυναικα μπορει να ντυνεται οπως θελει, να διεκδικει οποιον θελει, να φλερταρει με οποιον οπως και οποτε το θελει και δεν εχει την υποχρεωση ουτε να σου κατσει ουτε να σου υποσχεθει τιποτα, ουτε και να σε ανεχθει εσενα και τα ηλιθια σχολια σου. Και θα παιξει μαζι σου οπως πολλοι ανδρες παιζουν με τις γυναικες. Αν εσυ εχεις προβλημα με αυτο, δεν πας να τη βιασεις, απλα παψε να ασχολησαι οπως κανει και μια γυναικα οταν τρωει χυλοπιτα. Απλα επειδη εσεις μπορειτε, λετε "θα τη πηδηξω την καριολα". Ε ας το παραδεχτειτε επιτελους! Και μολις βλεπετε μια γυναικα να ντυνεται λιγο προκλητικα γιατι απλα ετσι της αρεσει νομιζετε οτι ντε και καλα το κανει για σας! Για να βρει γκομενο, για να τραβηξει την προσοχη, για..για..για... Ε λοιπον οχι! Υπαρχουν καποιες που απλα τους αρεσει να κυκλοφορουν ετσι, δε θα σου δωσουν λογαριασμο και μυρισε τα δαχτυλα σου να το καταλαβεις αν θες! Αν εσυ θελεις να τη χαρακτηρισεις τσοκαρο, η οτι θελει σεξ τοτε ειναι δικο σου το προβλημα, οχι δικο της. Εσυ πιστευεις οτι στελνει καποιο μηνυμα αλλα συνηθως ειναι το μηνυμα που ερμηνευεις εσυ κατα πως σε βολευει η με βαση τα δικα σου στερεοτυπα (τοθ τι ειναι τσοκαρο, τι αξιοπρεπες κλπ). Και λες κιολας μετα οτι σου αρεσει το suspense και θες τη γκομενα πρωτα αξιοπρεπη και μετα πουτανα στο κρεβατι. Και απορειτε μετα οι ανδρες γιατι οι γυναικες σας λενε οτι εχουν παει μονο με 2-3 κλπ κλπ. Κι αν τη δεις εξω ντυμενη με κελεμπια λες τι ειναι αυτο το alien! Αν τη δεις με μινι λες τη πουτανα ειναι αυτη..E μηπως απλως κι εσεις δεν ξερετε τι θελετε? Να σου πω εγω τι θελετε:να εχετε το πανω χερι στην επιλογη συντροφου αλλα δυστυχως απο καταβολης κοσμου αυτο ηταν προνομιο της γυναικας. Get used to the idea and live with it χωρις εγωισμους και απαιτησεις.
"Υπαρχουν καποιες που απλα τους αρεσει να κυκλοφορουν ετσι"Όχι δεν υπάρχουν. Κάθε συμπεριφορά αποσκοπεί σε κάτι και μύρισε εσύ τα δάχτυλά σου να καταλάβεις σε τι αποσκοπεί αυτό το ντύσιμο. Συνήθως είναι για να αρέσεις και να καλύψεις τη ματαιοδοξία σου.
δηλαδη αν ενα πρωι εγω ντυθω για να παω στη δουλεια μου και αισθανομαι ωραια και βαφτω και βαλω ενα φορεμα κοντο το κανω γιατι αποσκοπω στο να μου κανουν κοπλιμεντα και γιατι ειμαι ματαιοδοξη? ωραια λογικη, να τη χαιρεσαι!
