The Soldier of Fortune

The Soldier of Fortune Facebook Twitter
0

Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις οπότε δεν πιστεύω ότι τυχαία σε γνώρισα.


Σερφάροντας στο φβ στην σελίδα ενός "δικού"μας κλαμπ στο Γκάζι, είδα ότι είχες γράψει σχόλιο. Η φωτογραφία του προφίλ σου, μου κίνησε την περιέργεια να μάθω για σένα κ ευτυχώς ο λογαριασμός σου στο φβ, ήταν ξεκλείδωτος.
Το κλικ που εισέπραξα όταν σε είδα - κ ας μη σε είχα ξαναδεί - ήταν τεράστιο κ καθοριστικό.. Σχεδόν αμέσως σου έκανα like στο Soldier of Fortune που είχες δημοσιεύσει, θεωρώντας ότι είναι "σημάδι" επειδή είναι τραγούδι σταθμός για μένα.

Σου έστειλα μήνυμα κ ας μη σε γνώριζα, κάτι που ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κάνει ως τώρα, ποτέ, πουθενά κ σε κανέναν.. Με ευχαρίστησες αλλά ως εκεί. Σε ξαναπροσέγγισα πολύ προσεκτικά κ έντεχνα, δείχνοντας σου ότι μου αρέσεις πολύ κ ευτυχώς ανταποκρίθηκες..


Ξεκινήσαμε μέσα στη νύχτα 19 Σεπτέμβρη να μιλάμε, δύο άγνωστες απόι το πουθενά.. ζήτησες να δεις την φωτογραφία μου... όταν σου έστειλα, πήρα το "πράσινο φως" ότι σου άρεσα, ξεκινώντας έτσι ένα μαγικό ταξίδι ερωτικής συναστρίας κάθε βράδυ, αμοιβαίου ενδιαφέροντος που τουλάχιστον από την πλευρά μου θα κατέληγε σε απόλυτη αγάπη..


Ζούσα κ ανέπνεα για την στιγμή που θα πήγαινε η ώρα 9μμ, θα γυρνούσες από την δουλειά σου κ θα μιλούσαμε στο chat ή στο τηλέφωνο. Ζούσα για την στιγμή που θα άκουγα την φωνή σου να μου μιλά, ενώ εγώ άκουγα συνεχώς το Midnight Blues γιατί το ορίσαμε ως το τραγούδι που σφράγισε την γνωριμία μας!


Εκείνη την εβδομάδα έτρεχα τα πρωινά στο νοσοκομείο για το πρόβλημα υγείας του πατέρα μου κ όμως.. το γεγονός ότι υπήρχες στη ζωή μου κ ναι (!) ήμουν ερωτευμένη, μ' έκανε δυνατή κ χαμογελούσα γιατί υπήρχες στη ζωή μου!..

Δεν με άφησες όμως ... πιάστηκες από την ανασφάλεια μου όταν τρεις ημέρες αργότερα, σου έγραψα σε μήνυμα, πόσο απίθανο θεωρούσα να με αγαπήσεις ή έστω να με ερωτευτείς, ύστερα από τα έντονα συναισθήματα που έχεις ζήσει με τις πρώην σου..


Ήσουν στο τηλέφωνο τόσο επιθετική, χυδαιολογώντας κ προσάπτοντας μου χαρακτηρισμούς, λες κ με μισούσες...Γιατί;;; Τι σου έφταιξα κ με μίσησες τόσο πολύ; Η οργή σου ήταν καταλυτικό απωθημένο, επειδή όλες σου οι σχέσεις σε εγκατέλειπαν για άντρες;..Κ την πλήρωσα εγώ.....μάλιστα.. ούτε καν μια δεύτερη ευκαιρία.. η οργή σου έγινε μίσος προς εμένα.

Ξέρεις κάτι Μαρία;.. Ήρθα απρόσμενα στη ζωή σου (χωρίς ούτε εγώ να το σχεδιάσω, πίστεψε με..) για να σε αγαπήσω, να σε λατρέψω... ακόμη κ να παντρευόμασταν - εσύ το είχες πει πρώτη θυμάσαι; - να σταθώ δίπλα σου..
Να σε κρατώ στην αγκαλιά μου κ να ξεπεράσεις φόβους κ ανασφάλειες, ξέρεις ποιες.


Κ όμως..... πιάστηκες με μένος κ οργή εναντίον μου, επειδή σου είπα ένα απόγευμα, ότι "δεν ξέρω γιατί εξαφανίστηκες έτσι σήμερα κ ειλικρινά φοβάμαι, ότι ύστερα από τόσο έντονες σχέσεις, εαν θα μπορέσεις ν' αγαπήσεις ξανά κ ειδικά εμένα"....

Μάλλον ΔΕΝ μπορείς να αγαπήσεις καμία Μαρία... κ τα υπόλοιπα, θυμοί κ ότι σε προσέβαλλα, ήταν καθαρά πρόφαση για να με διώξεις από τη ζωή σου. Έφυγα, με το κεφάλι ψηλά, μην ανησυχείς... Δεν με χρειάζεσαι.. κ ευτυχώς που δεν πρόλαβα να σε αγαπήσω.. μάλλον το σύμπαν με διαφύλαξε, να μη με διαλύσεις τελείως!

Μ' έκανες κ μίσησα το Μidnight Blues, αλλά όχι το Soldier of Fortune... αυτό το τραγούδι είναι κ θα παραμείνει δικό μου..

Κ κάποια στιγμή, θα βρεθεί εκείνη που θα χρειάζεται την αγάπη μου κ εγώ την δική της... Εγώ δεν θα χάσω Μαρία... γιατί έχω πολλή αγάπη να δώσω.

ΥΣ : Να θυμάσαι ακόμη, πως η ζωή είναι ρόδα κ γυρίζει.. όπως με διέλυσες, θα σε διαλύσουν...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