10 Κατηγορίες Ανδρών

10 Κατηγορίες Ανδρών Facebook Twitter
0

Όλοι ανήκουμε σε κάποια κατηγορία. Το να κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους έχει πλάκα, ακριβώς επειδή υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον αντρικό πληθυσμό.

1) Οι "Legamenus-Legamenus". Εϊναι τα αντράκια εκείνα που δεν είναι φρόνιμα παιδιά, γι' αυτό και πάντα οι φίλοι σε ρωτάνε "τι κάνει ο λεγάμενος?", κι εσύ απλά φοβάσαι να απαντήσεις "ξενοπηδάει".

2) Οι "Atacus-Atacus". Είναι τα αγόρια εκείνα που σου πετάνε τις ατάκες και χαίρονται τόσο με τη λεκτική επαφή, που είναι σαν να έχουν ήδη διαπράξει την πολυπόθητη πράξη (προφανώς η πράξη είναι το μόνο ενδιαφέρον τους), οπότε χάνονται ξαφνικά. Τους λες λίγο ανισόρροπους.

3) Οι "Plironus-Plironus". Είναι τα τεκνά εκείνα που έχουν μεγαλύτερο πορτοφόλι απ' ό,τι καρδιά. Αυτό τους προσδίδει μια ιδέα κύρους, αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Από κει και μετά καταντούν κακομαθημένα βουτυρόπαιδα που θεωρούν ότι μπορούν να σε εξαγοράσουν. Να 'ναι καλά η μαμά και ο μπαμπάς. Και το καπιταλιστικό σύστημα.

4) Οι "Ksenerotus-Ksenerotus". Είναι τα ανδροειδή εκείνα που ειλικρινά αναρωτιέσαι τι κάνουν με τη ζωή τους κι αν έχουν ενδιαφέροντα. Δύσκολα θα βρεις κοινά σημεία, δεν έχουν καν σημεία τα αγόρια αυτά. Η συζήτηση κλείνει πριν καν ανοίξει, δεν σε ενδιαφέρει να ακούσεις ακόμα μία φορά για τον Ολυμπιακό.

5) Οι "Rebelus-Rebelus". Άτιμη κατηγορία. Στην αρχή ενθουσιάζεσαι αν δεν ανήκεις στην πρασινομπλέ παράταξη. Παιδιά που -φαινομενικά έστω- ξέρουν τι θέλουν και τι πρέπει να γίνει για να είναι όλα ιδανικά στο μάταιο τούτο κόσμο. Σε τρέχουν σε συναυλίες, ψαγμένα καφέ, βιβλιοπωλεία, συγκεντρώσεις. Το χρήμα αν το έχουν, το κατακρίνουν (ξέρουν να το τιμούν βέβαια). Αν δεν το έχουν, φταίει το σύστημα. Να τους προσέχεις. Δίνουν περισσότερο βάρος στο ουτοπικό αύριο, παρά στο πραγματικό τώρα.

6) Οι "Magus-Magus". Είναι οι άντρακλες. Τα αγόρια που δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Το χέρι τους βέβαια μπορεί και να το σηκώσουν μια στις τόσες. Νευράκια τσαταλάκια και αυτή η εντύπωση πως το δίκιο είναι πάντα με το μέρος τους. Σαφέστατα και η θέση της γυναίκας είναι στην κουζίνα και αυτή του άντρα μπροστά στην τηλεόραση. Αλήθεια θέλεις να καθαρίζεις κρεμμύδια μια ζωήq

7) Οι "Kalus-Kalus". Είναι τα καλά παιδιά. Κυριολεκτικά. Θα βαρεθείς. Το κυνηγάς και το παράλογο λίγο. Το τέλειο είναι βαρετό, ποιος το 'πε να δεις; Δεν ξέρεις τι θέλεις. Δε σου φταίνε σε κάτι.

8) Οι "Lionus-Lionus". Είναι τα αγόρια εκείνα που γίνονται λιώμα να τα πατήσεις, αλλά αν τύχει και τα χωρίσεις δε σου ξαναμιλάνε, ο εγωισμός τους τελικά είναι απύθμενος και μεγαλύτερος απ' την αγάπη που σου είχαν. Αυτούς να τους φοβάσαι, οι άλλοι δείχνουν τουλάχιστον τι είναι και τι θέλουν εξαρχής.

9) Οι "Idanicus-Idanicus". Τα αγόρια εκείνα που είναι όπως είναι. Υπάρχει ένα για την καθεμιά. Τρέχα γύρευε.

10) Το "10" το καλό. Το βρήκες; Κράτα το. Όχι πολύ σφιχτά, να αναπνέει.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