πιο σεξιστρια πεθαινεις..εγραψες ολο αυτο το κατεβατο για να μας πεις οτι οι γυναικες εχουν το πανω χερι. Ε λοιπον οχι δεν "Υπαρχουν καποιες που απλα τους αρεσει να κυκλοφορουν ετσι" Δεν χρειαζεται να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Το ντυσιμο ειναι μερος του ερωτικου παιχνιδιου. Καποιοι και καποιες υπερβαλουν. Οταν υποστηριζεις ακραιες συμπεριφορες και απο τα 2 φυλα τις επικροτεις. Ειτε προκειται για καποια που λεει μ'αρεσει να ντυνομαι ετσι και δεν εχει να κανει με το ερωτικο ειτε για καποιον που δεν καταλαβαινει το οι για απαντηση
ναι πες μας απο την εμπειρια που εχεις σαν γυναικα γιατι ντυνονται ετσι οι γυναικες, θελω πολυ να το ακουσω γιατι φαινεται οτι ξερεις για ολους και για ολα. Οπως εγραψα και πιο πανω, μια γυναικα δηλαδη που παει στη δουλεια της και ετυχε να βαλει μια φουστα γιατι αισθανοτανε ωραια εκεινη τη μερα (και αρχισαν ολα τα λιμαρια να τη κοιτανε και να τη σχολιαζουν στο δρομο για τη δουλεια) το κανει γιατι σκοπευει να λαβει μερος σε ερωτικο παιχνιδι? Ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις! Αν δεν ειναι αυτο σεξιστικο και προκατειλημμενο σχολιο τοτε τι ειναι? Μηπως τελικα ερμηνευεις εσυ κατα πως σε βολευει καποια πραγματα? Αλλα οχι, δεν ντυνονται "καπως" ολες οι γυναικες ουτε γιατι ειναι ματαιοδοξες, ουτε γιατι θελουν να λαβουν μερος σε ερωτικο παιχνιδι, ουτε γιατι ψαχνουν γκομενο (μπορει και να τα εχουν ολα αυτα!). Δεν δικαιουται μια γυναικα δηλαδη να το κανει για τον εαυτο της? Πρεπει ντε και καλα να θελει να τραβηξει την προσοχη των ανδρων? Ποσο ψωναρες παιζει να ειστε δηλαδη? ΑΠΛΑ ΤηΣ ΑΡΕΣΕΙ!Ναι υπαρχουν και αυτες οι γυναικες εκει εξω, δεν μιλαω για καποιες απελπισμενες μειοψηφιες που οντως κοιτανε να κανουν τα καπριτσια καποιων ηλιθιων σαν και σας. Οταν μια γυναικα φορα μια φουστα δε σκεφτεται κατα κανονα πως θα κανει σεξ η αν θα τη δεις εσυ για να σου αρεσει. Ελεος δηλαδη!
Η συζητηση μας ειναι για το αν και κατα ποσο το ντυσιμο πρεπει να καθοριζει και τις προθεσεις μιας γυναικας. Δε μιλησα ουτε για βιζιτες ουτε για προκλητικα ξεκωλα, αν αυτο καταλαβες εσυ προβλημα σου! Εχεις πολλα απωθημενα και ακολουθεις πολλα στερεοτυπα. Εχω γνωρισει και ανδρες που ενω ημουν καλυμενη απ την κορφη μεχρι τα νυχια ηρθαν για να ζητησουν σεξ της μιας βραδιας και την ιδια νυχτα την επεφταν σε 10 γκομενες και μαλλον εσυ εισαι η υπερτυχερη που δεν εχεις ακουσει καν για τετοιους μαλακες εκει εξω. Αλλα αν νομιζεις οτι εισαι σωστη, να εισαι σιγουρη οτι την επομενη φορα που θα βγεις και θα φορας κατι που νομιζεις οτι δεν ειναι προκλητικο και θα στη πεσει ενα λιμαρι και θα αρνηθεις τοτε θα καταλαβεις γιατι πραγμα μιλαμε. Και δε χρειαζεται να εχεις ντυθει ξεκωλο για να σε θεωρησουν οτι εισαι! Οπως βγαζεις εσυ αυθαιρετα συμπερασματα για το τι ειναι ο αλλος ετσι σε κρινουν αυθαιρετα και οι αλλοι εξω (αντρες, γυναικες).
