Πώς να αποτύχει ο σύγχρονος νεοέλληνας σε ένα ραντεβού σε 5 απλά βήματα*

Πώς να αποτύχει ο σύγχρονος νεοέλληνας σε ένα ραντεβού σε 5 απλά βήματα* Facebook Twitter
"Out of Money" by Shaun Lindow
5

Όλοι μας έχουμε έρθει ίσως μερικές φορές στη δυσάρεστη θέση να γνωρίσουμε από κοντα, μια κοπέλα που μιλάγαμε από το facebook.


Αν όλα πάνε καλά και μας ελκύει το ενδιαφέρον και από κοντά τότε τα πράγματα έρχονται από μόνα τους.
Αν όμως δε συμβεί κάτι τέτοιο και από κοντά είναι λίγο πολύ το παραμύθι με την πανέμορφη και ξέρετε ποιον άλλο. Mιας και δε θέλουμε να πληγώνουμε ποτέ τους άλλους, ας δούμε μαζί μερικά πραγματάκια που λίγο πολύ θα μειώσουν το ενδιαφέρον της για εμάς (ποτέ δε στεναχωρούμε κανέναν).

Όλες σας θέλετε να σας κερνάμε εμείς. ΕΛΛΑΔΑ, 2014, ΚΡΙΣΗ. Δε βγαίνω μάνα μου. Μισά μισά και αν είχα παραπάνω θα κέρναγα εννοείται!


Πάρτε στυλό και χαρτί και αρχίστε να σημειώνετε.


1. Το περίφημο check in
Ίσως και ένας λόγος που πας με την νυν, σε μέρος που συχνάζει η πρώην. Δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά αφότου κάτσετε στην καφετέρια, αν δε σας το πει αυτή, τότε απλά τα πράγματα, κινητό στο χέρι, αναφορά στο check in και συνεχίζουμε!


2. Κέρασμα
Ναι, ας μην τα πολυλογούμε, όλες σας θέλετε να σας κερνάμε εμείς. ΕΛΛΑΔΑ, 2014, ΚΡΙΣΗ. Δε βγαίνω μάνα μου. Μισά μισά και αν είχα παραπάνω θα κέρναγα εννοείται!


3. Μέρος
Με φασαρία. Τόσες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην Αθήνα, αν θες να ξεμπερδεύετε πιο νωρίς, τότε να πάτε και στο κατάλληλο μέρος.


4. Συζήτηση
Ενδιαφέροντα. LOL. Αρκεί. Αν θέλετε προσθέστε και ένα "θέλω να βγαίνω με τους φίλους μου συνέχεια". Ευχαριστώ.


5. Τουαλέτα
3 φορές το λιγότερο.

Και τέλος μην ξεχνάμε, ένα τα λέμε στο τέλος, πριν πάρετε τους δρόμους του χωρισμού είναι αρκετό ώστε να μη σας ξαναστείλει.

Πάντως, και να μη σας αρέσει, σκεφτείτε ότι ούτε και σε αυτή μπορεί να αρέσετε. Μείνετε φίλοι, αν είναι καλή κοπέλα. (Don't lose people, make circles).

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Αυτό που αναφέρεις είναι ένα τραγικό στερεότυπο γυναίκας. Αναλογίσου στην προκειμένη πώς ταιριάξατε και καταλήξατε να βγείτε ραντεβού οι δυο σας.Συγχαρητήρια για τον χαρακτήρα σας, Mister.ΥΓ. Όχι, δε μας βολεύει το να μας κερνάνε στο 1ο ραντεβού: ακόμα κι αν πεθαίνουμε για τον άλλο, αισθανόμαστε υποχρεωμένες από την ευγένειά του...