Το τέλος δείχνει τί σχέση είχες πραγματικά με τον άλλον*

Το τέλος δείχνει τί σχέση είχες πραγματικά με τον άλλον* Facebook Twitter
1

Όλες οι σχέσεις έχουν αρχή και τέλος και πάντα όταν κάτι αρχίζει, κάτι άλλο τελειώνει. Μου έλεγαν όταν ήμουν μικρή πως οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα αλλά μεγαλώνοντας έβγαλα δύο δικά μου συμπεράσματα. Οι άνθρωποι φαίνονται στις χαρές και όχι στις λύπες, γιατί είναι εύκολο να λυπάσαι τον άλλο αλλά είναι δύσκολο να χαρείς με την ευτυχία του. Θέλουμε πάντα να νιώθουμε πως είμαστε καλύτεροι και πως έχουμε περισσότερα από τους άλλους.

Φεύγεις για τους σωστούς λόγους και μένεις για τους σωστούς ανθρώπους.


Και όταν έρθει το τέλος; Εκεί θα φανούν όλα. Εκεί θα πέσουν οι μάσκες. Ό,τι αισθάνεσαι ή όχι για έναν άνθρωπο, όσο και να προσπαθείς να το κρύψεις, στο τέλος θα αναγκαστείς να το αντιμετωπίσεις. Ο χρόνος μπορεί να μην είναι κάποιες φορές ο καλύτερος γιατρός, αλλά είναι σίγουρα ο καλύτερος κριτής.


Φεύγεις για τους σωστούς λόγους και μένεις για τους σωστούς ανθρώπους. Έτσι πάει. Αυτή είναι η βασική σκέψη που πρέπει να έχεις στο μυαλό για να ξεπεράσεις τις καταστάσεις. Όσο και να μεγαλώσεις πάντα οι άνθρωποι θα σε πληγώνουν και θα σε εκπλήσσουν. Το θέμα είναι να μπορείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να πας παρακάτω.

Μαγκιά είναι όταν κάθε δυσκολία ή πρόβλημα εμφανίζεται στην ζωή σου, να το αντιμετωπίζεις με ένα χαμόγελο και ας σε έχει πάρει από κάτω.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
"Όλες οι σχέσεις έχουν αρχή και τέλος..."Τςτςτς, κλασσική περίπτωση φρεσκοχωρισμένης (κατάστασης) και ημιμάθιας.ΟΛΕΣ οι σχέσεις έχουν αρχή (αλλιώς δεν θα υφίσταντο), αλλά όλες οι σχέσεις, δεν έχουν τέλος. Πολλές, ίσως. Οι περισσότερες, μπορεί.Υπάρχουν και σχέσεις που μένουν στην αιωνιότητα, αυτές που τις ζηλεύουν -σχεδόν- όλοι όσοι έχουν σχέσεις που τελείωσαν.