Κατ' αρχάς να πω ότι συμφωνώ σε πολλά σημεία με το άρθρο και δε θεωρώ ότι χάνει το δίκιο του επειδή μιλάει για βιασμό. Θα εξηγήσω τους λόγους. Κατ' αρχάς δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιασμός είναι ταμπού πλέον. Όποιος μιλήσει γι' αυτόν και προσπαθήσει να τον εξηγήσει, αυτόματα, γίνεται βιαστής ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αφήστε τον να μιλήσει και μετά βγάλτε συμπεράσματα. Όταν ένας άνθρωπος βιάζει κάποιον άλλον, σημαίνει ότι δεν μπορεί να ελέγξει τις γενετήσιες ανάγκες και ορμές του, αυτό οφείλεται απ' όσο μπορώ να γνωρίζω στην ψυχολογική του κατάσταση. Σωστά μέχρι εδώ; Ωραία, τώρα κύριε/α lifouser επειδή μίλησες για "άρρωστους" που στα καλά καθούμενα επιτίθενται, μάντεψε λίγο ποιος ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την ψυχολογία ενός ατόμου, εκτός από την οικογένεια βέβαια. Μήπως η κοινωνία; Επίσης θα μου άρεσε(εμένα προσωπικά, που σε λίγο θα κινδυνεύσω να με πουν και φαλοκρατικό γουρούνι όπως το κόβω) όταν μιλάς με στατιστικά στοιχεία, να αναφέρεσαι συγκεκριμένα και όχι με αερολογίες του τύπου 99%. Επιπλέον, όταν αναφέρεσαι σε μπούργκα και τα λοιπά και τα λοιπά...σκέψου λίγο την κοινωνία εκεί. Εδώ μπαίνει αυτό που σου είπα πριν, περί ψυχολογίας-κοινωνίας και τα λοιπά. Αυτές οι κοινωνίες έχουν χτιστεί πάνω στην υποτέλεια και στα μηδενικά δικαιώματα της γυναίκας, άρα ναι εκεί η γυναίκα γίνεται σκεύος ηδονής, από τους "άρρωστους" άντρες. Πολύ σωστά για μένα ναι, αυτοί είναι άρρωστοι. Αλλά αυτό που δεν κατάλαβες από το κείμενο είναι ότι ο συγγραφέας του δεν παίρνει θέση, απλά προσπαθεί να εξηγήσει το βιασμό. Και απορώ γιατί αυτό είναι κατακριτέο. Η εξήγηση ενός προβλήματος είναι κατακριτέα και έχουμε φτάσει στο σημείο να είναι και περισσότερο από το πρόβλημα. Τέλος θα ήθελα να πω ότι ναι σε αυτές τις κοινωνίες οι γυναίκες δεν προκαλούν, γιατί δεν έχουν το δικαίωμα. Σε κάποιες χώρες ωστόσο ας μην ξεγελιόμαστε, οι γυναίκες φέρονται με περίεργους τρόπους και νομίζω ότι είναι πολύ κοντά στην περιγραφή του ομιλητή από πάνω. Αυτό βέβαια δεν απαλλάσσει από τις ευθύνες του το βιαστή, ωστόσο δε νομίζω σε αντίθεση με κάποιους ότι ο θιγμένος κύριος υπερασπίζεται τους βιαστές όταν μιλά ανοιχτά για ένα κοινωνικό πρόβλημα εδώ μέσα! Αυτά είχα να πω, αν και δε σας ενδιαφέρει, το άρθρο μου άρεσε και είχε πολύ πιο εμπεριστατωμένο λόγο από της κυρίας θεωρώ. Να 'στε καλά!
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω σε 1-2 σημεια... Συμφωνω οτι ο χρηστης lifouser χανει το credibility (οπως λεμε και στο χωριο μου) αυτων που λεει με το να πεταει ενα αυθαιρετο ποσοστο που το βγαλε απο τη στομαχα του. Καταρχας νομιζω συμφωνουμε ολοι, οτι οι βιαστες ειναι ψυχολογικα αρρωστοι ανθρωποι. Συμφωνω οτι πολλες κοπελες ειναι sexually aggresive, μερικες φορες σε ενοχλητικο ακομα και σε προσβλητικο βαθμο για τους ανδρες. Αλλα διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ με τη λογικη μην προκαλειτε για να μην βιαστειτε. Αφενος γτ αυτη η λογικη ανατρεπεται ευκολα με το επιχειρημα οτι 'και σεμνα να εχω ντυθει εξακολουθω να κινδυνευω, εστω και λιγοτερο.' Και αφετερου αν θελουμε να μιλαμε για δημοκρατια ισοτητα κλπ, ο καθενας θα πρεπει να κυκλοφορει στο δρομο οπως θελει... Δλδ υποστηριζουμε το επιχειρημα οτι ο βιαστης κανει διακρισεις? Ειναι αδοκιμο πιστευω. Να πιασουμε το γτ εγινε βιαστης? Πιθανοτατα κακο οικογενειακο περιβαλλον. Πιθανοτατα κακες εμπειριες με γυναικες, συναισθηματικες επενδυσεις που δεν απεδωσαν γτ οι γυναικες που συναντησε στη ζωη του ηταν καριολες κλπ.... Αρα? Φταινε οι γυναικες που εφτασε σε αυτο το σημειο, εχασε την πιστη του στις γυναικες και πλεον ολες γι αυτον ειναι πουτανες. Αρα? Πρεπει να τις βιασει. Ο βιαστης παιδια μ θα βιασει Ο,ΤΙ κι αν κανει μια κοπελα, οπως κι ενας δολοφονος μπορει να σκοτωσει καποιον αναιτια.Δε μπορεις να αιτιολογησεις τη συμπεριφορα ενος ψυχικα ασθενους ατομου με τη λογικη. Και σιγουρα οποιος διαβαζει αυτο το σχολιο πιστευει οτι εχουμε βγει εκτος θεματος. Κατι που επαληθευει τον ισχυρισμο μου στο πρωτο σχολιο οτι ειναι αδοκιμο να συγχεουμε βιασμο και σεξισμο. Αυτο που καταλαβαινω για μια κοπελα ειναι αυτο που λεω απο πανω για τους μπιχτες. Εχω υπαρξει μαρτυρας σε φαση, οπου τυπος κερναει την κοπελα ενα σφηνακι, αυτη πινει για να μην τον κακοκαρδισει, αλλα του λεει σε ευχαριστω δεν ενδιαφερομαι. (Εσυ ο τσιπης που ετοιμαζεσαι να γραψεις απο κατω 'γιατι ηπιε το σφηνακι' μην το γραψεις καλυτερα). Αυτος οντας μισομεθυσμενος τη φιλαει και τη χουφτωνει. Εγω οντας ενοχλημενος παρεμβαινω και τον κοβω. Ο τυπος θελει να παιξει ξυλο, τελοσπαντων το χειριζομαι ευγενικα, δε του αφηνω περιθωριο για καβγα και ληγει εκει το θεμα. Η κοπελα μου λεει ευχαριστω γυρναει να πληρωσει και φευγει κλαιγοντας με τη φιλη της. Αισθανθηκα πολυ μαλακας που την ειδα ετσι κι ας μην ηταν δικο μου φταιξιμο κι ας εκανα ο,τι μπορουσα. Και παρολο που εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι αδοκιμο να μιλαμε για βιασμο, μπορω να καταλαβω αυτη την κοπελα και καθε κοπελα που εχει μια αντιστοιχη εμπειρια. Ναι νομικα μπορει να μην ειναι βιασμος αλλα σεξουαλικη παρενοχληση, αλλα σιγουρα αυτη η κοπελα αισθανθηκε και αηδιασμενη και απροστατευτη εκεινο το βραδυ... Υπαρχουν και καριολες και μαλακες εκει εξω... Το θεμα ειναι να τους απομονωνουμε κι οχι να τους υπερασπιζομαστε. Και κυριως να μη γινονται αυθαιρετες γενικευσεις. Οτι ολες οι γυναικες ειναι ετσι ή οτι ολοι αντρες ειναι αλλιως
Ο ανθρωπος που εγραψε το αρθρο αυτό, ενω στην αρχή πηγαινε να πει κατι, εχασε ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, οταν ασχολήθηκε εμμέσως πλην σαφώς με θυματα βιασμού. Είναι εντελώς ανόητος ο τρόπος που χειρίζεται την κατάσταση λέγοντας ότι ακόμα και οι γυναικες που είναι θυματα αρρωστω αντρων φταινε. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! με αυτο που λεει προσβαλλει ολα τα θυματα βιασμου παγκοσμιως. Ας μαθει ο κυριος αυτός ότι το 99% των γυναικων που βιαζονται δεν ειχαν προκαλεσει με κανεναν τροπο των αντρα, εκτος αν θεωρείται προκληση, η μπουρκα, το ρασο, το φουτερ και τα φαρδια ρουχα και το να γυρνας ησυχη το βραδυ στο σπιτι σου και να σου επιτιθεται ενα ανωμαλο κτηνος. Ο τυπος εχει προβλημα, καλυτερα να δει ψυχολογο.
Θα κανω μια φιλικη παρατηρηση, οπως εκανα και στο αρθρο της κοπελας. Πρωτα απ'ολα και οι 2, με το να ειστε τοσο επιθετικοι στο αντιθετο φυλο, ακομα κι αν εχετε δικιο σε καποια πραγματα που λετε, το χανετε. Η παρατηρηση ειναι η εξης: Οσο αστοχο ειναι απο την κοπελα να εισαγει το θεμα 'βιασμος' μεσα στην κουβεντα του σεξισμου, αλλο τοσο αστοχο ειναι να λες οτι οι κοπελες φερουν ευθυνη, επειδη ντυνονται ή φερονται προκλητικα. Ο καθενας εχει δικαιωμα να ντυνεται, οπως θελει και να φλερταρει, πινει, χορευει με οποιον θελει κι αν καποια στιγμη κατι τον χαλασει να το κοψει. Συμφωνω οτι πολλες κοπελες εχουν φλερταρει με αντρες χωρις να τους γουσταρουν και τους χρησιμοποιουν για τους δικους τους σκοπους (πχ να καποιον αλλο να ζηλεψει) παιζοντας με τα συναισθηματα ενος φουκαρα. Ναι ειναι αδικο, αλλα δυστυχως δεν ειναι ολοι ουτε δικαιοι ουτε τιμιοι στο παιχνιδι του φλερτ. Και αντρες και γυναικες εχουν παιξει με τα συναισθηματα ανθρωπων, απλα διαφερει ο τροπος. Το οτι χορευω με μια κοπελα πολυ κοντα και μου σηκωθηκε (σε ολους εχει συμβει) δε μου δινει το δικαιωμα να εχω απαιτηση να μου κατσει. Ναι ειναι μαλακια να σβηνεις, ενω εχεις αναψει, αλλα ετσι ειναι καλως ή κακώς. Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι υπαρχουν κοπελες που βλεπουν φαντασματα οτι ολοι τις γουσταρουνε. Αλλα σιγουρα για καθε τετοια κοπελα υπαρχει ενας μπιχτης, που εχει κοπανησει και 2 σφηνακια παραπανω, μιλαει σε κοπελα, αυτη του λεει ευγενικα οχι κι αυτος χουφτωνει ή φιλαει ή κατι τετοιο παρα τη θεληση της. Και δεν ηταν απο τις περιπτωσεις που το οχι ηταν ενα ενδομυχο ναι. Κατι τελευταιο για το 'ξεκωλα'. Οπως ειπε και ο σπουδαιος harvey specter (suits-gamath seira-DEITE TH), καλως ή κακως ο κοσμος ανταποκρινεται στο πώς ντυνομαστε κι αυτο ισχυει για ολους αντρες-γυναικες. Αν μια γυναικα δει εναν ωραιο αντρα να ειναι καλοντυμενος (οπως οριζει η καθεμια το καλοντυμενο πχ. κουστουμι), θα σκεφτει οτι περα απο ωραιος εχει επιπεδο, προσωπικοτητα κλπ. Αν τον δει στην παραλια φετες, σιγουρα δε θα πει σαν πρωτη σκεψη 'σπουδαια προσωπικοτητα'. Θα βγουν στην επιφανεια πιο πρωτογονες σκεψεις που αφορουν το σεξ. Αν λοιπον και μια γυναικα βγαζει στη φορα φτερουγα-μπουτι, κανενας αντρας δε θα πει 'ωραιος χαρακτηρας φαινεται αυτη'. Αν η ιδια κοπελα βαλει πενσιλ φουστα στενη (να γραφει ωραια στο κορμι της) κι ενα πουκαμισο απο πανω, ακομα κι αν εχει παραπανω κουμπια ανοιγμενα, ο αλλος θα πει 'κλασσατη γυναικα' ακομα κι αν αυτη ακουει παντελιδη για πρωινο. Φιλε αναγνωστη που διαβαζεις αυτο το σχολιο. Αν βγαινεις με μοναδικο σκοπο να σμπρωξεις φωναζεις απο μακρια και καμια παρθενα που θα εξελιχθει σε τσουλα στο κρεβατι δε θα σου κατσει. Φιλη αναγωστρια που διαβαζεις αυτο το σχολιο. Αν το μηκος των ρουχων σου ξεκιναει λιγο πανω απο τις θηλες σου και καταληγει λιγο κατω απο το αιδοιο σου και φορας 17 ποντους τακουνι για να ανεβεις τρεις οροφους, φωναζεις απελπισμενα 'προσεξτε με' απο μακρια. Θα καταφερεις το στοχο σου γτ κυκλοφορουν πολλα λιγουρια εκει εξω, αλλα μην περιμενεις πριγκηπα ουτε τζεντλεμαν. Μαλλον θα καταληξεις με εναν αντρα της παραπανω κατηγοριας και μετα θα κλαιγεσαι οτι ολο με μαλακες μπλεκεις. Αλλα στην τελικη ο καθεας παιρνει ο,τι του αξιζει σε αυτη την ζωη. (Ουπς! Οι τελευταιες προτασεις δεν ηταν τοσο φιλικες) Καληνυχτα σας!
loukask. Τα είπες πολύ καλα..νομίζω αυτή πρέπει να είναι και η τελική κατάληξη των άρθρων, γιατί στην τελική αυτά εκπροσωπούν μία μερίδα ανθρώπων,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤ, όλοι εκεί έξω γινόμαστε διαφορετικοί, εναλασσόμαστε ήτε λόγο περιστάσεων ήτε λόγο διάθεσης. Αν είναι να βρείς το άλλο σου μισό θα το βρείς γιατί ήτανε γραφτό να γίνει...μπορεί να πέρασε από πίσω σου σήμερα απ' το σουπερμάρκετ και δεν το πήρες χαμπάρι. Απλά ντύσου οπως γουστάρεις, μίλα όπως νιώθεις ωραία να μιλάς χωρίς να προσβάλεις κανέναν. Αν έχεις χαρακτήρα, αν ξέρεις ποιός είσαι, όσα 'λιγούρια, μαλάκες, πουτάνες, μυξοπαρθένες' και μπλα μπλα να σου πετύχουν απλά δεν σε νοιάζει γιατί είσαι όπως είσαι, κοιτάς την πάρτυ σου και ΜΟΝΟ! Επίσης αν απλά 'ψάχνεσαι' και το να δώσεις 'ψήφο εμπιστοσύνης' σε κάποια/ο για κάτι περισσότερο..ποιό ουσιώδες σου έχει γίνει εμμονή, τότε θα είσαι με το άγχος και όλη αυτή η υπέρ ανάλυση γενικά σε βγάζει νοκ αουτ! Ζήσε! Τόσο απλα...
Εχοντας διαβασει και τα δυο "αρθρα" και φριξει σε ουκ ολιγα σημεια, το σχολιο σου ειναι για μενα μια οαση μεσα στη Σαχαρα της ημιμαθειας, των παρωπιδων και των λυσσαλεων επιθεσεων που εξαπολυθηκαν προς το αντιθετο φυλο. Ευγε παιδι μου!
Απλα πιστευω οτι παντα σε τετοιου ειδους προβληματα η αληθεια ειναι ΠΑΝΤΑ στη μεση. Απλα για καποιο λογο παντα επιλεγουμε να κοιταμε τα αρνητικα και να προβαλουμε τα κακα παραδειγματα. Ενταξει δε ζουμε σε ενα αγγελικα πλασμενο κοσμο, οπου ολοι θα μας συμπεριφερονται οπως ονειρευομαστε. Θα υπαρξουν και ανθρωποι που με τη συμπεριφορα τους θα μας πληγωσουν ή θα μας προσβαλλουν. Οπως ελεγε και ο Les Brown 'Surround yourselves with OQP' (only quality people). Πιστεψτε οταν το κανετε αυτο θα δειτε σημαντικες αλλαγες στη ζωη σας, πολυ λιγοτερη μιζερια και πιο ποιοτικες στιγμες!